- 5 Mayıs 2013
- 33.882
- 41.466
- 798
Yas maya 500grmlik vardi.Onu nasil yapacagimi hic biliyorum.Kaca bolmeliyim
Ya sanirim sizin dedikleriniz bittigi icin bunu koymuslardi margarin gibi bir formdaydi .Biraz urktum ziyan olur mu diye .Alayim boyleyim deneyim .Olmez umarim500 gr yas maya ilk kez duydum. Kup seklinde 4lu satilan yas mayalardan alıyorum ikiye boluyorum. O sekilde nasil olur bilemedim ama bahsettigim mayalarin buyuklugu gibi kesebilirsiniz goz karari.
Sizce bu mesaj terörizm değil de nedir? Normalde noter huzurunda, avm ziyaretçileri ve katılımcılarla yapacağı araba çekilişini Korona sebebiyle ileri bir tarihe erteleyen avm sosyal medya hesabına gelen mesaja bakar mısınız? Hadi çekilişi ziyaretçilere kapalı şekilde yaptılar diyelim, salgın etrafta kol gezerken çekilişi yapan çalışanın, noterin, bu çekilişi canlı olarak aktarmaya çalışan kişilerin canı yok mu? Onlar virüs kapsa da olur, o kadar kişi 150 liralık alışveriş yaptı sonuçta, değil mi? İşte bu gibi ahmak zihniyetler yüzünden bu ülke bir adım ileri gitmez. Şu mesajı yazan kuş beyinlinin, keyfi olarak sokağa çıkandan, sokağa çıkma yasağı olan çocuğu sokağa çıkarıp polise yakalanınca 'ölürse ölsün benim çocuğum değil mi?' diyen psikopattan ne farkı var? Bunu yazan yarım akıllı, vatan haini değil de nedir? böyle şeyler yazanlar hakkında kesinlikle cezai yaptırım uygulanmalı!!
Bende buzluga atıyorum mayalari ama bütün kullanıyorum. Mesela cok yapsak bile yarım maya yeter miYas maya bulursaniz alip dondurun bence. Ben hep oyle yapiyorum. Mayalari ikiye kesip dondurucuya atıyorum. Son kullanim tarihi de uzamis oluyor böylece.
Önümüzdeki 2 hafta çok önemliymiş dikkat edilmezse nüfusun yarısı hasta olur ve sağlık sistemi yetişmez diye bi yazı okudum bu iş iyiye gitmiyor
Önümüzdeki 2 hafta çok önemliymiş dikkat edilmezse nüfusun yarısı hasta olur ve sağlık sistemi yetişmez diye bi yazı okudum bu iş iyiye gitmiyor
Yok yok dondurursaniz hicbir sey olmaz.Ya sanirim sizin dedikleriniz bittigi icin bunu koymuslardi margarin gibi bir formdaydi .Biraz urktum ziyan olur mu diye .Alayim boyleyim deneyim .Olmez umarim
Cok derken mesela kac bardak su katiyorsunuz hamura? Ben cok fazla yapmiyorum. Mesela en fazla 2 bardak su kullaniyorum ve yarim maya yetiyor. Hic tam kullanmadim.Bende buzluga atıyorum mayalari ama bütün kullanıyorum. Mesela cok yapsak bile yarım maya yeter mi
evet!! ve ben şu an bu kişinin istesem bütün bilgilerini alabilecek bir pozisyondayım. ev adresi, telefon numarası, adı soyadı hatta kimlik numarası bile alabileceğim bilgiler arasına dahil. tüm bilgilerini alıp hakkında suç duyurusunda bulunabilirim istesem ama bildiğim kadarıyla böyle bir yasa falan yok. ağız ishali olan herkes istediği gibi ortalığa bırakabiliyor bunun gibi.yaaa pess çıldırıcam cidden .!
şok oldum okuyunca, nedir bu ? gerçekten nasıl bir zihin ! hadi çekiliş yapıldı diyelim, gidip nasıl teslim alacak ? belli ki derdi çıkarsa satmak, bu ortamda kim araba alacak ?
gerçekten zeka seviyesi bu derece düşük olmamalı ya..
Benim öksürüğüm geçmişti neredeyse. Dün eşim markete çıktı diye yine evi domestosla kırkladım. Tekrar başladı öksürüğüm. Yani kimyasaldan olabilir.Teşekkür ederim, deniyorum 2 gündür her şeyi. Ya alerji bu ya da kimyasallarla kendimi mahvettim. Geçer herhalde 2-3 güne
evet!! ve ben şu an bu kişinin istesem bütün bilgilerini alabilecek bir pozisyondayım. ev adresi, telefon numarası, adı soyadı hatta kimlik numarası bile alabileceğim bilgiler arasına dahil. tüm bilgilerini alıp hakkında suç duyurusunda bulunabilirim istesem ama bildiğim kadarıyla böyle bir yasa falan yok. ağız ishali olan herkes istediği gibi ortalığa bırakabiliyor bunun gibi.
Sizce bu mesaj terörizm değil de nedir? Normalde noter huzurunda, avm ziyaretçileri ve katılımcılarla yapacağı araba çekilişini Korona sebebiyle ileri bir tarihe erteleyen avm sosyal medya hesabına gelen mesaja bakar mısınız? Hadi çekilişi ziyaretçilere kapalı şekilde yaptılar diyelim, salgın etrafta kol gezerken çekilişi yapan çalışanın, noterin, bu çekilişi canlı olarak aktarmaya çalışan kişilerin canı yok mu? Onlar virüs kapsa da olur, o kadar kişi 150 liralık alışveriş yaptı sonuçta, değil mi? İşte bu gibi ahmak zihniyetler yüzünden bu ülke bir adım ileri gitmez. Şu mesajı yazan kuş beyinlinin, keyfi olarak sokağa çıkandan, sokağa çıkma yasağı olan çocuğu sokağa çıkarıp polise yakalanınca 'ölürse ölsün benim çocuğum değil mi?' diyen psikopattan ne farkı var? Bunu yazan yarım akıllı, vatan haini değil de nedir? böyle şeyler yazanlar hakkında kesinlikle cezai yaptırım uygulanmalı!!
Evet bu söylem çok can sıkıcı önce iki gün diye başladı sonra beş sonra bir hafta bu ne ya heran tehlikedeyiz zaten böyle söylemler panikten başka bir işe yaramıyorSurekli onumuzdeki 48 saat onumuzdeki 2 hafta önemli diye soylemler cikiyor. Ben aldirmiyorum artik. Yani o surelere aldirmiyorum. Surec zaten iyiye gitmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?