türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Gına geldı artık gına.banada bu ulkede buyuk bır kayıp gelmıyor unıye gırmek.Girenleri itfaiyecı olarak goruyoruz malesef

Malesef öyle.Hangi bölümü istiyosun bilmiyorum ama, inan bana eğer beceri ile alakalı bi bölüm ise eğitimini pratikte edin derim bi yandan.çünkü asla okulda birşey öğrenemiyosun mesleğe dair.

sende bir sene almanyaya gel,burda metro vede otobüslere binde bi gör..burdakilerin kokusu daha bi acayip..sanarsın yataktan kalkıp,cinsel ilişkiye giriip banyo yapmadan metroya biniyolar çok afedersiniz...
avrupada yaşayıdım 16 yıl şimdi trdeyim..bizimkilerde en azından"temizlik imandan" gelir lafı var..yabanclarda oda yok

kizlar sanirim bu metrobüsdeki koku meselesi her yerde var,
ben söylemeyi unutmusum ama ispanyadada bindigimde cok pis kokuyordu

bu arada sohbetiniz cok güzel , bu yüzden konunun tamamini okudum
süpersiniz

dediğiniz sitedeki yorumlara baktım dün :)

kızacaksınız ama bazılarına katılıyorum onlara kötüsü gelmiş olacak ki benimde bazı kızlarda beğenmediğim şeyleri yazmışlar

ama geneli saçma...diyoki her erkeği abaza sanıyorlar bilmem ne ...kardeşim sen çık sokağa sende sana bakan herkese abaza etiketini yapıştırmaya başlarsın zamanla...yok merhaba denince tecavüz edicez sanıyorlar... eğer egosunu ispatlamak bak nasıl tavlıcam tanışcam izleyin görün deyip kıza yavşakça merhaba dersen tabiki öyle davranacak..öyle krolar yüzünden arada kibarlarına yazık oluyor :)

yok gülümsemez surat asık gezer diyorlarda...ya sen kendi kendine bişeyi hatırlayp hafif gülümsesen bile karşındaki bakmaya tiksindiğin erkek(!) üstüne alınıyor...bir şey istesen sorsan üstüne alınıyor kibarlıktan gülümsesen üstüne alınıyor...artık bende surat asık gözler sinirli şekilde geziyorum..

kızlarında kaba olanları var ama hiç bir kız yaptığı tuvaletten bahsetmez,yok geçen eve şunu attım da bir .... etmişiz bilmemne yapmışız demez...fantazilerini anlatmaz..

spor giyinsen hiç şık değil derler şık giyinirsin bilmem ne derler...ohooo..

en iyisi kimseyi takmamak...ne hem cinslerimizi ne de erkekleri..

Aman onları kim sevsin Zaten Türk kadınına verdikleri değer kadına şiddette 3.dünya ülkeleriyle yarışmamızdan belli oluyor.Allahım bide rus,ukrayna vb. eski sovyet ülkelerinin kızlarının kendileri için öldüklerini sanırlar ya Bir Ukraynalı arkadaşım var keşke o ve arkadaşları konuşsa bizimkiler dinlese.

Ekşi'deki elemanları dikkate alıp Türk Kızı olmaktan mı utanacağım? İt ulaşamadığı ete mundar der,Türk kızları ellerinin altında olmadığı içindir bu gocunmalar.Sevgiler Ekşi;klavyen patlasın...

Ne diyorlar Türk erkekleri ile ilgili merak ettim :)... Rus kadınları Türk erkeklerinin cebindekini söğüşlemek, bedevadan yiyp içip gezmek, eğlenmek ve tabiki cinsellik için onlarla birlikte ki... Yoksa bizim safların kara kaşına kara gözüne aşık olduklarından değil :)

Son düzenleme:
Aldığım son duyumlara göre Rusların çoğunlukta olduğu yazlık bölgelerde çalışan erkekler onlardan bıkmış.
"Esmer kadın görsek biraz da, sıkıldık bunlardan" diyorlarmış.
Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama Alanya ve Antalya'da çalışan arkadaşlardan edindiğim bilgi bu.

Bir de Ruslar çok paragöz ve çıkarcı diyorlarmış ki zaten Rusun parada gözü olmasa ne diye Türkiye'ye gelsin. Hepsi çalışma amaçlı burada. Rusya üniversite okumuş işsizlerle dolu çünkü, onlar için ekmek kapısı oluyor yabancı ülkeler.

