Türk kadınları kocalarını övmeyi çok mu seviyor ?

Benim bir arkadaşımda durmadan eşini sevdiği söylüyo??? Evli barklı facede 7 24 kocacım seni çok seviyorumyazıyo peki bu ne anlama geliyo ? KOcasıda sürekli iş değiştiren,durmadan kocasına iş arayan bir bayan,yani ben olumlu bir özelliğinide göremedim arkadaşım görmüş o ayrı

Faceden yazanlar var kocalarina
iste seni seviyorum iste dogum gunun kutlu olsun
tuhafima gidiyor :) bu alenen yapilan sevgi gosterileri
gulunc buluyorum
ama kocasindan dert yanan birisinin karsisina gecip
ovmekte gorgusuzluk yada fesatlik

Ya yalnızken ne dersen kociş de eciş de bücüş de , abidik de gubidik de ne dersen de ama bir bayanın eşinden bahsederken bu sıfatları yada lakapları kullanması bana çok yapmacık geliyor.. o adam bana peluş bi oyuncakmış imajı veriyor düşünürken :) eşim demek bence hem onu onore eder bilmesede , hemde kadının ciddiyet tarzını gösterir. yoksa yalnızken elbette lakaplar olucak :)

benimde var öyle bir arkadaşım cnm ama eşinin facesi yok.
eşi çiçek aldıysa ya msn sine yazar yada facesine yazar.hatta aldığı çiçeği vazoya koyup çiçeği eline alıp resim çekinip faceye koyacak kadarda görgüsüz

Son düzenleme:

:60:Buna çok güldümm ne gerek var

evet bu face ortamlarıda tam yapmacık oluyo.evliliklerinin içini dışını bildiğin çiftler hergün kocasının derdinden şikayet eden kişiler face de romantik saatler geçiriyor.hani bilmesek ay ne romantik koca görüyormusun diyeceğiz.tamamen gösteriş.kamufle etme olayı.birde niyeyse bir ortamda kadın aşkım bebişim koçişim diye konuştuğunda çok yapmacık ama erkek aşkımlı canımlı cicimli konuştuğunda samimi gelir.

atalarımız ne güzel demiş kocanı ve çocuğunu övme gün gelir seni yalancı çıkarır diye
çok anlamlı bir söz
eşimi asla övmem eksik yanı var mükemmel bir erkek değil ki zaten
ama süper bile olsa övmezdim çünkü neyin ne olacağı bilinmez
ben eşlerin ne övülmesi ne de ulu orta başkalarının yanında eleştirilmesinden yanayım.bunlar insanın mahremi özeli evinde kalmalı yaşanmalı diye dişünüyorum:97:

en mantıklı açıklamayı sen yapmışsın ,beğendim

eşimi övmek değil çoğu zaman iğnelerim . Elbette artıları var her insanın olduğu gibi, ama el becerilkliği konusunda eksileri çok fazla. Bende insanların ulu orta nispet yaparcasına eşlerini övmelerinden hiç hoşnut olmam. . Sormuyorumki ben kimseye senin kocan evde nasıldır sana çicek böcek alırmı .. .insanlar ortada fol yok yumurta yokken döker incilerini. .

Özellikle Türk kadınları her konuda nedense eşlerine %100 referans verirken benmki çoğu zaman yarı yarıyadır. . Bu hayatta babana bile güvenme
sözü boşu boşuna söylenmemiştir

slm canlar nasılsın sapsız kürek işe yararmı onlarda bizim saplarımız işte:))))))))))))) nbr peri

Maalesef bazı kadınlarımız sadece kocaları ile hayatta varolabiliyorlar. Bir de kocalarından bahsederken babamız demiyolar mı en ifrit olduğum laf o..

konu çok gerilerde kalmış
sanırım bayanların pek hoşuan gitmedi bu konu

evet bazı kadınlar evdeki mutsuzlukalrını dışarıya yansıtmamak için mutluluk rolü oynayabiliyorlar. bende bu tarz kadınalrın kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. ben neysem oyumdur meslea. benim eşim normalde dışarıdan çok sinirli asabi birisi gibi göünür bende aynı çünkü işyerimizde asla taviz vermek istemiyoruz. ama işyerinden güle oynaya çıkarız hele evde ikimzide çocuklaşırız şımarırız. hele eşim o kadar romantik bir erkektirki. hem anlayışlı herişime yardım eden fedakar bir kocadır. ama asla dışarıda eşim böyle demem yapmaz derim bir arkadaş eşini anlatırken aman benimkiside öyle boşver takma erkek değilmi felan derim. bende tam tersini yapıyorum galiba:))) ee aşkoşumunda bir karizması var yani

valla ben eşimi başkalarına övmem ama övenide yadırgamam, aşıktır, hayrandır över, ne var ki, çocuğunu övmesi gibi yani...
bana asıl tuhaf gelen, karşıdaki kocam bana bunu bunu dedi diye dert yanarken, birinin kalkıp aaaa benim aslan kocam asla böyle bişey yapmaz demesi
sorduk mu ayol
ya da burda bi kadın kocasının cinsel olarak ondan uzak oluşundan dert yanarken, birinin kalıp, vallahi bende ilişkiden bıktım şekerim sabahlar olmuyor diye nisbet yapması eeee yuh be kadın

Son düzenleme:
valla kocamın güzel yönleri varsa (ki çoktur :86:) övmek için değilde onun gözümde ki değerini ona anlatmak için o yanımdayken de değilkende söylerim...
bu hem armızdaki bağı kuvvetlendirir hemde sevdiğim özelliklerini söylerim ki onu bida bida yapsın
ve ben daha çok mutlu olayım....
hayatın amacı mutlu olmaktır. nasıl mutluysam öyle davranırım. canım kocamın da mutlu olmasını isterim
kimseye pat diye ayyy benim kocam şööyle iyii böyle iyi demem tabiki. ama laf oraya gelmişse aşkımı niye haykırmayayım ki dünyaya

Övmüyoruz aksine eleştiriyoruz,iki kadın bir araya gelince kocalarını çekiştirmezlermi

aynen benimde demek istediğim bu cnm
bi kadın kocasından şikayetçiyse diğeri mutlaka över
ki övende bana göre yalan söyler

Ahahahaa sen çok yaşa emi "kociş de eciş de bücüş de , abidik de gubidik de"
Acaba erkekler hoşlanıyomu bu tür sıfatlardan?Ben onu merak ediyorum.
Yapılan araştırmalara göre kadınların çocuk gibi konuşmaları erkekleri çileden çıkarıyomuş.
Tabi hoşlanan vardır ama çoğuna itici geliyomuş.

Ben burda yorumlarda "eşim" yazıyorum.Başkalarına anlatırken "beyim" diyorum ya da adını söylüyorum.
Dalgaya alırsam "sevgili kocacım" diyorum

Kısacası severim
döverim
söverim :88:
arada da överim yani,ama senin kocan kötü benim kocam iyi de demem nispet yapar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…