bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Onlara bir şey demiyorum zaten.
Topu topu uc hafta sokaga cikma yasagi uygulanacakti. Boyle uzadikca ekonomiye ne faydası oluyor anlamadım. O kadar kayip, belirsizlik hastane yapimi, taksit taksit kurallar. Bir aydan 6 aya uzatacaklar.

Yasak en basta gelse hem suana kadar bitmis hem de hastalik bu kadar yayilmamis olacakti.
Bu arada annenize cok gecmis olsun.

Ama iste pozitif cikarsa yazmak zorunda. Teat sonuclanmamis ya da test yapilmamissa coronadan öldü yazmiyorlar demek.

Isimiz astrolojiye kaldi demeyin ama bu olaylari 2 sene once takir takir soyleyen cok cok sevdigim bi astrolog var.
Dedigi mayis sonuna kadar evdeyiz, sonrasi aydinlik :)
Biliyoruz onu gundem oldu baya hatta paylastim onu

Merhaba,
Dünya Sağlık Örgütü de bu virüs bizim ülkemize gelmeden önce diğer ülkelerin ölüm sayılarını doğru vermediğini söylüyordu.Ölüm sayılarının doğru verilmemesi belki panik yaratmamak için olabilir.Tabi ki bunu sorgulayan insanlar var olmalı da zaten.Beni daha çok bu virüsü atlatan kişilerin vücudun da bıraktığı hasarlar düşündürüyor.Bilim dünyası bu virüsle ilgili sürekli yeni bilgiler veriyor çünkü onlarda yeni keşfediyorlar.Ciğerlerde bıraktığı hasarı biliyoruz,dün bir arkadaş burada kendi babasının araştırdığı Japonya’dan da onay alan virüsün menenjit yaptığına dair bir bilgi paylaşmıştı.Buna benzer bir sürü şey duyuyoruz ki şu süreçte duymamız normal.Bu virüsten ölende olacak,atlatıp hayatına devam edende.Bu mevzunun benim için psikolojik boyutu dışında tevekkül ile ilgili boyutuda var.Kimse vaktinden önce bu dünyayadan göçmeyecek.Kazalar,hastalıklar ölüm için sadece bir sebepten ibaret,sebepsiz ölümde yok zaten”Ecel bir an gecikmez ve vaktinden önce de gelmez”(Araf 34)

bu arada oğlumun ocak ayinda hastalığı icin doktor raporunu e nabzdab gördük. Hiç-bir sey yokmuş yani tanida bisey yazmıyor. Akciger filmnde biraz beyazlıklar var demek ki normal bir gripti bosuna mi yatti hastanede bilemedim.

Eklentiler

• IMG-20200406-WA0005.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20200406-WA0006.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 36
Aynı fikirdeyim. Ben kendimce tedbirleri aldım Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.

Ne ders alması sende sosyal medyada karnına yastık bağlayıp yarı çıplak fotoğraf paylaşanları görmediniz galiba

Aynı fikirdeyim. Ben kendimce tedbirleri aldım Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.
Öleceğimiz günü bilseydik yaşayamazdık şuan hasta olup ölme ihtimali var bunu bilmek bile çok zor ecel geldiyse yapacak hiç bir şey yok diyerek telkin ediyorum kendimi ama çok panik haldeyim nasıl kurtulacaz bu beladan

Çok teşekkür ederim. Kaç kere doktora gitmeyi düşünüp vazgeçtim. Test istesem tek belirti var diye yapmazlar büyük ihtimal.
Kaç güne geçmesi gerekir eğer bu yüzdense? Bugün 4 gün oldu.
Bende de var çok korkuyorum gitmeye sonuç negatifse bile orada kapmaktan korkuyorum virüsü geniz akıntısı var bazen gıcık da geliyor bi başlıyorum öksürmeye

Sayfa 2020 yi geçmiş,yorum yapabilirim artık.
İtiraf ediyorum üstteki anket sorusunu özelden ben yazdım
Ekmeği bir süredir evde yapıyorum.Para üstüydü sıkıntı olmuyor.Ekmeğe bile şüpheyle bakmaya başladık,yıkansa yıkanmıyor da.

Kaygılarınızın sizi esir almasına izin vermeyin. Bende endişeliyim kendim ve sevdiklerim için ama tedbirimizi aldık tüm ülke gibi bekliyoruz maalesef. Elimizden şu an için tek gelen bu. Allah ölümün bile hayırlısını versin.

Haziranda bitecek olmasına bile seviniyoruz artık

Ben ekmeği yapamadım ama bazlama yapiyorum ama normal ekmete alip poseti değiştirip buzluga atıyorum yaptığımız kalmazsa çıkarıyorum açılınca ,fırında isitiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…