evet gızlaar özellikle ekşi sözlüğe takılanlar görmüşsünüzdür türk erkeklerinin türk kızlarına karşı kinlerini nefretlerini .bu kadar kendini bilmez egosu tavanda bi erkek milletininin kendilerini harika mükemmel sanıp kızlarını yerin dibine sokup sokup çıkarmalarına deli oluyorumçevremde böyle bişey yok tabi ama erkekler içindekilerini buralarda kusuyolar heralde
Bizim kadınlarımızda da çok var doğum yapınca vücutları bozulmayan... Örnek kendim1 sene arayla iki kez ikiz hamileliği ,sezaryan doğum ve şu an ne kilo göbek möbek yok ... Ki benden çok çok daha iyi durumda olan kadınlarımız var...
iki kez ikiz mi doğum yaptın kız nasıl bakıyorsun onlara valla ALLAH yardımcın olsun canım
gene hamilesin sanırım bir de ALLAH bağışlasın bebişlerini
iki kez ikiz mi doğum yaptın kız nasıl bakıyorsun onlara valla ALLAH yardımcın olsun canım
gene hamilesin sanırım bir de ALLAH bağışlasın bebişlerini
Türk kızlarının Türk erkeklerinden nefretlerini saysak kaçtane sözlük gerekir acaba?
Şimdi okuyorumda bazıları ciddi iğrençleşmiş ki ben bunların ağır kro ve 62 kromozoma sahip olduğunu düşünüyorum.
Eminim tü kaka dediği en çirkin türk kızı bile kafasını çevirip bakmamıştır yarası derin gocunmuşta gelmiş.
+Bazıları ne hoş tanımlar yapmış. Objektif bakan erkeklerde varmış.
Rahimdeki bir sorun yüzünden yeniden hamile kalmam lazım..Tedavi görüyorum..Nasıl bakıyorum,biraz Alman disiplini uyguluyorum... :) Çünkü başka türlü başa çıkamam...Bir ara ayrıntıları anlatırım..Şu an hamile değilim ama adet günümü baz alarak tedavi ( mini tüp bebek yöntemi ) motive olayım diye cetvel yaptım..İlk ikizlerim yaşamıyorlar malesef...Kardeşleri yaşıyorlar...Teşekkürler,ALLAH razı olsun canım...
Türk erkeğinin derdi o zaten. Türk kızı yüz vermiyor ki onlara... Beğenmiyorlar ki.
Bu yüzden saldırıya geçmiş durumdalar. En çok yakındıkları şey ters muamele görmeleri.
Türk kızı kaprisli, burnu havada, kendini bir şey sanıyor gibi laflar ediyorlar yüz görmedikleri için.
Ezikliklerinin bir sonucu bunlar aslında.Yoksa erkeklerimize bir iki sıcak davran, güzel sözler söyle hemen tav olurlar.
Boşuna abaza diye anmıyoruz onları. Görmemiş gibi davranmalarının sebebi de kızların pas vermemesi ve dolayısıyla düzgün ilişkiler yaşayamıyor oluşları. Onlar için de üzülüyorum bir yandan. Bu kadar acınası halde olmasalardı keşke.
Hiç sevmem bu lafı ama kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı bu mevzu.
Bi ara turk kızlarını ıstemıyoruz dıye bır sıte acmıslardı.Aman allahım uye olanların tıpını gordugumde ıyıkı ıstemıyosunuz zıra bu tıp ve kılıkla turk kızlarının karsısına cıksaydınız butun goz zevkımız yerle bır olurdu dedim..
Bilmem neyımın kenarı türk erkeği bızı begenmıyormus pehh...
Kendı ne ki ? ne vasfı var kulturlu mu beyefendı mı ne görgü ne ahlak cogunda yok
Size basımdan gecen bır olayı anlatayım anlayın.
