Atatürk'ün getirdiği sisteme dil uzatıyorsunuz ama.Iste busun grill o zaman pkk destekcisi demedim diyerek geri vites yapmistin. Hatta aciklamaya yuregin yetmemisti. Simdi mhpye oy veren bizler terörist destekcisiyiz öyle mi? Rezilsin grill cok rezil.
Ayrica zoruna gidiyor biliyorum ama Ataturk sayesinde cumhursun ve secebiliyorsun.
o kadarını da devletten beklemeyin. az çabalayın :)Vize kalkınca oturma ve çalışma izni veriyorlar mı sanıyorsun sen? Kıyamaaaam...
valla munecım sen onu bunu bosver ben admın olayım ilk sen siteden şutingen olacaksın okeyto
o kadarını da devletten beklemeyin. az çabalayın :)
Atatürk'ün getirdigi sisteme laf etmedim laf ettigim tek bir mesaj göster.Atatürk'ün getirdiği sisteme laf uzatıyorsunuz ama.
demokrasi cumhuriyet istediğiniz gibi işlemiyor diye ağlıyorsunuz.
asıl Atatürk düşmanı sizsiniz.
Yahu gece gece gulumsettinçarpık Türkçende anladığıma göre bu yukarıdaki mesajda "söylediklerine göre yazıyorum" demişsin.
şimdi de öyle demedim böyle dedim diyorsun. istersen sen ne demek istediğine önce bir karar ver. nasıl da gelişine kıvırıyorsun lafı.
ben kendimi biliyorum meryem. sen de kendini bildiğin vakit bana akıl verirsin. şimdilik başkasına dağıtma derim, etkin kaynak kullanımı adına.
Tecrübem konusunda eleştiri kabul etmem.
O degil de almanyaya en son geldiğimizde türk arkadaşlar bile almanyadaki türklerden pek hazzetmiyorlardı. Siz hangi taraftasınız? Orda da ikiye bölünmüşler.
bir arada yaşamaya bayılmıyorsan o senin sorunun, bizi bağlamaz. bir derdin varsa BDV güzeldir, bol da yorum alırsın.ben karar vermiyorum.
seçimlerden, seçenlerden ve seçilenlerden şikayetçi olup, lanet okuyan, hakaret eden vatan sevdalısı (!) insanlarla birarada yaşamaya bayılmıyoruz.
dileyen gidebilir, çoğu ülkeyle vize de kalktı.
herkes sağ selamet.
eger benim düsüncelerim hakkinda bilmeden konursan elestiririm.
haz etmedigi insanlarla irtibati koparsin arkadasiniz,ben öyle yapiyorum basimda agrimiyor
hangi anlamda sordun hangi taraf diye ?
sözlerini yeniden oku.Atatürk'ün getirdigi sisteme laf etmedim laf ettigim tek bir mesaj göster.
Ve evet grill yine geri vites mi? Ben mhpye oy verdim diye terorist destekcisi miyim?
kemal kılıcdaroğlunun başbakan olması = tolinin admin olmasıvalla munecım sen onu bunu bosver ben admın olayım ilk sen siteden şutingen olacaksın okeyto
Ben kendim gitmek istersem desinler tutan yokyaKendileri diye adlandırdığın kesim bu ülkenin diğer yarısı hatta fazlası. Bu iktidarın daha kaç yıl devam edeceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Gün gelicek her türlü hesap terse dönücektir. O günde sizlere beğenmiyosanız git dense nasıl olur peki ?
yani. bence de istemediği yerde yaşamasın kimse. herkes mutlu olacağı yere gitsin.bir arada yaşamaya bayılmıyorsan o senin sorunun, bizi bağlamaz. bir derdin varsa BDV güzeldir, bol da yorum alırsın.
dileyen gider zaten, evet Andorra'ya vizenin kalkması şahsen çok güzel oldu, hep Andorra vize istemese de gidip görsem derdim.
cıııkkk öyle olmuyor bu işler. ortaya bir laf attın, sonra da üzerine almadın. bunu bu sabah da yaptın. şimdi de yaptın.Yahu gece gece gulumsettin
Elhamdulillah turkcemde bir problem yok
Her iki yorumda da senin yazdigin yorumlara göre cevap verdim dedim
Kimseye akil dağıtıgim ve kafa karsikligim yok
Şükür
Beklediğiniz bir cevap mi vardı? Benim yapabildiğim oy kullanmak başka bir yolu varsa bilmek isterim.
Sorduğum soru buydu.bu ülkenin halkını, yöneticisini, sistemini beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, lanet edebilirsiniz çünkü herkes fikrinde özgürdür. Ben de böyle düşünenleri sevmiyorum ve bu ülkeyi terk etmelerini temenni ediyorum. Bu da benim özgür düşüncem.
Yaşasın demokrasi.
Sistemi beğeniyorsak ama sistemi değiştirmeye Çalışanları beğenmiyorsak napmamız Lazım?
yok valla o ben deelimHii ne kadar da fenasın Tolin
seni başkan yaptırmayacaz muneeekemal kılıcdaroğlunun başbakan olması = tolinin admin olması
Evet yine bi R grill. Biraz once sana Mhp ve Hdpden oylar verildi Akpye hepsi terorist mi dedim. Terorist destekçisi olmaktan vazgecenler olmus dedin.sözlerini yeniden oku.
benim yazdığım şu: bazılarının yorumlarından mhp li mi, chp li mi, hdpkklı mı olduğunu anlayamıyorum. kısaca chmdpkk gibi bir kısaltma yazmıştım. aynı şeyleri savunuyorsunuz. dolayısıyla ne olduğunuz belli değil. bu da en büyük problem ve sizin sorununuz. kendinizi ifade etmek konusunda eksiksiniz demek ki.
haliyle renginiz belli olsun ki, ne olduğunuz konusunda şüpheye yer vermeyin.
benim için hdp=pkk net olarak. diğer kısaltma ise ne olduğu belirsiz olanları ifade ediyor. ben her zaman hdpkk yazarım. sizin için ayıramam kusura bakma. eğer mhpkk ya da chpkk yazarsam o zaman bu soruyu sorma hakkın doğar. o yüzden zorlamayın, buradan o mana çıkmaz. çıkarıyorsanız fikir zikir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?