benm kahvem de harika olur köpük köpükkk..:) ortaşekerli için 1 fincan için 1 tatlı kaşığı tepeleme kahveyi cezveye koyun 1 çay kaşıı tepeleme de tozşekeri ekleyin 1 fincan souk suyu da ekleyin ateşin altını açın üstteki ilk çıkan açık renk köpüü hemen kapın fincana ekleyin daha sonra ateşin altını sonuna kadar açarak karıştırıon az az yavaş yavaş üstteki köpüü alın fincanın yarısı köpük oluo nerdeyse benm..sonra da taşarken ateşten cezveyi alın veee fincana ekleyin...:)ohhh afiyet olsunn
tesadüfen oldu ama iyiki olmuş.kahve elektirikli ocakta daha çok köpürüyo.ve içine bir dilimde bitter çikolata.ımmmmm bayılırım.
cok ilginc fincanda
Türk kahvesine bayılırım.. Kahvaltıdan sonra sabah kahvesi
içmenin keyfi bi başkadır..Ben elektrikli kahve makinesinde pişiriyorum..
O muazzam köpük yapıyor..zemuszemus
yaaa ben hiç beceremiyorm köpüklü yapmayı azıcık bişi köpük oluyo:sinifsinifkudum da burda bi kaç yorum iyice karıştırın demişler yeni ocağa koyunca daha köpürmeden mi karıştırcaz?annem karıştrma köpüklü olmaz demişti o yüzden miköpük olmuyo acaba benim ki?
Bende eşimde Türk kahvesini çok severiz ,her akşam kahve keyfimiz vardır.
''Boynuz kulağı geçti derler.'' ya .Artık kahveler eşimden ,benden daha güzel yapıyor.
Yeni mekanımız hayırlı olsunyerimseniben
Bu güzel ayda iftardan sonra,süper gidiyor türk kahvesi..
Keyifli paylaşımlar dilerima.s.
ohh misss gibi kokusu burnuma geldi bende bir kahve kolik olarak her akşam içeriz aşkitomla :içelim:
resim paylaşıldımı bilmiyorum
kısmetse yarın, terlik arkadaşımızın anlatımına göre uygulayıp resimliyeceğim
umarım güzel olur kayfem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?