türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Eşimin patronunun eşi Rus,
çok rahat normal doğum yapmış,sezaryen yapan Türk kadınlarını da kınıyormuş,eşimle bana haber göndermiş ki,eşine söyle mutlaka normal doğum yapsın,çok basit ve rahat yöntem Türk kadınları işin kolayına kaçıyor demiş...

Tamam bi nevi haklı katılıyorum aslında..Bende çok istiyorum normali.
Ama işte biz Türk kadınları seksle,cinsellikle genelde evlilikten sonra tanışıyoruz.
Onlar 15-16 yaşlarında sürekli aktif haldeler,pelvik kasları yıllarca çalışıyor ve de normal doğum kolaylaşıyor..

Konuyla biraz alakasız oldu ama ben de eşime şunu dedim.
Tabi kendisi yıllarca seksle içiçedir,vajina kasları rahat çalışıyordur bizim gibi mi herkes di mi ama

Erkek sevnce sevdigi kiz dunya guzeli gelir kadin sevncede dinyanin en yakisikli ve tek erkegi beller onu biz kadinlar ustumze diseni fazlasyla yapyrz ama erkekleri bilemicem

Bişey derdımde neyse ben senın yerınde olsam ona aynı senın dedıgın gıbı haber yollatırdım.Bakalım ne cevap verıcektı.

Uyku haram bize :) ben telden yazyrm yatakta Uykm gelsn die ama yok yani oyle bsy :)

Aslında uyumayıp sınava çalışmam gerek ama hiç içimden gelmiyor.son gün bakıp geçerim :) sakıncalı bişi yapıyoruz sağlıki açıdan aslında şuan biz :) karanlıkta salgılanan bi hormonun salgılanmasını engelliyoruz

Ahahahahah oldm glmtktntnnn

Aynen bnmde kursum var sbhtan ama gayet rahatim :) Telefon ztn saatlerdir yazsmaktan ısndi patlicak gece feneri gbi olcm :)

Amaaan sızınkıde bırsey mı benım 26 gun sonra üniversite sınavım var kıtaptan sıkıldım çöktüm buraya ıcınızde en kasmayan benım

Aynen bnmde kursum var sbhtan ama gayet rahatim :) Telefon ztn saatlerdir yazsmaktan ısndi patlicak gece feneri gbi olcm :)

ben film açarım uykum gelsin diye, ilk 10 dksında uyurum. :90: sinemada bile uyurum ben.:90:birazdan gelmezse yine öyle yaparım :90:

Amaaan sızınkıde bırsey mı benım 26 gun sonra üniversite sınavım var kıtaptan sıkıldım çöktüm buraya ıcınızde en kasmayan benım

Bugüne kadar ösym nin hiçbi sınavına çalışarak girmedim.çok da büyük bi kayıp değil bence

şahsen farkettim de benim de beğendiğim tipler hep yabancı örnek;hugh jackman,justin timberlake gb.
bende türk erkeklerini beğenmiyorum işte hıhhh

şahsen farkettim de benim de beğendiğim tipler hep yabancı örnek;hugh jackman,justin timberlake gb.
bende türk erkeklerini beğenmiyorum işte hıhhh

ben de tek bir erkeği beğenirim yabancı erkeklerden o da Sakis Rouvas

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…