- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.095
- 798
biz bulunduğumuz yerde HİÇ maske bulamıyoruz. Kendim dikmek konusunda da kendime güvenemediğim için biz başvurduk. Telefona kısa mesaj geliyormuş ptt'den ya da eczaneden teslim alınıyormuş. Henüz mesaj gelmedi.Maske için başvuran oldumu hanımlar.
Evdeyiz elektrik daha fazla kullanıyoruz. Bana da fazla geldi geçen aydan. Fırın bol bol çalışıyor,süpürge de,benim ocağımda elektrikli,tv sabahtan gece yarısına kadar açık eşim evde. Kızımın online dersi var,ödevleri laptop açık. Haliyle bu 1 ay baya farketti benim faturam.230 TL elektrik faturam geldi. Geçen ayda 210 gelmişti. Ben mi çok müsrifim başkaları mı idareli kullanıyor anlamadım
ben marketten gelen ürünleri poşetlerinden çıkartıp yıkarken eldiven kullanmıyorum. Ama dışarıya çıkacak olursam kullanıyorum çünkü dışarıda hemen elimi yıkama şansım yok. O zaman da uzun süre takmıyorum eldiveni sadece bir şeye dokunmak zorunda kalırsam. Sonra hemen bir poşete ters çevirerek çıkartıp elimi kolonyalıyorum.Gecen markette bi kadin da bana dedi aynisini maske kullan yeter diye. Mantiksiz degil aslinda ama pazarda falan uyariyorlar eldivenleriniz nerde diye.
Migrosta da meyve sebzelere çıplak elle dokunmayın diye uyarı vardı. Herkes eldiven takıyordu. Bende kullandım eldiven zira ellerim mahvoldu,yıkarken bile acıyor şu an,eldivensiz cesaret edemem sanırım birşeylere dokunmaya.Gecen markette bi kadin da bana dedi aynisini maske kullan yeter diye. Mantiksiz degil aslinda ama pazarda falan uyariyorlar eldivenleriniz nerde diye.
Ben pamuklu bir kumaşla bir videoda izlediğim basit bir sistemle yaptım dikişsiz.Maskesi olmayanlar dagitim yapilana kadar ne yapacak acaba. Satisi bence sagitim baslayinca yasaklamaliydilar.
Bir de bir haber de daha vardı 17 yaşında iki tane kız Acıpayamda otostop çekerek geziyorlarmış. "Geziyoruz, koronadan korkmuyoruz, bize bir şey olmaz" diyordu kızlar.Poliste de peygamber sabrı vardı dikkat ettiniz mi..Hayretle izledim.
Burda da vardı ama uyan kim?Eldivende koymuşlardı üstelikMigrosta da meyve sebzelere çıplak elle dokunmayın diye uyarı vardı. Herkes eldiven takıyordu. Bende kullandım eldiven zira ellerim mahvoldu,yıkarken bile acıyor şu an,eldivensiz cesaret edemem sanırım birşeylere dokunmaya.
Dışarıya çıkmayacaklar zaten.
ben marketten gelen ürünleri poşetlerinden çıkartıp yıkarken eldiven kullanmıyorum. Ama dışarıya çıkacak olursam kullanıyorum çünkü dışarıda hemen elimi yıkama şansım yok. O zaman da uzun süre takmıyorum eldiveni sadece bir şeye dokunmak zorunda kalırsam. Sonra hemen bir poşete ters çevirerek çıkartıp elimi kolonyalıyorum.
Migrosta da meyve sebzelere çıplak elle dokunmayın diye uyarı vardı. Herkes eldiven takıyordu. Bende kullandım eldiven zira ellerim mahvoldu,yıkarken bile acıyor şu an,eldivensiz cesaret edemem sanırım birşeylere dokunmaya.
Ben pamuklu bir kumaşla bir videoda izlediğim basit bir sistemle yaptım dikişsiz.
Yok açık satılıyor. Önlerde bir iki tane poşetlenmiş biber vs vardı ama acık yani. Karnıbaharların dış yaprakları üzerinde duruyordu(soymamışlar) ilk kez gördüm ve aldım,kasiyer göbek salata zannetti,elinde evirip çevirince anladım ne olduğunu anlamadigini da ,söyledim karnıbahar diye. Göbek sandım dedi kız. Kasiyerlerde siperlik,altina maske ve eldivenliydi bu kez. Daha önce eldiven takmıyorlardı.Bulundugum yerde marketlerde tuk sebze meyveler posetlenmis olarak satiliyor. O yuzden ciplak elle dokunulmasi zaten mumkun degil. Ama Migros'ta durum ne bilmiyorum. En son 1 ay önce gittim oraya.
Hatta ellemeyin,dokunduğunuzu alın minvalinde uzun bir uyarıydı ki haklı bir uyarı,bende gözümle seçip, fazla ellemeden aldım alacaklarimi.Burda da vardı ama uyan kim?Eldivende koymuşlardı üstelik
Yok açık satılıyor. Önlerde bir iki tane poşetlenmiş biber vs vardı ama acık yani. Karnıbaharların dış yaprakları üzerinde duruyordu(soymamışlar) ilk kez gördüm ve aldım,kasiyer göbek salata zannetti,elinde evirip çevirince anladım ne olduğunu anlamadigini da ,söyledim karnıbahar diye. Göbek sandım dedi kız. Kasiyerlerde siperlik,altina maske ve eldivenliydi bu kez. Daha önce eldiven takmıyorlardı.
Burda bir market bölme yapmış kasiyerlere. Aliminyum çubukları çatmışlar, Pet malzemeyle kapatmışlar çevresiniYok açık satılıyor. Önlerde bir iki tane poşetlenmiş biber vs vardı ama acık yani. Karnıbaharların dış yaprakları üzerinde duruyordu(soymamışlar) ilk kez gördüm ve aldım,kasiyer göbek salata zannetti,elinde evirip çevirince anladım ne olduğunu anlamadigini da ,söyledim karnıbahar diye. Göbek sandım dedi kız. Kasiyerlerde siperlik,altina maske ve eldivenliydi bu kez. Daha önce eldiven takmıyorlardı.
koronanin azminede hayran kaldim sen tut amazondaki kabileye kdr yetis bravo :)
biz bulunduğumuz yerde HİÇ maske bulamıyoruz. Kendim dikmek konusunda da kendime güvenemediğim için biz başvurduk. Telefona kısa mesaj geliyormuş ptt'den ya da eczaneden teslim alınıyormuş. Henüz mesaj gelmedi.
Migrosta da meyve sebzelere çıplak elle dokunmayın diye uyarı vardı. Herkes eldiven takıyordu. Bende kullandım eldiven zira ellerim mahvoldu,yıkarken bile acıyor şu an,eldivensiz cesaret edemem sanırım birşeylere dokunmaya.
Burda bir market bölme yapmış kasiyerlere. Aliminyum çubukları çatmışlar, Pet malzemeyle kapatmışlar çevresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?