Gına geldı artık gına.banada bu ulkede buyuk bır kayıp gelmıyor unıye gırmek.Girenleri itfaiyecı olarak goruyoruz malesef
Ben uyumaya calisicam kizlar hepinize Allah rahatlik versinnn not bu konu bitmez haberiniz ola :) hayirli geceler cumleten
Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş.İşte sen yazın gel bi istanbula o toplu taşıma araçlarını birkaç defa kullan kafandaki temizlik algısı toptan değişir.Şimdi diyosun ya aslında onlar pisti bizden öğrendiler falan diye.İşte o zaman da o leş gibi kokan insanlara lanet edersin gelin de almanya ya biraz temizlik öğrenin dersin içinden.
Aman onları kim sevsinZaten Türk kadınına verdikleri değer kadına şiddette 3.dünya ülkeleriyle yarışmamızdan belli oluyor.Allahım bide rus,ukrayna vb. eski sovyet ülkelerinin kızlarının kendileri için öldüklerini sanırlar ya Bir Ukraynalı arkadaşım var keşke o ve arkadaşları konuşsa bizimkiler dinlese.
Eşimin patronunun eşi Rus,
çok rahat normal doğum yapmış,sezaryen yapan Türk kadınlarını da kınıyormuş,eşimle bana haber göndermiş ki,eşine söyle mutlaka normal doğum yapsın,çok basit ve rahat yöntem Türk kadınları işin kolayına kaçıyor demiş...
Tamam bi nevi haklı katılıyorum aslında..Bende çok istiyorum normali.
Ama işte biz Türk kadınları seksle,cinsellikle genelde evlilikten sonra tanışıyoruz.
Onlar 15-16 yaşlarında sürekli aktif haldeler,pelvik kasları yıllarca çalışıyor ve de normal doğum kolaylaşıyor..
Konuyla biraz alakasız oldu ama ben de eşime şunu dedim.
Tabi kendisi yıllarca seksle içiçedir,vajina kasları rahat çalışıyordur bizim gibi mi herkes di mi ama
Eşimin patronunun eşi Rus,
çok rahat normal doğum yapmış,sezaryen yapan Türk kadınlarını da kınıyormuş,eşimle bana haber göndermiş ki,eşine söyle mutlaka normal doğum yapsın,çok basit ve rahat yöntem Türk kadınları işin kolayına kaçıyor demiş...
Tamam bi nevi haklı katılıyorum aslında..Bende çok istiyorum normali.
Ama işte biz Türk kadınları seksle,cinsellikle genelde evlilikten sonra tanışıyoruz.
Onlar 15-16 yaşlarında sürekli aktif haldeler,pelvik kasları yıllarca çalışıyor ve de normal doğum kolaylaşıyor..
Konuyla biraz alakasız oldu ama ben de eşime şunu dedim.
Tabi kendisi yıllarca seksle içiçedir,vajina kasları rahat çalışıyordur bizim gibi mi herkes di mi ama
Ekşi'deki elemanları dikkate alıp Türk Kızı olmaktan mı utanacağım? İt ulaşamadığı ete mundar der,Türk kızları ellerinin altında olmadığı içindir bu gocunmalar.Sevgiler Ekşi;klavyen patlasın...
Hem de ne yorumlar var ben de okudum. Kezban hunter diye bir site var orda da neler neler yazılmış Türk kızlarının fiziğiyle ilgili falan. Kendilerini Allah bilir Mehmet Günsür gibi falan görüyolar herhalde. Oysa bakıyosun dışarda, erkeklerin saçları yağlı, ter kokulu, kıyafet ütüsüz ve kaç gündür giyilmiş yıkanmamış kim bilir, tırnaklar hele o tırnaklarrrİnsan başkasına laf etmeden önce dönecek bi kendine bakacak...
bana göre de yakışıklı Türk erkek sayısı az...Çoğu çirkin geliyor bana. Yüz hatları güzel değil bence. Ben de kuzey ülkelerindeki erkekleri yakışıklı buluyorum bebek gibi yüzleri hokka gibi burunları var maşallah hepsininMesela dışarı çıkın bir alışveriş merkezine gidin ya da ne biliyim otobüse binin kaçı yakışıklı Allah aşkına :))) Ama bakın mesela güzel kız sayısı, yakışıklı erkek sayısından daha fazla. Bir de Türk kızlarını beğenmiyorlar öyle mi?
Ne diyorlar Türk erkekleri ile ilgili merak ettim :)... Rus kadınları Türk erkeklerinin cebindekini söğüşlemek, bedevadan yiyp içip gezmek, eğlenmek ve tabiki cinsellik için onlarla birlikte ki... Yoksa bizim safların kara kaşına kara gözüne aşık olduklarından değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?