Onu bende biliyorum canim ama amcam yapamazda arkadasi vardir tanidigi vardir hatir gönül isi yaparlar diye tirsiyorum ben sadece. Gerci o Zaman var ya yemin olsun mahkemeye vermezsem ailemi bende muskara degilim.
kimse uğraşmaz bence, büyük bi iş çünkü otel kayıtlarına vs ulaşmak çoğu otel zaten izin olmadan kayıtlarını kimseye vermiyor yani filmlerdeki gibi ben polisim diyip cüzdan çıkarıp bilgi almak kalmadı, amir savcı biri izin verecek ki ona göre işlem başlayacak.
Simdi özetlersek. Bi kac gün önce ben arkadasimla ucucam ardindan erkek arkadasim gelcek bi evde kalicaz veya kimlik istemeyen motelde ve mobeseden de ulasamazlar diyosunuz demi?
ya alt tarafı bi tatil ailen seni mobeseden takip edicek kadar nasıl bi güvensizlik yaşıyorlar sana?? piskopat mı bu insanlar
komik duruma düşersiniz hiç gerek yok sen rahat ol.Aceba hoteli önceden arasakta durumu bildirsek mi ki? Ona göre Bilgi aliriz daha Saglam olur demi?
Yurt disinda yasadigim icin hic bisey bilmiyorum iste
canım benim kocam antalya da otelde resepsiyoncu olarak çalışıyor kimlik kayıtları direkt jandarmaya gönderilir her sabah bazı otellerde her akşamdır bu. illa ki gider kayıtlar kayıtsız müşteri alamazlar eğer polis ise bi şekilde ulaşabilir ama bilemiyorum ulaşamayadabilir. jandarmadan tanıdık birini bulmalı yoksa kayıtlar herkese verilmezArkadaslar ben yurt disinda yasiyorum biz erkek arkadasimla tatile gelecegiz yalniz ailem bilmiyor kizlarla gidiyorum dedim. Söyle bir SIKINTI var ki benim amcam türkiyede polis memuru. Simdi biz hotele kimlikle giris yapacagimiz icin ailemde erkek arkadasimi biliyor ve onaylari yok (belki diger konularimdan bilirsiniz). Onunla gittigimden süphelenirler ve arastiracaklarina eminim aslinda. Simdi biz ayni hotelde kalacagimiz icin aceba amcam ögrenebilir mi ikimizinde ayni hotelde kaldigini diye sormak istedim. Bilenler var mi aceba? Hani polislerin arastirma imkani mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.
Yalnizca soruma cevap yazilirsa cok memnun olurum. Neden ailenin arkasindan is ceviriyorsun filan diye yazanlar olacak eminim, o konulara cevap vermeyecegimi belirteyim simdiden.
Tesekkürler
mobese derken anlamadım uçakla gitmicek misiniz ne mobesesi? kimlik istemeyen motel nerde var yasak şikayet ederler orayı ayrıca. uzun iş diyorum sen rahat ol
canım benim kocam antalya da otelde resepsiyoncu olarak çalışıyor kimlik kayıtları direkt jandarmaya gönderilir her sabah bazı otellerde her akşamdır bu. illa ki gider kayıtlar kayıtsız müşteri alamazlar eğer polis ise bi şekilde ulaşabilir ama bilemiyorum ulaşamayadabilir. jandarmadan tanıdık birini bulmalı yoksa kayıtlar herkese verilmez
Ay sorma ne cesaret derdim baskasi olsa
komik duruma düşersiniz hiç gerek yok sen rahat ol.
mobese mi onu hiç bilmiyorumKocana bi sorabilir misin bir yolu varmiymis bunun? :)
Bide mobesede calisan birini buluirsak bu is tamam :)
mobese mi onu hiç bilmiyorum
ama kimlik kaydı yani KBS tutanağını alaçatı gibi küçük ilçeler tutmuyor diye biliyorum büyük şehre değil öyle yerlere gidin ya da iki ayrı oda tutun sevgilinle kayıtlar farklı aralıklarla tutulur kimse şüphelenmez
peki dilediğini yap o zaman :)Bi daha görmeyecegim insanlar Banane istiyolarsa gülsünler
Hayır efendim öğrenemez . Otellerde hastanelerde eczanelerde işlem yaptığımızda kimlik numaramız GBT kayıtlarına yakalanırsa hemen kolluk kuvvetleri gelip apar topar sizi alır ama aksi takdirde kimse öğrenemez .Amcanız özellikle gidip polis kimliğini gösterip resepsiyona sorarsa o ayrı .Telefonla filan da kimseye bilgi verilmez .Özel hayatın gizliliğine aykırıdır .İyi tatiller
yok yok öğrenebilir. otel ve hotel bilgilerinin tüm kayıtları emniyette toplanıyor. yetkisi varsa kendisi, yetkisi yoksa bile arkadaşı vasıtasıyla öğrenebilir.
hatta geçtiğimiz senelerde buna benzer bir konuda birinin öğrendiğini yazmıştı. özel hayatın gizliliğine aykırı ve etik değil ama takan kim.
ev kiralamak mı tövbe tövbe basarlar be evi
o zaman görürsünüz anyayı konyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?