Turkan88'in Diyet Günlüğü

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
0
Azerbaycan
KATILIM YOK,BIZBIZEYIZ.

kurallar:

1) 3 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,7 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde,10 gunden fazla aramiza donmeyen haberdar olunmadan listeden cikarilacak
3) asla BIZIM DISIMIZDA kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.

[table="width: 500, class: grid, align: center"][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.TARTI(18.09)[/td]
[td]2.tarti(1/10)[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]hedef[/td]
[td]toplam verilen[/td]
[/tr]
[tr]
[td]türkan[/td]
[td]70[/td]
[td]65[/td]
[td]64.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hymrali[/td]
[td]61,8[/td]
[td]58.3[/td]
[td]57.1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurgül[/td]
[td]61,5[/td]
[td]57.7[/td]
[td]57.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fehiye[/td]
[td]63[/td]
[td]67[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]59[/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]amoreTTa[/td]
[td]55[/td]
[td]53[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masatakvimi[/td]
[td]68[/td]
[td]68[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]58[/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[/table]

Son düzenleme:
69 dan 63 e dusmam lazim.bana arkadas laziiiiiiim

selam ben diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 2 aydır 10 kiloya yakın verdim son 6 kilom kaldı. topik açtım hatta oraya listemi yaptıklarımı yazmaya başladım hergün.

geldiiim.ben aslinda martdan basladim ama dengesiz.yarin 24 nisan basliyalim ALLAHIN IZNI ILE.Ozel bir diyet listesi yapmiycam.

1.mukayese
2.hmyrali
3.filerun
4.senyayla
5.arzuayten
ve ben 6. turkan
hadi arkadaslar yarin ilk gunumuz olsun BEN 69 LA BASLIYORUM.BEL CEVREM 80.KALCA 102.TEK BACAGIMIN KALINLIGI 57.60 DAN 57 E AHMET MARANKININ SELULIT YAGLARIYLA INE BILDIM ELHAMDULILLAH.SIZ DE YAZIN

Kızlar merhaba benide eklermisiniz ben 65 kiloyum 60 kiloya inmek istiyorum daha önce iki sene önce 72 den 60 a düştüm geçen sene 68 den 60 bu kış azcık koruyim yaza zorlanmıyim derken 65 te kalmayı anca başardım 5 kiloyu vermem lazım inşallah hepimiz hızla sağlıkla bu kiloları atarız üstümüzden..

1 mayısta ilk tartılma günümüz dimi hadi inşallah kızlar çabuk çabuk gitsin yağlar... Ben perşembe günü 3 günlüğüne kayınvalidemlere gidiyorum zor oluyor kalabalıkta ama başarıcam gram gram olsada ordada vericem.Kolay gelsin herkese..

evet INSAALLAH 1 MAYIS TARTILMA GUNUMUZ.

benim kilom 65 hedefim görüldüğü üzere 58 ama 60a da tavım:)
belli bi listem yok ama ayça kaya ile paralel gitmesine özen göstericem bu hafta 1 kilodan fazla veremezsem de haftaya isveç diyeti yapıcam bugün sandaloz sakızı aldım yarın ona başlıcam ve biberiye yağı eşliğinde leslie ile yürüyüş:) bugün aktar karışım yağ satmaya çalıştı emin olamadımo sebeple almadım 1 ay sonra biberiye yağı sürmekten sıkılmazsam alıcam yağın yanında da selülit için sabun hediye edecekmiş:)

1.mukayese 65 HEDEF 58
2.hmyrali
3.filerun 63 HEDEF 58
4.senyayla
5.arzuayten
6. turkan 69 HEDEF 63
7.Pepuda 65 HEDEF 60

DIGER ARKADASLAR DA EKLESIN LUTFEN.AYNI GUN BASLAYALIM KI DAHA HEYECANLI OLSUN.AMA KILOLARI 1 HAFTADAN ERKEN OLCMEYELIM

ıyı sanslar canım.yalnız bıberıye yagı super kekıkle muhtesem ıkılı ama,ben oyle kullanıyorum,surup spor yapıyorum,muthıs acı ama cook terletıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…