Geçen ay bogazda bır lokantaya gıttık tanıdıklarla arkada aynı 3-5 tane erkek grup ıcıyorlar bır tanesı basladı muhabbete bırde yuksek sesle hee ıste ben fasulye yıyınce soyle gaz cıkarıyorumda ( gaz cıkarıyorumu o argo bır sekılde soyledı sız anlayın ) ev kokuyorsa ama nasıl konusuyor anlatamam sıze.
Arkama dondum ve o guzel muhabbetını yarıda boldum ama ızın verırsen yemek yıyorum dedım çıt cıkmadı.
Demem o ki ahlak görgüden nasıbını almamıs yolun ortasında seyını karıstıra karıstıra, geğiren yuksek sesle kufur eden erkek mılletı kalkmıs türk kızını elestırıyorİşte ben buna guluyorum... O yuzden bu konuyu açan arkadasada dıyorum kı kesınlıkle kaayle alınacak kişiler değil.Türk erkegı bizi begense noluuur begenmese nolur ?
ben avusturyada yasiyorum.. buranin erkekleri yakisiklimi ? hayir..
kizlari güzel mi ? hayir..
bende rus kizlarini begenmeyen kizlar grubuna aitim..
bana göre güzel kizlar azerbaycan, arap ülkeleri ve türk kizlaridir..
benim güzellik anlayisim bu..
ben burda yakisikli erkek göremedigim icin, yazin eger türkiyeye geliyorsam,
izmire geliyorum, ve inanin gercekten izmirde hem güzel kiz cok, hemde yakisikli türk erkegide var..
dogruya dogru..
ispanya - barcelonayada gittim.. 5 gün kaldim orada.. ordaki erkeklerde
türk erkeklerine benziyor esmerler siyah sacli veya kumral, fakat ispanyol erkekleri
cok cok yakisikliher 2 erkekten biri yakisikliydi gördüklerimden
güzel bir tane bile ispanyol bayan görmedim :26:
o rus kizlari neden türk erkeklerini bir dönem seviyorlardi, cünkü kendi ülkelerinde kimse
dönüp onlara bakmiyor bile..
ben türkiyeye geldigimde bir sürü ac kurt gibi bakan türk erkegiyle karsilasiyorum..
hersey ortada ama bir de ben yorum katayim dedim
Kybele35 cnm uyumadnmi sn halaaaa :)
Yok tatlım uyumadım :) uykum da gelmez sanırım bi 2 saat daha.
ben avusturyada yasiyorum.. buranin erkekleri yakisiklimi ? hayir..
kizlari güzel mi ? hayir..
bende rus kizlarini begenmeyen kizlar grubuna aitim..
bana göre güzel kizlar azerbaycan, arap ülkeleri ve türk kizlaridir..
benim güzellik anlayisim bu..
ben burda yakisikli erkek göremedigim icin, yazin eger türkiyeye geliyorsam,
izmire geliyorum, ve inanin gercekten izmirde hem güzel kiz cok, hemde yakisikli türk erkegide var..
dogruya dogru..
ispanya - barcelonayada gittim.. 5 gün kaldim orada.. ordaki erkeklerde
türk erkeklerine benziyor esmerler siyah sacli veya kumral, fakat ispanyol erkekleri
cok cok yakisikliher 2 erkekten biri yakisikliydi gördüklerimden
güzel bir tane bile ispanyol bayan görmedim :26:
o rus kizlari neden türk erkeklerini bir dönem seviyorlardi, cünkü kendi ülkelerinde kimse
dönüp onlara bakmiyor bile..
ben türkiyeye geldigimde bir sürü ac kurt gibi bakan türk erkegiyle karsilasiyorum..
hersey ortada ama bir de ben yorum katayim dedim
bir rivayete göre rus erkekleri içmeye çok erken başladıklarından, erkenden zom oluyolarmış.yani aslında erkek olmadığından, bulamadıklarından da bakmıyo olabilirler.
ay ispanyol erkekleri gerçekten yakışıklı oluyolar.evet.biscolata nın mankenlerini yakından görme fırsatım olmuştu.eğer harbiden ispanyolum diyen ispanyolsa, adam taş gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?