- Konu Sahibi denizerdem
-
Benim bir arkadaşımda durmadan eşini sevdiği söylüyo??? Evli barklı facede 7 24 kocacım seni çok seviyorumyazıyo peki bu ne anlama geliyo ? KOcasıda sürekli iş değiştiren,durmadan kocasına iş arayan bir bayan,yani ben olumlu bir özelliğinide göremedim arkadaşım görmüş o ayrı
benimde var öyle bir arkadaşım cnm ama eşinin facesi yok.
eşi çiçek aldıysa ya msn sine yazar yada facesine yazar.hatta aldığı çiçeği vazoya koyup çiçeği eline alıp resim çekinip faceye koyacak kadarda görgüsüz
atalarımız ne güzel demiş kocanı ve çocuğunu övme gün gelir seni yalancı çıkarır diye
çok anlamlı bir söz
eşimi asla övmem eksik yanı var mükemmel bir erkek değil ki zaten
ama süper bile olsa övmezdim çünkü neyin ne olacağı bilinmez
ben eşlerin ne övülmesi ne de ulu orta başkalarının yanında eleştirilmesinden yanayım.bunlar insanın mahremi özeli evinde kalmalı yaşanmalı diye dişünüyorum:97:
en mantıklı açıklamayı sen yapmışsın ,beğendim
Övmüyoruz aksine eleştiriyoruz,iki kadın bir araya gelince kocalarını çekiştirmezlermi
valla ben eşimi başkalarına övmem ama övenide yadırgamam, aşıktır, hayrandır över, ne var ki, çocuğunu övmesi gibi yani...
bana asıl tuhaf gelen, karşıdaki kocam bana bunu bunu dedi diye dert yanarken, birinin kalkıp aaaa benim aslan kocam asla böyle bişey yapmaz demesisorduk mu ayol
ya da burda bi kadın kocasının cinsel olarak ondan uzak oluşundan dert yanarken, birinin kalıp, vallahi bende ilişkiden bıktım şekerim sabahlar olmuyor diye nisbet yapmasıeeee yuh be kadın
Ya yalnızken ne dersen kociş de eciş de bücüş de , abidik de gubidik de ne dersen de ama bir bayanın eşinden bahsederken bu sıfatları yada lakapları kullanması bana çok yapmacık geliyor.. o adam bana peluş bi oyuncakmış imajı veriyor düşünürken :) eşim demek bence hem onu onore eder bilmesede , hemde kadının ciddiyet tarzını gösterir. yoksa yalnızken elbette lakaplar olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?