aynısı bende de oldu kesinlikle dezenfektanlar dan kaynaklıTeşekkür ederim, deniyorum 2 gündür her şeyi. Ya alerji bu ya da kimyasallarla kendimi mahvettim. Geçer herhalde 2-3 güne
Onlara bir şey demiyorum zaten.
Topu topu uc hafta sokaga cikma yasagi uygulanacakti. Boyle uzadikca ekonomiye ne faydası oluyor anlamadım. O kadar kayip, belirsizlik hastane yapimi, taksit taksit kurallar. Bir aydan 6 aya uzatacaklar.
Turk tabipler birliği hep oyle diyor ama ben inanmıyorum, en basitinden geçen bir doktor yazdı, chpli bir vekil yazdi. Corono olduğunu belirtmek zorunda ki onu yıkayacak, gomecek kişiler, ona uygun giyinsin dedi. Sonuçta ölüm raporunda yazmazsa gevşeklik olur. Yani defin işlemine kadar baska insanalrın sağlığa tehlikeye girer.
Biliyoruz onu gundem oldu baya hatta paylastim onuIsimiz astrolojiye kaldi demeyin ama bu olaylari 2 sene once takir takir soyleyen cok cok sevdigim bi astrolog var.
Dedigi mayis sonuna kadar evdeyiz, sonrasi aydinlik :)
Evet sesi cok degisik tabiki neler yasadi bilmiyoruz insallah iyi olir. Esi de olmustu ama o ağır geçirmediCok sevindim. Ama farkindamisiniz sanki konusurken bile zorlaniyor.
Merhaba,günaydın
Bir sitede gördüm üşenmemiş İstanbuldaki son 5 yılın ölüm sayılarını incelemişler. Son 5 yılda hemen hemen birbirine yakın sayılarda giderken 2020 şubattan sonra inanılmaz bir artış göstermiş. Siteyi yine Ekşi paylaşmış tabi Jurnal Türkiye Özel: Ölü sayıları gerçeği yansıtmıyor mu? İstanbul’da ölüm sayılarındaki ciddi artışın neden
Aynı fikirdeyim. Ben kendimce tedbirleri aldım Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.Bu mevzunun benim için psikolojik boyutu dışında tevekkül ile ilgili boyutuda var.Kimse vaktinden önce bu dünyayadan göçmeyecek.Kazalar,hastalıklar ölüm için sadece bir sebepten ibaret,sebepsiz ölümde yok zaten”Ecel bir an gecikmez ve vaktinden önce de gelmez”(Araf 34)
Ne ders alması sende sosyal medyada karnına yastık bağlayıp yarı çıplak fotoğraf paylaşanları görmediniz galibaNe kadar değişik bir sene bu sene herşeyi gördük savaş sehitler depremler yangınlar virüs allahım daha beterinden korusun diyorum sürekli ve bir an evvel herkesin iyileşmesini normal hayatına güzel bir ders alarak başlamasını temenni ediyorum.
Öleceğimiz günü bilseydik yaşayamazdık şuan hasta olup ölme ihtimali var bunu bilmek bile çok zor ecel geldiyse yapacak hiç bir şey yok diyerek telkin ediyorum kendimi ama çok panik haldeyim nasıl kurtulacaz bu beladanAynı fikirdeyim. Ben kendimce tedbirleri aldım Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.
Bende de var çok korkuyorum gitmeye sonuç negatifse bile orada kapmaktan korkuyorum virüsüÇok teşekkür ederim. Kaç kere doktora gitmeyi düşünüp vazgeçtim. Test istesem tek belirti var diye yapmazlar büyük ihtimal.
Kaç güne geçmesi gerekir eğer bu yüzdense? Bugün 4 gün oldu.
Kaygılarınızın sizi esir almasına izin vermeyin. Bende endişeliyim kendim ve sevdiklerim için ama tedbirimizi aldık tüm ülke gibi bekliyoruz maalesef. Elimizden şu an için tek gelen bu. Allah ölümün bile hayırlısını versin.Öleceğimiz günü bilseydik yaşayamazdık şuan hasta olup ölme ihtimali var bunu bilmek bile çok zor ecel geldiyse yapacak hiç bir şey yok diyerek telkin ediyorum kendimi ama çok panik haldeyim nasıl kurtulacaz bu beladan
Geçen gün okudum.Ekmek yaptığın hamurdan bir parça ayırıp unlayıp,dolaba koyunca bir dahaki hamurda maya olarak kullanılabiliyormuş.Maya bile bulunmuyormuş markette.Evde ekmek yapmaya başladım kendi mayami da yaptım söylemesi ayıp :))
Haziranda bitecek olmasına bile seviniyoruz artıkCorona virüsü salgının da sars virüsü gibi Kasım ayında çıktığını ifade eden Nanshan, "Covid-19, 2002 de çıkan Sars virüsü ile hemen hemen aynı genlere sahip. Sars, 2002 Kasım'da ortaya çıktı 2003 Haziran'da yok oldu. #Covid19 Haziran ayı itibariyle ortadan kalkacak." ifadelerini kullandı..
sene sonuna kdr devam edecek diyenlere inat yaza bitecek bu virus
Çıkınca böyle olabilirsin ,nasıl yürüdüğünü unutabilirsin25 gündür kapıdan çıkmadım.buyuk konusmayayım ama hazirana kadar dayanamıyacağım galiba.
Ben ekmeği yapamadım ama bazlama yapiyorum ama normal ekmete alip poseti değiştirip buzluga atıyorum yaptığımız kalmazsa çıkarıyorum açılınca ,fırında isitiyorum.Sayfa 2020 yi geçmiş,yorum yapabilirim artık.
İtiraf ediyorum üstteki anket sorusunu özelden ben yazdım
Ekmeği bir süredir evde yapıyorum.Para üstüydü sıkıntı olmuyor.Ekmeğe bile şüpheyle bakmaya başladık,yıkansa yıkanmıyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?