Benim bildiğim ilaç raporlarının tarihi geçse de Haziran ayına kadar uzatıldı ve raporlu ilaçları hiçbir hekime yazdırmadan direkt eczaneden alabiliyorlar.Arkadaşlar , raporlu ilaçları doktora yazdırmadan direk eczaneden alabiliyor muyuz?
Calisanlar acisindan. Esim calisiyor mesela ablacim.
Alabiliyorsunuz, Eşim aldı geçen gün. Ocak ayından önce bitmediyse raporunuzArkadaşlar , raporlu ilaçları doktora yazdırmadan direk eczaneden alabiliyor muyuz?
Başka bir haberde ise koronalı olduğunu öğrenen biri de helallik almak için akrabalarına sarılıp bulaştırmışAile apartmanıymış.Corona şüphesi olan insana geçmiş olsuna gitmekte nasıl bir akıl.Kolonyayı fazla kaçırmışlar heralde.
Mynet te yazmışSağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgının yükselme döneminde olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. Özlü, "Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın" dedi.
Çok özür dilerim ama gerçekten garibanlıktan evinde tv, internet vb olmayan bir insanın dünyadan haberi olmamasını, bu salgının temasla bulaştığını bilmemesini anlarım da neredeyse her gün tvye çıkan Sağlık Bakanını, hadi onu izlemedi diyelim, akşam haberlerini izleyip yine de hiçbir şeye dikkat etmeyen insanlara ne denir? İçimden çok şey diyorum da dışımdan kibarca yazıyorumBaşka bir haberde ise koronalı olduğunu öğrenen biri de helallik almak için akrabalarına sarılıp bulaştırmış
Dün gittim bende. Poşetle satılmıyordu. