Turkan88'in Diyet Günlüğü

Ama her aksam yedıklerımızı paylasalımartı sporumuzu,caylarımzı da
şekersiz çay eşliğinde eti çay keyfi tükettim saymadım miktarını ama yaklaşık 200 kalori vardır paketin toplamına bakılırsa eğer artık bişey yemem tüm gün içinde 950 kalori aldım yaptığım sporla minimum 500 kalori yaktım umarın buna rağmen yaptığım hata kilo olarak dönmez

ılk gunumuz bugun ınsaallah.ben ,mukayese ve pepuda bu gun basladık allahın ıznı ıle.aksam burda gorusuruz,yıyıp ıctıklerımızın lıstesıyle beraber.

buyuuuur ne yedin bakalım sabah öğlen:)

kalkar kalkmaz yarim cay bardagi suya 1 kasik corekotu yagi 1 tatli kasigi toz zencefil karistirdim ictim ki metobolizmam uyansin,ardindan bir bardak su
kahvaltim:1dilim ekmek,kk kadar beyaz peynir,2dilim domates,yari salatalik.1avuc da ceviz badem karisik.sonra da 1 cup yesil cay.daha sonra su,su ve su
oglen:sezar salata,izgara et yarim porsiyon.1bardak elma suyu.

peki sen ne yapdin?

simdi sporumu yapicam INSAALLAH,saat 7de coban salatasi yiyicem ve 1 elma.sizlerle zamanlarimin uymuyor ama.ben bakude yasadigim icin bizde zaman2 saat ileride.

bende bende benıde ekleyın ya....
64 kıloyum 57 olmak ıstıorum
neler yapcaz onlarımı paylascaz hanımlar

tamam sisebe seni de eklerimşama her gun gelicen tamammİdun varim diyen arkadaslardan sadece ikisi katildişhadi zayiflayaliiiiiiiiim hep beraber lutfeeeeeeeeeeen

tamam sisebe seni de eklerimşama her gun gelicen tamammİdun varim diyen arkadaslardan sadece ikisi katildişhadi zayiflayaliiiiiiiiim hep beraber lutfeeeeeeeeeeen

belki akşama yazamam o yüzden şimdi aktarayım zaten midemin kapısını kapattım bu günlük
sabah yağsız kepekli tost
öğlen yoğurt yarım salatalık
akşam az yağlı karnıbahar mücveri, haşlanmış yoğurtlanmış karnıbahar vehaşhaşlı ekmek
evet ekmek kısmı fazla gibi toplamda 1200ü geçmiyo ve 2 saat sonra leslie ile 40dk ve 200 mekik çekicem

haaaaarikasin,super sen ayakta nasil duruyorsun merak etttim.ama ben aksaam yemeyinden once kurt gibi acikmistim,spor yapdim 40 dakika,aclik falan gitdi remen,banyo yapdim,yedim sonra.

TURKAN 25 NISAN:

kahvaltim:1dilim ekmek,kk kadar beyaz peynir,2dilim domates,yari salatalik.1avuc da ceviz badem karisik.
oglen:sezar salata,izgara et yarim porsiyon.1bardak elma suyu.
aksam:1tabak coban salata,1elma.

sporum:20dk yurume bandinda,20 dk ender saractan jimnastik.

ve de yesil cay,su su,su

nasilmis?masaallah bana ve mukayeseya.RABBIM SABIRLAR VERSIN KI BU KILOLARIMIZDAN KURTULALIM INSAALLAH.YARIN GORUSURUUUUUZ...

1.mukayese
2.hmyrali
3.filerun 63 HEDEF 58
4.senyayla
5.arzuayten
6. turkan 69 HEDEF 63
7.Pepuda 65 HEDEF 60
8.SISEBE 64 hedef 57

kılonu ve hedefını yaz mukayese??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…