Son düzenleme:

öyle mi hakkaten? hımmm, şaşırdım.... yıllarca seks yapan kadınların doğumu daha mı kolay oluyor? ben genetik etkili diye biliyorum. çatının dar olması vs. doğumu zorlaştırıyor, bu da genetik birşey sonuçta? ama merak ettim doktora sormak lazım...bu arada iyi demişsiniz hehehe :)))))))

Son düzenleme:
bana göre de yakışıklı Türk erkek sayısı az...Çoğu çirkin geliyor bana. Yüz hatları güzel değil bence. Ben de kuzey ülkelerindeki erkekleri yakışıklı buluyorum bebek gibi yüzleri hokka gibi burunları var maşallah hepsinin Mesela dışarı çıkın bir alışveriş merkezine gidin ya da ne biliyim otobüse binin kaçı yakışıklı Allah aşkına :))) Ama bakın mesela güzel kız sayısı, yakışıklı erkek sayısından daha fazla. Bir de Türk kızlarını beğenmiyorlar öyle mi?

Ben buna çok katılmıyorum..Sezeryan son zamanlarda yaygınlaştı,bizim annelerimiz,anneannelerimiz hep normal doğum yapmışlar..Eşlerinden önce bir cinsel deneyimleri olduğunu da sanmıyorum :) Cinsel deneyimin çok olması ile normal doğumun hiç alakası yok...Bize yıllarca normal doğumun zor olduğu söylendi..Yaşamadan,bilmeden korkutulduk yıllarca..Hem sezeryanı hem de normal doğumu yaşamış ve ikisi arasındaki farkı bilen biri olarak sağlık açısından sakıncası yoksa normal doğumun en iyisi olduğunu söylemek isterim..Sezeryan bir doğum şekli değil,ameliyattır aslında..Ve sonra toparlanması kolay olmuyor..Kesi yerinin ağrısı çok zor geçiyor...Normal doğumda rahim ağzı açılıncaya dek ağrın oluyor.Doğum sonrası tüm ağrıların geçiyor,hemen kalkıp yürüyebiliyorsun....Korkuttukları gibi değilmiş yani.........

Son düzenleyen: Moderatör:

Hem de ne yorumlar var ben de okudum. Kezban hunter diye bir site var orda da neler neler yazılmış Türk kızlarının fiziğiyle ilgili falan. Kendilerini Allah bilir Mehmet Günsür gibi falan görüyolar herhalde. Oysa bakıyosun dışarda, erkeklerin saçları yağlı, ter kokulu, kıyafet ütüsüz ve kaç gündür giyilmiş yıkanmamış kim bilir, tırnaklar hele o tırnaklarrr İnsan başkasına laf etmeden önce dönecek bi kendine bakacak...

Kokuşmuş beyinliler işte.Yüksek öğrenim görmüşler en azından görgülü olur diyoruz ama evlerinin kapısını açtıklarında apartman at gibi kokuyor.Erkeği düzene sokan kadın,çıplakken ki çirkin görüntüsüne katlanan kadın,çocuk doğurup neslinin devamını sağlayan kadın hala dilleri bir balta.Ecnebi beylerin öpüp kokladığı bayanlardan hoşlanıyorlarsa gidip koklaşsınlar.Çünkü kendileri birer İtalyan erkeği kadar zarif ve asil bizim erkeklerin.Rus,İngiliz,Fransız vs kızlar da kollarını açmış Kıllı Türk erkekleri gelse de bize asılsa diye bekliyorlardır eminim.Ekşide Türk kızlarına laf edenlerin eminim kapalı alanda güneş gözlüğüyle çekilmiş fotoğrafları,yağlı yapışık saçları,burun karıştırmak için uzatılmış serçe parmak tırnakları vs vardır

Kesinlikle Turk kizlari, Turk erkeklerinden daha guzel sayi olarak bu boyledir. Turk erkeklerinin genel hatlari 1.65 cm 1.75 cm arasi. Gobekli kel . Buna ragmen hala Turk kizlarina laf atiyorlar, begenmiyorlar ama yine de iyidirler kotu birsey demiyeyim:) Yani benim karsilastiklarim hep 1.85 ustuydu:)

Kesinlikle katiliyorum. Tanidigim Rus kadinlar hep parali erkeklerle evliler, ne tesaduf degil mi?

ıykı türk kızıyım, asla ayrımcı degılm ve kendımı üstün görmem, yanı ırkımı dıger ırklardan üstün görmem herkes esıtdır gözümde ama ne bıleyım gurur duyuyorum türk bır aılenın türk kızı oldugum ıcın

türk erkeklerınınde kahrını kım cekıyor acaba, bırde nefret mı edıyolarmıs türk kızlarından varya bunların alayı nankör alayı

ılla boynuzlamak mı gerek degerlı olmak ıcın, yada parasında gözümüz mü olması gerek .. sınırlendım sımdı aaaaaaaaaa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…