ben de onu soracaktım birine yanma oldu bi de alerji gibi kızarıklıklar korktum biraz aslındaıyı sanslar canım.yalnız bıberıye yagı super kekıkle muhtesem ıkılı ama,ben oyle kullanıyorum,surup spor yapıyorum,muthıs acı ama cook terletıyor.
ben de onu soracaktım birine yanma oldu bi de alerji gibi kızarıklıklar korktum biraz aslında
şekersiz çay eşliğinde eti çay keyfi tükettim saymadım miktarını ama yaklaşık 200 kalori vardır paketin toplamına bakılırsa eğerAma her aksam yedıklerımızı paylasalımartı sporumuzu,caylarımzı da
buyuuuur ne yedin bakalım sabah öğlen:)Kızlaaaaaaaaaaar
belki akşama yazamam o yüzden şimdi aktarayım zaten midemin kapısını kapattım bu günlük
sabah yağsız kepekli tost
öğlen yoğurt yarım salatalık
akşam az yağlı karnıbahar mücveri, haşlanmış yoğurtlanmış karnıbahar vehaşhaşlı ekmek
evet ekmek kısmı fazla gibi toplamda 1200ü geçmiyo ve 2 saat sonra leslie ile 40dk ve 200 mekik çekicem
belki akşama yazamam o yüzden şimdi aktarayım zaten midemin kapısını kapattım bu günlük
sabah yağsız kepekli tost
öğlen yoğurt yarım salatalık
akşam az yağlı karnıbahar mücveri, haşlanmış yoğurtlanmış karnıbahar vehaşhaşlı ekmek
evet ekmek kısmı fazla gibi toplamda 1200ü geçmiyo ve 2 saat sonra leslie ile 40dk ve 200 mekik çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?