- 5 Mayıs 2013
- 33.882
- 41.465
- 798
Evet bu söylem çok can sıkıcı önce iki gün diye başladı sonra beş sonra bir hafta bu ne ya heran tehlikedeyiz zaten böyle söylemler panikten başka bir işe yaramıyor
Tabi ki fırından alıyom instaya atıcam diye ekmek mi yapicam poğaça yaparım daha iyi
Gecen bir paylasim vardi insta ekmek fırınına döndü diye. Ne guldumCidden de kesfet ekmekten gecilmiyor.
Peki bu virüs bir deney mi sencesorunuz bana değil ama görünce eklemek istedim.
dün bir profesör virüslerin çoğalma sistematiğini gayet bilimsel açıklayarak 5g gibi radyasyonla alakalı durumların bunu desteklemeyeceğini anlattı.
bana da 5g mevzusu biraz şişirme olarak geliyor açıkçası. şahsi fikrim.
Hanımlar belki yeri burası değil şimdiden özür diliyorum ama başka başlık açmak istemedim, kediminin parazit aşılarının vakti geldi ama şimdi veterinere götüreceğim malum, ne yapmam lazım nasıl önlem almam gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?
kediler dışarıya çıkmıyorlarsa sorun yok. Parazit aşıları 3 ayda bir yapılması lazım deniyor ama 6 ay koruyormuş aslında, zaten sokak ile bağlantıları yoksa ve evde de çiğ et yemiyorlarsa çok da gerekli değil bu aşamada, gitmeyin veterinere boşuna.Hanımlar belki yeri burası değil şimdiden özür diliyorum ama başka başlık açmak istemedim, kediminin parazit aşılarının vakti geldi ama şimdi veterinere götüreceğim malum, ne yapmam lazım nasıl önlem almam gerekir? Yardımcı olabilir misiniz?
Peki bu virüs bir deney mi sence
Yıllardır kanuna giremeyen ücretsiz izin insanların şu dar döneminde birden kanunlaşıverdi, haram zehir zıkkım olsun işçiden yedikleri her kuruş, günde 39 tl yi de daha sonra işsiz kalırsa işsizlik maaşından düşmek kaydıyla veriyor, yazıklar olsun ya yazıklar olsun....
Ben de 1-2 seneden beri dışardan ekmek almıyorum. Sandviç ekmeği çok güzel oluyor fakat normal ekmeği bende tutturamadım. İçi yumuşak ve ekmek tadında ama dış kısmı çok kalın, çok sert oluyor.Kaç kez ekmek yaptım. Hiç fırınlarda satılanlar gibi olmadı. Denenmiş ve aşırı eziyetli olmayan bir tarif verecek olan varsa duacınız olurum
Ben artik ekonimi haberlerini izlemiyorum zira işe yarar güldürecek bir haber yok. Birde stres ve depresyon virüsten ölümleri arttiriyor diyorlar gelde stres yapma. sagolsun benim calisanlar aralarinda konusmuslar beni arayip bu virüs sürecinde 1000 er lira ver eşlerimizinde maaslari var idare ederiz kredi kartlarindan çekip gönderme dediler. İsler acılinca eksik kalanlarini vericem. cok duygulandim bogazlarim dügüm dügüm oldu .hani derlerya göğsüme bir öküz oturdu diye aynisini yasadim.
Ben de 1-2 seneden beri dışardan ekmek almıyorum. Sandviç ekmeği çok güzel oluyor fakat normal ekmeği bende tutturamadım. İçi yumuşak ve ekmek tadında ama dış kısmı çok kalın, çok sert oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?