bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
1 aydır kendi ekmeğimi yapıyorum. Dışardan almıyorum.
Çeşit çeşit ekmek denedim,ciabatta yaptım en son,hepsi de güzel oldu zaten sadece kahvaltıda yiyoruz ekmek,sabah bazen mayasız pişi yapıyorum,bazen bazlama, mayam çok az kaldığı için. Ne yaş ne instant maya bulabildim markette dün. Migrosta uzun zamandır yoktu zaten,daha önce fileden almıştım,oraya gitmek te istemedim.
Bu gidişle kendi mayamı da yapacağım.
Korona bitince ilk iş bir stand mikser edineceğim,şu an keşke elimin altında olsaydı bir tane diyorum. Ha bire kurabiye,ekmek vs yapıyorum zira.
Dışardan foşur foşur yıkayamayacağim,yada deterjanla silemeyeceğim hiçbirşeyi almıyorum açıkçası 1 aydır. Güvenli gelmiyor.

Maske için başvuran oldumu hanımlar.
biz bulunduğumuz yerde HİÇ maske bulamıyoruz. Kendim dikmek konusunda da kendime güvenemediğim için biz başvurduk. Telefona kısa mesaj geliyormuş ptt'den ya da eczaneden teslim alınıyormuş. Henüz mesaj gelmedi.

230 TL elektrik faturam geldi. Geçen ayda 210 gelmişti. Ben mi çok müsrifim başkaları mı idareli kullanıyor anlamadım
Evdeyiz elektrik daha fazla kullanıyoruz. Bana da fazla geldi geçen aydan. Fırın bol bol çalışıyor,süpürge de,benim ocağımda elektrikli,tv sabahtan gece yarısına kadar açık eşim evde. Kızımın online dersi var,ödevleri laptop açık. Haliyle bu 1 ay baya farketti benim faturam.

Gecen markette bi kadin da bana dedi aynisini maske kullan yeter diye. Mantiksiz degil aslinda ama pazarda falan uyariyorlar eldivenleriniz nerde diye.
ben marketten gelen ürünleri poşetlerinden çıkartıp yıkarken eldiven kullanmıyorum. Ama dışarıya çıkacak olursam kullanıyorum çünkü dışarıda hemen elimi yıkama şansım yok. O zaman da uzun süre takmıyorum eldiveni sadece bir şeye dokunmak zorunda kalırsam. Sonra hemen bir poşete ters çevirerek çıkartıp elimi kolonyalıyorum.

Gecen markette bi kadin da bana dedi aynisini maske kullan yeter diye. Mantiksiz degil aslinda ama pazarda falan uyariyorlar eldivenleriniz nerde diye.
Migrosta da meyve sebzelere çıplak elle dokunmayın diye uyarı vardı. Herkes eldiven takıyordu. Bende kullandım eldiven zira ellerim mahvoldu,yıkarken bile acıyor şu an,eldivensiz cesaret edemem sanırım birşeylere dokunmaya.

Poliste de peygamber sabrı vardı dikkat ettiniz mi..Hayretle izledim.
Bir de bir haber de daha vardı 17 yaşında iki tane kız Acıpayamda otostop çekerek geziyorlarmış. "Geziyoruz, koronadan korkmuyoruz, bize bir şey olmaz" diyordu kızlar.

Burda da vardı ama uyan kim?Eldivende koymuşlardı üstelik

Ben disarda kullanip eve gelince atiyorum. Aldiklarimin disini yikamiyorum acikcasi :)

Bulundugum yerde marketlerde tuk sebze meyveler posetlenmis olarak satiliyor. O yuzden ciplak elle dokunulmasi zaten mumkun degil. Ama Migros'ta durum ne bilmiyorum. En son 1 ay önce gittim oraya.

Bulundugum yerde marketlerde tuk sebze meyveler posetlenmis olarak satiliyor. O yuzden ciplak elle dokunulmasi zaten mumkun degil. Ama Migros'ta durum ne bilmiyorum. En son 1 ay önce gittim oraya.
Yok açık satılıyor. Önlerde bir iki tane poşetlenmiş biber vs vardı ama acık yani. Karnıbaharların dış yaprakları üzerinde duruyordu(soymamışlar) ilk kez gördüm ve aldım,kasiyer göbek salata zannetti,elinde evirip çevirince anladım ne olduğunu anlamadigini da ,söyledim karnıbahar diye. Göbek sandım dedi kız. Kasiyerlerde siperlik,altina maske ve eldivenliydi bu kez. Daha önce eldiven takmıyorlardı.

Keske hepsini posetleyip satsalar. Oyle daha iyi olurdu. Pazarlarda bile secmek yasaklanmisken kurumsal bi yerde oyle olmasi...

Burda bir market bölme yapmış kasiyerlere. Aliminyum çubukları çatmışlar, Pet malzemeyle kapatmışlar çevresini

koronanin azminede hayran kaldim sen tut amazondaki kabileye kdr yetis bravo :)

Onların bağışıklık sistemleri iyi değilmiş,belkide o yüzden yakalandı.

Geçen gün tesadif buldum hatta markette,20 tanesi 19 liraydı.
Dikim videoları var oldukça kolay aslında bakın isterseniz nasıl yapıldığına.
Mesaj gelecekmiş telefonlara .

Migrosta poşetlerde satıyorlar sebzeleri,şimdi migrostan geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…