Turkan88'in Diyet Günlüğü

tamam canım hergun yazarım zaten bende
neler yaptıgımızı falan yazcaz degılmı

leslie hangi sayfada,bulamiyorum

kızlar bende varım ama dün hiç nete giremedim
kilom 61.8 55 olmak istiyorum temmuzda nişanım var ince bi gelin olmak istiyorum
ben martta başlamıştım 68 den 61.8e kadar inmeyi başardım ama burda kaldım bir an evvel 55 olmam lazım
göbek çevresinde ki yağlardan kurtulmak için de öyle doğal yağlar var mıdır?

kahvaltıda yediklerimide yazayım
kk beyaz yağsız peynir, 3y.zeytin, 1dlm çavdar ekmeği, 2bardak şekersiz çay ve domates salatalık

leslie hangi sayfada,bulamiyorum
canım ben netten indirmiştim

sen bu azimle başarırsın biberiye yağını gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim aktar limon yağıyla biberiyeyi karıştırırsan daha faydalı olur dedi ama ben almadım, yağı sürüp streçle sar 1 saat spor yap yarım saat bile yetiyo akan tere şaşıracaksın:)

yarın hemen alıyorum o zaman :) hergün 1saat yürüyüş yapıyorum zaten yağları göbüşüme sürerde çıkarım o zaman
bu yağı göğüs çevremizede sürsek etkili olur mu acaba

yarın hemen alıyorum o zaman :) hergün 1saat yürüyüş yapıyorum zaten yağları göbüşüme sürerde çıkarım o zaman
bu yağı göğüs çevremizede sürsek etkili olur mu acaba
çekinmezsen sor dicem ama nasıl sorulur ki:) biraz yakıcı bi yağ ama belki göğüs bölgesinde zararlı olabilir ilk sürdüğümde bende göbek bölgesi olmasına rağmen baya kızarıklık kaşıntı yaptı ama dün bişe yoktu:)
ayrıca büyük ihtimal aktar farklı yağlar da satmaya çalışıcak onlarında içeriğine falan bak bence fikrin olur, ben de biberiye yağı bitince karışım yağ alıcam. ben aktarlara bayılırım baya bi inceledim oraları ve aktar son dönemlerde çörekotunu çok alıyolar isterseniz bi araştırın demişti ona da bakıcam

ayyy canım vallahi soramam ki bende bayan bi aktar bulmak lazım
geçenlerde 38beden bi elbise denedim gögüs kısmına kadar ferrmuar kapandı ama göğüste kaldı o yüzden benim o bölge etrafında da çalışmam lazım
bende alayım o yağlardan bir an evvel incelmem lazım

aynı dertten ben de muzdaribim aslında kilo verdikçe küçülür umuduyla gözardı ettim ama bende denesem iyi olacak:)

gunaydın gunaydın hanımlar
bugun adam akıllı sporuma yenıden basladım kızlar daım olsun ınsallah

kızlar günaydınnn,
benide alın aranıza uzun zamandır 6-7 kilo vermek istiyorum
kilo 61,5 hedef 55
hadi bakalım
benim de problemim göbek doğumdan sonra toparlayamadım bi türlü
bana spor programınız hakkında bilgi verirmisiniz kızlar mesela neler yapıyosunuz toplam kaç kere kaç dk sürüyo falan

sisebecim günaydın ve merhaba :)
spor olarak neler yaptığını anlatabilirmisin bana
kaç kereden ne kadar sürüyor falan

sisebecim günaydın ve merhaba :)
spor olarak neler yaptığını anlatabilirmisin bana
kaç kereden ne kadar sürüyor falan

merhaba nurgul
ben fırsat bulunca canım yandakı parka gıdıp yuruyus yapıyorum oradakı hareketlerı gıdınce 1 saat yaparım mutlaka
eger fırsatım yoksa evde bılgısayardan spor acıyorum yada en zevklısı oyun havası acıp delı gıbı oynuyorum vallaa...
aslında cokda zevklı oluyoda ogullarım rahat bıraksa bı...
evde yaptıklarımı ıse canım nekadar ısterse ama yarım saatın altına dusmem ...

ve yuruyus yaparken beklıme poset baglıyorum acayıp ter attırıyo belımı zyıflattı yanı...

gunaydın gunaydın hanımlar
bugun adam akıllı sporuma yenıden basladım kızlar daım olsun ınsallah
günaydınnn, hadi bakalım kolay gelsin:)
özellikle göbeğe çalışman lazım sisebe gibi poşet sarabilirsin ben de öle yapıyorum gerçekten faydalı yağ yakıcı inceltici yağlar kullanıp spor yapabilirsin
spor iyidir iyi sağlıklı yaşam:)

meraba kızlar benm de 4-5 kilom var, bu ara biraz yogunum ama kabul ederseniz arada katılırım size..

hepinize kolay gelsin..
tabiki, hoşgeldin:)

ayy valla süpersin ne güzel
ben çalışıyorum kızım var bide çok vakit bulamıyorum
ama bişeyler yapmak istiyorum
oyun havası iyi fikir bende deniyeyim :)

kızlar bu poşet bağlama olayına pek sağlıklı demiyorlar bende o yüzden yapmıyorum
gerçekten artı bi faydası oluyor mu?

Mukayesecim günaydın,
evet göbeğe çalışmam lazım
biberiye yağı sürmem lazım dimi
bende bugün itibariyle başlıyorum
ay çok iyi oldu bu topic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…