- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Iste busun grill o zaman pkk destekcisi demedim diyerek geri vites yapmistin. Hatta aciklamaya yuregin yetmemisti. Simdi mhpye oy veren bizler terörist destekcisiyiz öyle mi? Rezilsin grill cok rezil.Ben değil cumhurun seçtiğini sizler hazmedemiyorsunuz.
demek ki hatasını anlayanlar olmuş ki pkk destekçisi olmaktan vazgeçmiş.
benim pencerem öyle olduguna nasil kanaat getirdiniz ?Sizin pencerenizden baktım. Yoksa ben almanlara her açıdan hayranım.
AKP'liler gitsin dediğim bir yazımı getir. sonra devam etNiyet okumuyor skylediklerine gore yazıyorum.
neden bence benden cok guzel cok pıtırcık bı admın olurAhhhh hayallerrrr
Ben birgün Moderatörlükten alınırım ama sen Admin
benim pencerem öyle olduguna nasil kanaat getirdiniz ?
ÖYLE dedin demedim bunu yazana tepki vermedin-iz dedim ama karsit durumda sen de dahil bircok kisi tepki verdiAKP'liler gitsin dediğim bir yazımı getir. sonra devam et
bu demekki TecrübessinizTecrübe...
Hakkında Hayırlısı olsun.hayir öyle birsey yok hayyal
eylülde Türkiyeden dönerken bile üzüldüm keske temelli gelebilsek dedim ama cocuklar büyünce kendi karalarini kendileri veriyorlar
Pıtırcık olduğun doğru da, sen kafana uymayan herkesi atarsın siteden, tipini beğenmedim, avatarı kötü, benle küs derken sitede üye kalmazneden bence benden cok guzel cok pıtırcık bı admın olur
ben karar vermiyorum.demokrasi ağzına hiç yakışmıyor grill, demokrat değilsin çünkü. kimin nerede yaşayacağına sen karar veremezsin. ben de mesela adalet, hak, hukuk, demokrasi, eşitlik, refah, dürüstlük. diyenlerin sözlerinde durmalarını, duramayanların yalan söyleyenleri savunanlarının çektirip gitmesini istiyorum ama olmuyor.
hayatta her istediğimizi elde edemiyoruz. o yüzden bence elindeki sevinçlerinin kıymetini bil.
biz kimiz ablacım ya? biz kimiz? ben söyledim o lafı grill'e niye genelliyorsun? ben o günde de dedim, bugün de diyorum. yarın demeyeceğim ama emin olabilirsin.
benim ne yapıp ne yapmadığımı sen nereden biliyorsun?
Beklediğiniz bir cevap mi vardı? Benim yapabildiğim oy kullanmak başka bir yolu varsa bilmek isterim.Benim Sorduğum sorunun cevabı bu değildi.
neden bence benden cok guzel cok pıtırcık bı admın olur
Benim avatarım güzel ama bakın.Çok sevimli.Tipden kaybediyorum ama.Kimseylede küs değilimPıtırcık olduğun doğru da, sen kafana uymayan herkesi atarsın siteden, tipini beğenmedim, avatarı kötü, benle küs derken sitede üye kalmaz
Siz galiba yurt dışında oy verdiniz. Eğer öyleyse merak ettiğim bişey var. Hangi şehrin milletvekilini seçtiniz?rabia01 .!.:niye gevur dedinizgevurlar almanlar insan degilmi
bu demekki Tecrübessiniz
çarpık Türkçende anladığıma göre bu yukarıdaki mesajda "söylediklerine göre yazıyorum" demişsin.Niyet okumuyor skylediklerine gore yazıyorum.
şimdi de öyle demedim böyle dedim diyorsun. istersen sen ne demek istediğine önce bir karar ver. nasıl da gelişine kıvırıyorsun lafı.ÖYLE dedin demedim bunu yazana tepki vermedin-iz dedim ama karsit durumda sen de dahil bircok kisi tepki verdi
valla munecım sen onu bunu bosver ben admın olayım ilk sen siteden şutingen olacaksın okeytoPıtırcık olduğun doğru da, sen kafana uymayan herkesi atarsın siteden, tipini beğenmedim, avatarı kötü, benle küs derken sitede üye kalmaz
ben karar vermiyorum.
seçimlerden, seçenlerden ve seçilenlerden şikayetçi olup, lanet okuyan, hakaret eden vatan sevdalısı (!) insanlarla birarada yaşamaya bayılmıyoruz.
dileyen gidebilir, çoğu ülkeyle vize de kalktı.
herkes sağ selamet.
Bu hep vardı bence.Seçimden önce ve sonraVallahi çok saygısızlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?