Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Ben değil cumhurun seçtiğini sizler hazmedemiyorsunuz.
demek ki hatasını anlayanlar olmuş ki pkk destekçisi olmaktan vazgeçmiş.
Iste busun grill o zaman pkk destekcisi demedim diyerek geri vites yapmistin. Hatta aciklamaya yuregin yetmemisti. Simdi mhpye oy veren bizler terörist destekcisiyiz öyle mi? Rezilsin grill cok rezil.

Ayrica zoruna gidiyor biliyorum ama Ataturk sayesinde cumhursun ve secebiliyorsun.

hayir öyle birsey yok hayyal
eylülde Türkiyeden dönerken bile üzüldüm keske temelli gelebilsek dedim ama cocuklar büyünce kendi karalarini kendileri veriyorlar
Hakkında Hayırlısı olsun.
Yalnız şunu Söylemek isterim naçizane, ülkem tatil için kafa dağıtmak için birebir.
Özellikle Almanya'nın Monoton kural endeksli hayatını düşününce çok daha sıcak ve rahat bir Ülkem var.
Fakat temelli yaşam için hayli zor.
Gerçi ne söylesen faydasız, ki fikrini değiştirmek gibi bir çabam asla olamaz.
Yanlış anlamanı istemiyorum fakat farklı yönlerden Bakıyoruz.
Buraya bir gün yerleştiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını düşünüyorum.

neden bence benden cok guzel cok pıtırcık bı admın olur
Pıtırcık olduğun doğru da, sen kafana uymayan herkesi atarsın siteden, tipini beğenmedim, avatarı kötü, benle küs derken sitede üye kalmaz

ben karar vermiyorum.
seçimlerden, seçenlerden ve seçilenlerden şikayetçi olup, lanet okuyan, hakaret eden vatan sevdalısı (!) insanlarla birarada yaşamaya bayılmıyoruz.
dileyen gidebilir, çoğu ülkeyle vize de kalktı.
herkes sağ selamet.

neden bence benden cok guzel cok pıtırcık bı admın olur

Pıtırcık olduğun doğru da, sen kafana uymayan herkesi atarsın siteden, tipini beğenmedim, avatarı kötü, benle küs derken sitede üye kalmaz
Benim avatarım güzel ama bakın.Çok sevimli.Tipden kaybediyorum ama.Kimseylede küs değilim

Niyet okumuyor skylediklerine gore yazıyorum.
çarpık Türkçende anladığıma göre bu yukarıdaki mesajda "söylediklerine göre yazıyorum" demişsin.

ÖYLE dedin demedim bunu yazana tepki vermedin-iz dedim ama karsit durumda sen de dahil bircok kisi tepki verdi
şimdi de öyle demedim böyle dedim diyorsun. istersen sen ne demek istediğine önce bir karar ver. nasıl da gelişine kıvırıyorsun lafı.
ben kendimi biliyorum meryem. sen de kendini bildiğin vakit bana akıl verirsin. şimdilik başkasına dağıtma derim, etkin kaynak kullanımı adına.

valla munecım sen onu bunu bosver ben admın olayım ilk sen siteden şutingen olacaksın okeyto

Vize kalkınca oturma ve çalışma izni veriyorlar mı sanıyorsun sen? Kıyamaaaam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…