Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

zalımcıgım benımkı kac bakabılırmısın conem
6 puanın var, takribi 4 gün falan banlanırsın demek oluyor bu.
Bu arada bana olan aşkınızı rütbenize kazımışsınız tolincim, yani bu kadar belli etmeseydiniz bana olan tutkunuzu

Aynı milletten olan yurttaşlar artık birbirlerine uzlaşımsal bir yaklaşım yerine '' beğenmiyosanız gidin'' gibi bir yaklaşım sergiliyosa bazıları amaçlarına ulaşmaya başlamış demek kii...
l
Kendileri gitmek istediklerini artık bu ülkede yaşamak istemedilerini söylediler. Zorlami tutuyorlar. Allahini seversen kalmi denmeliydi ?

Bu arada bana olan aşkınızı rütbenize kazımışsınız tolincim, yani bu kadar belli etmeseydiniz bana olan tutkunuzu
Ben de sormustummmm

Hayir görüyorum iki uc kisi haric hep soyleyen kisiye gore tepki veriliyor haksizliklara bu boyle
Yaptigini degil soylediklerini biliyorum sadece

Eger hdpnin oylari chpye gitseydi bak chpyle isbirligi icindeler akpye karsi birlik olmuslar diyeceklerdi.
Ama hdpnin oylari akpye gidince demek ki hatasini anlamislar oluyor.
Su yazilari okumak insani zivanadan cikariyor valla.

hayir öyle birsey yok hayyal
eylülde Türkiyeden dönerken bile üzüldüm keske temelli gelebilsek dedim ama cocuklar büyünce kendi karalarini kendileri veriyorlar

Ben ne kadar mapis yazarim cezalarimla munem
ay senin puanlarını seveyim toplamda 2 kere ceza almışsın ama biri artık aktif değil, toplam 1 puanın var, yeniden ceza alırsan taş çatlasın 2 gün banlı kalırsın

Yok yanlış anlamayın size değil sözlerim beğenmiyosanız gidin diyen arkadaşa devam niteliğindeydii Umarım istedikleriniz gerçekleşir :)

ay senin puanlarını seveyim toplamda 2 kere ceza almışsın ama biri artık aktif değil, toplam 1 puanın var, yeniden ceza alırsan taş çatlasın 2 gün banlı kalırsın
Bu Kara gecede suan seviyorum seniiiiii

Hayir görüyorum iki uc kisi haric hep soyleyen kisiye gore tepki veriliyor haksizliklara bu boyle
Yaptigini degil soylediklerini biliyorum sadece
meryem ya bana benim söylediklerimi baz alarak cevap ver ya da verme. ben ne söylediğimi de biliyorum, ne yaptığımı da senin niyet okuyuculuğuna hacet yok.

senin ne kadar zalım bir admın oldugunu gorsunlerde sana darbe uygulayıp ben admın olurken benı desteklesınler dıye yaptım

l
Kendileri gitmek istediklerini artık bu ülkede yaşamak istemedilerini söylediler. Zorlami tutuyorlar. Allahini seversen kalmi denmeliydi ?
Kendileri diye adlandırdığın kesim bu ülkenin diğer yarısı hatta fazlası. Bu iktidarın daha kaç yıl devam edeceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Gün gelicek her türlü hesap terse dönücektir. O günde sizlere beğenmiyosanız git dense nasıl olur peki ?

her şeye kulp bulacaklar . kuyruk acısı

NASIL BİR KUYRUK ACIMIZ OLABİLİR
seviye belli,sırf sizlerin yazdıklarını okurken bile böyle bir partinin kazanması tuhaf gelmiyor
partinizi çok güzel yansıtıyorsunuz
dönüp yazdıklarınıza bakınca yada tarafsı birine okuttuğunuzda göreceksiniz nasıl çocukça şeyler
ALLAH yardımcımız olsun

senin ne kadar zalım bir admın oldugunu gorsunlerde sana darbe uygulayıp ben admın olurken benı desteklesınler dıye yaptım
Ahhhh hayallerrrr
Ben birgün Moderatörlükten alınırım ama sen Admin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…