Eşimin patronunun eşi Rus,
çok rahat normal doğum yapmış,sezaryen yapan Türk kadınlarını da kınıyormuş,eşimle bana haber göndermiş ki,eşine söyle mutlaka normal doğum yapsın,çok basit ve rahat yöntem Türk kadınları işin kolayına kaçıyor demiş...
Tamam bi nevi haklı katılıyorum aslında..Bende çok istiyorum normali.
Ama işte biz Türk kadınları seksle,cinsellikle genelde evlilikten sonra tanışıyoruz.
Onlar 15-16 yaşlarında sürekli aktif haldeler,pelvik kasları yıllarca çalışıyor ve de normal doğum kolaylaşıyor..
Konuyla biraz alakasız oldu ama ben de eşime şunu dedim.
Tabi kendisi yıllarca seksle içiçedir,vajina kasları rahat çalışıyordur bizim gibi mi herkes di mi ama
Uyku haram bize :) ben telden yazyrm yatakta Uykm gelsn die ama yok yani oyle bsy :)
ayrıca şunu da eklemeden geçemiycem.yurt dışındaki Türk erkekleri kendilerini neye benzeteceklerini şaşıyolar Avrupalı metroseksüel olmak uğruna.kaşlarını aldırıp maymuna dönüyo çoğu.Onlar değil Avrupaya girip Avrupai olmak, kaba bi tabir olacak ama soksan Avrupayı girmez yani bence.
Bişey derdımde neyse ben senın yerınde olsam ona aynı senın dedıgın gıbı haber yollatırdım.Bakalım ne cevap verıcektı.
Ahahahahah oldm glmtktntnnn
ayrıca şunu da eklemeden geçemiycem.yurt dışındaki Türk erkekleri kendilerini neye benzeteceklerini şaşıyolar Avrupalı metroseksüel olmak uğruna.kaşlarını aldırıp maymuna dönüyo çoğu.Onlar değil Avrupaya girip Avrupai olmak, kaba bi tabir olacak ama soksan Avrupayı girmez yani bence.
Aslında uyumayıp sınava çalışmam gerek ama hiç içimden gelmiyor.son gün bakıp geçerim :) sakıncalı bişi yapıyoruz sağlıki açıdan aslında şuan biz :) karanlıkta salgılanan bi hormonun salgılanmasını engelliyoruz
Yalan mı ama :) bi de kara kaşlı kara gözlü tipleri görünce öyle, ben de çok gülüyorum :))
Yalan mı ama :) bi de kara kaşlı kara gözlü tipleri görünce öyle, ben de çok gülüyorum :))
Aynen bnmde kursum var sbhtan ama gayet rahatim :) Telefon ztn saatlerdir yazsmaktan ısndi patlicak gece feneri gbi olcm :)
Amaaan sızınkıde bırsey mı benım 26 gun sonra üniversite sınavım var kıtaptan sıkıldım çöktüm buraya ıcınızde en kasmayan benım
ben film açarım uykum gelsin diye, ilk 10 dksında uyurum. :90: sinemada bile uyurum ben.:90:birazdan gelmezse yine öyle yaparım :90:
Amaaan sızınkıde bırsey mı benım 26 gun sonra üniversite sınavım var kıtaptan sıkıldım çöktüm buraya ıcınızde en kasmayan benım
Bnde hayal kurarken uyuyorm hep :) mutlu mutlu :)
Bugüne kadar ösym nin hiçbi sınavına çalışarak girmedim.çok da büyük bi kayıp değil bence
Tam tersine mutlu hayaller kıpır kıpır yaptığından beni uyutmuyor :)
şahsen farkettim de benim de beğendiğim tipler hep yabancı örnek;hugh jackman,justin timberlake gb.
bende türk erkeklerini beğenmiyorum işte hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?