bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar bu evde kalma olayı eninde sonunda bitecek, normal hayata döneceğiz ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Korona ile yaşamayı öğrenmemiz gerek. Hala şu ekteki basit kurallara uymayan, anlamayan, anlamak istemeyen kişilerle işimiz çok zor. Lütfen bu fotoları sosyal ortamlarda yayalım da herkes okusun.

Eklentiler

• 28cde582d3cb11e6a2b45886c97ec274-0.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 28cde582d3cb11e6a2b45886c97ec274-1.webp
    79 KB · Görüntüleme: 70
  • 28cde582d3cb11e6a2b45886c97ec274-2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar , raporlu ilaçları doktora yazdırmadan direk eczaneden alabiliyor muyuz?
Benim bildiğim ilaç raporlarının tarihi geçse de Haziran ayına kadar uzatıldı ve raporlu ilaçları hiçbir hekime yazdırmadan direkt eczaneden alabiliyorlar.

Mynet te yazmış

Başka bir haberde ise koronalı olduğunu öğrenen biri de helallik almak için akrabalarına sarılıp bulaştırmış
Çok özür dilerim ama gerçekten garibanlıktan evinde tv, internet vb olmayan bir insanın dünyadan haberi olmamasını, bu salgının temasla bulaştığını bilmemesini anlarım da neredeyse her gün tvye çıkan Sağlık Bakanını, hadi onu izlemedi diyelim, akşam haberlerini izleyip yine de hiçbir şeye dikkat etmeyen insanlara ne denir? İçimden çok şey diyorum da dışımdan kibarca yazıyorum

Dün gittim bende. Poşetle satılmıyordu. Öndekileri poşetlemişlerdi biberleri vs onun dışında,domates,elma hepsi açıktı.
Belki bugün değişmiştir bilemedim.
Hoş poşetleselerde açarlar. Domates aldım bir önceki gidişimde,fazla dokunmak istemediğim için incelemedim pek alırken,eve getirdim,baya tırnaklamış birileri,bildiğin tırnak izi. Elma da aynı şekilde.

Keske hepsini posetleyip satsalar. Oyle daha iyi olurdu. Pazarlarda bile secmek yasaklanmisken kurumsal bi yerde oyle olmasi...
Aynen,çileklerin hepsi kutuda ve strecliydi,onun dışındakiler acıktı. Birde biberlerde öndekiler paketliydi. Poşetli olsa belki tırnak batırma,mıncıklama vb adetlerde son bulur.
Bir önceki gidişimde aldigim domatesler ve elmalar tırnaklanmisti.

Benim daha önceydi gelmedi yada geldi evdemi yoktum acaba,en azından kağıt filan bırakmaları gerekmez mi.
Bende gelince sasirdim acikcasi bu kadar kisa surede beklemiyordum
Pazar gunu basvuruya yetisemedim ptt üzerinden pazartesi e devlet acilir acilmaz siparisi verdim
Belki daha gitmemis olabilir istanbula eczaneler uzerinden verilecek deniyordu dünkü haberlerde

Aynı gün vermişiz siparişi,ilk gün ptt kitlendi,ertesi günü verdim bende.
Bende istanbuldayım burada o kadar dağıtımı yapmak çok zor olurdu.
Mesaj gelecekmiş onu bekleyim bende.

Aynı gün vermişiz siparişi,ilk gün ptt kitlendi,ertesi günü verdim bende.
Bende istanbuldayım burada o kadar dağıtımı yapmak çok zor olurdu.
Mesaj gelecekmiş onu bekleyim bende.
Ayni gun amcamlarda siparis vermis ama onlar gece basvurdugu icin onlara gelmedi
Tek maskeyi bize birakip gittiler galiba
Bir kac gune gelir insallah sizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…