- 17 Aralık 2015
- 27.140
- 49.668
- 598
bir yerde okumustum son 20 25 yilda yasadigimiz (buyuk deprem ,salgin,darbe,savaş)seyleri normalde 100 yasina kadar yasayan bir insan ancak iki tanesini gorebiliyormuş.bugun yine kotu gunumde gibiym..ileriyi gorememek plan yapamamak zorluyor zihnimi..halbuki sabaha cikacagimizin garantisi var mi? Allahim isyan olmasinda nasil bir yuzyila denk gelmisiz bizler
bundan anket cikmaz ama acaba uyelerimizden issiz kalip gidasi tukenen cocuguna bez mama tarzi bir seyler alamayan varmidir?Bu konuya koyabileceğimiz, aklında anket sorusu olan varsa ; bana özelden anket sorusunu ve şıkları iletebilir mi ?
bundan anket cikmaz ama acaba uyelerimizden issiz kalip gidasi tukenen cocuguna bez mama tarzi bir seyler alamayan varmidir?
bu konuda guvenilir bir arastirma ve yardim yapamazmiyiz?
bu yardim beklentisini tek basiniza size yikmak icin sormadim yanlis anlamayin.Ben hepsini halledecektim özellikle bez konusunu ama reklam anlaşması bitince telefona dahi çıkmadı firma çalışanları. Belki de ofisleri kapandı bu sebeple telefonlara cevap vermiyorlar. Günahlarını da almak istemem... Lakin e-posta da attım ama dönen yok hala.
Bu ve benzer sebeplerden dolayı ;
Şu dönem yapılabilecek en iyilikçi hareket evde beklemek olacaktır.
bu yardim beklentisini tek basiniza size yikmak icin sormadim yanlis anlamayin.
3 5 az veya cok yardimci olmak isteyen ve yardim bekleyen uyeler vardir belki diye dusunuyorum.
en azindan ihtiyaci olanlar size mesaj atabilir siz nick vermeden bir sekilde bu yardimi toplayip ulastirabilirsiniz tarzi bir yontem geldi aklima benim
Bu kadar karamsar olmayın, İtalya'da yaşayan Zanusso nine (104) 2 tane Dünya savaşı görmüş, İspanyol gribini ve en son Covid19'la olan mücadelesini kazanmış.bir yerde okumustum son 20 25 yilda yasadigimiz (buyuk deprem ,salgin,darbe,savaş)seyleri normalde 100 yasina kadar yasayan bir insan ancak iki tanesini gorebiliyormuş.
biz milenyumlularin gunahi ne anlamadim ki diyecegimde utaniyorum.
inşallah çok güzel bir güne uyanirizBu kadar karamsar olmayın, İtalya'da yaşayan Zanusso nine (104) 2 tane Dünya savaşı görmüş, İspanyol gribini ve en son Covid19'la olan mücadelesini kazanmış.
Her kötü şey yaşanan ülke için şehir için felakettir, bizde ülkece zor zamanlar yaşadık yaşıyoruz, depremlerde ölenlerimiz, şehitlerimiz hepsini rahmetle anıyorum ama biz eski nesillere göre çok daha rahat yaşadık aslında, savaş görmedik, açlık kıtlık nedir bilmedik, evet kötü bir dönemden geçiyoruz ama şükür hala ailelerimizle sağlıklı bir şekilde yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğimize dair umutlarımızı yitirmeyelim.İspanyol gribinden sonra corona virüsü de yendi
İtalya’nın Biella kentinde yaşayan 104 yaşındaki Ada Zanusso, koronavirüsü (Covid-19) yendi. Zanusso, 1918-1920 yılları arasında ortaya çıkan salgında da...www.hurriyet.com.tr
İnşallahinşallah çok güzel bir güne uyaniriz ♥
bir ilaci bulundu aşısi bulundu haberini goreyim kurban kesecegim adağimida adadim gitti ☺
Hala onu diyen var mı acaba?başlarda çok duyuyordum.Hangi gripten,hangi trafik kazasından sağlık sistemi bu kadar çok ülkede çökme noktasına geldi.Aynen öyle işimiz Allah’a kalmış Ramazan’da yaklaşıyor herşey çok daha güzel olur umarım.Sagol key si.
İşimiz Allah'a kalmış ne diyelim. Yardımcımiz olsun. Kanser hastalari var, hamileler var,kronik hastalar var.
Bir de gripten su kadar kişi oldu trafik kazasindan su kadar abartmayın diyorlar ya. Normal durumlarda boyle bulasma tehlikesi yok ki. Saglik calisanlari da risk altinda. Kimse rahat davranamiyor. Iste normal zamanlardan farkımiz bu.
inşallah çok güzel bir güne uyaniriz ♥
bir ilaci bulundu aşısi bulundu haberini goreyim kurban kesecegim adağimida adadim gitti ☺
Güzel günlere uyanacağız, biraz sabretmemiz gerekiyor o kadar, düşünsenize ya 1. veya 2. Dünya savaşı zamanı doğsaydık, yıllarca süren savaşlarda sevdiklerimiz için ailelerimiz için evlatlarımız için korkarken tepemizde uçan savaş uçakları bombalar olsaydı?İnşallah
ama aşı bulunsa bile çok uzun süre sonra piyasada olur diyorlar ve bu benim için Çok korkutucu
Umut dolu sözler duymaya ihtiyamız var hepimizin çünkü herkesin aklında ne zaman normal hayatamıza dönücez sorusu var
Burada açık ama her şehirde açık mıdır bilmiyorum.Aktarlar ve pet shoplar acik mi bilen var mi? Tek seçeneğimiz internet mi?
Bizim buradakiler açık.Heryer de açık mıdır acabaAktarlar ve pet shoplar acik mi bilen var mi? Tek seçeneğimiz internet mi?
Burada açık ama her şehirde açık mıdır bilmiyorum.
Bizim buradakiler açık.Heryer de açık mıdır acaba
Maskeli giriliyor zaten, içeride müşteri olmadığını ya da 1-2 kişi olduğunu görünce girersiniz, çoğu kapılarını açık bırakıyor bu dönem, içeriyi görebiliyorsunuz.Bir deli cesareti gelirse cikip bakacagim. Ne gunlere kaldik.
Seffaflik.Ölüm sayıları ilk açıklandığı zaman Ekşi sözlükte e devlet sisteminde gözüken ölü sayılarının ve ölüm nedenlerinin farklı olduğuna dair bir konu açılmıştı hatırlarsanız.Şimdi e devletten o listeye baktığınızda ölüm nedenleri gözükmüyor sadece kişinin adı ve mezarlık bilgisi var.Kafam da deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?