- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi denizerdem
-
ben övmem,tabi sırf övmek için övmem...
ama benim de bir huyum var kim olursa olsun eşime laf söyleseler bozuluyorum,savunmaya geçiyorum
Aynı huy bende de var. Ben eşime istediim kadar kızarım içten içe. Sonra bunu arkadaşımla paylaştım diyelim. Arkadaşım da evet haklısın hakkaten yanlış yapmış böle böle hatası var mı dedi. Hoooopppp 180derece döner savunmaya geçerim.
Koca benim benden başka kimseye laf söyletmem valla....
şükür benden bir tane daha
annesine karşı bile savundum,hatta babasına da
bu huyum eşimin de çok hoşuna gidiyor
seviyorum herifimi cok iyidir benim kocisim 10 parmaginda on marifet
ovunmek gibi olmasin ama dostlar basina
bir dedigimi 2lemez
elimi soguk sudan sicak suya koymaz
gece aslan gunduz kuzu
mutfakta ahci salonda kedi
sizinkilerde oylemi kizlar?
Bi de onlar koca değil... kociş... :82:
Bende hoşlanmam...özellikle de sorulmadan anlatırlarda anlatırlar..Kime neyi ispatlamaya çalışırlarsa işte..
Neysek o..Ben bir de şuna da kızıyorum,kendi zevklerini kocalarının zevkleri gibi göstermek
Eşim şöle istiyor böyle istiyor demeler..ben çok şahit olmuştum böyle yalanlara çok komik oluyor yaa...
Evlenmeden önce acaba bende mi "kocişşşim" kıvamına geleceğim diyordum ama yok herkesin yapısı başka..
Kocam bile demiyorum toplum içinde galiba hep eşim diyorum çok soğuk nevaleyim galiba
Eşe bir minicik köpecik gibi davranmak pek akıl karı değil
evet bu cok dogru birsey , burda okadar cok seyler okuyorumki bende hayata inanmiyorum coguna.. yok kocam söyle yok kocam böyle sanki 4 4lük müs gibi.. dünyada tek mis gibi anlatiliyor ya insanlar kendilerini kandiriyorlar baska birsey degil... ayrica arkadas cevremdede görüyorum dayak yiyenler bilene var ama sorsan "kocam dünya iyi bir insan cok romantik asla sinege bile el kaldiramaz" oluyor..
kesinlikle kimsenin kocası kimseyi aldatmaz aslaaadeniz güzel bi konuya deginmissin burda baska konuda okumustum her ülkenin bayanlarina soruyolar esleriniz sizi aldattigi zaman naparsiniz hepsi bisey diyor biz türk bayanlarin cvbi ,benim kocam asla yapmaz oluyor :))))
bendim o bendim oooişe detaylı baksan kimbilir neler yaşıyo o kocasını övenler, anlata anlata bitiremeyenler
içten içe bunun ezikliği, üzüntüsü geliyo üstüste, sana kocalarının mükemmel oldugunu düşündürtüp kendi çaplarında mutlu oluyolar. kendileri kıskanıyolar eşleri iyi olanları, onlar gbi olamıyolar ama en azından dışarıda bu izlenimi yaratmaya çalışıyolar. bırakın kandırmaya çalışsınlar bizi, kendilerini nereye kadar kandırıcaklar?
ayrıca burda bi çok kişi bilerek severek kendi isteğiyle evlenmiş insanlar, sen ona aşıksan o naparsa yapsın sana güzel gözükür. ama bunu anlayamıyolar, herkesin kocası kendine güzel, benimkide bana göre iyi ama belki sizin yüzüne bile bakmicagınız bi insan, veya sizinkide size göre iyi ama benim için hiç değeri olmayan bi insan
diğer topiğinde o cümleyi söyleyen arkadası tebrik ediyorum agzına sağlık
ay çok güldüm işte buna heee hakkaten doğruBi de onlar koca değil... kociş... :82:
o kocişler mükemmellerKocişim (!) diyenler genelde yeni evliler sanırım. Ben türk kadınlarının genelde kocalarını övmekten ziyade hep eleştirdiklerini gördüm, görüyorum. geçenlerde TV de sokak roportajı yapıyorlardı... kadınlar sürekli eşlerinin kızgın oldugunu , horladığını belirtiyordu... birtaneside benim kocişim harika bi adam demedi :)
kocişim kocişim diyen bir kadında bence biraz hemcinslerine nispet yapıyor gibi geliyor bana :) çunki hiçbir erkek dört dörtlük değil maalesef.
yeni evliler zaten sürekli övüyorlar birde çocuk olduktan sonra görmek lazım son hallerini sanıyorlar hayat hep böyle olacak yanılıyorlar !!!evli ve çocuklu olanlarda ben dahil gülüyoruz onların bu hallerine sonra neler olacağını bildiğimizden gülüp geçiyoruz yaşanmışlık... tecrübe..... acılar ....başkadır .......biz o yoldan geçdik siz daha gidiyorsunuz misali bunu bilesiniz!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?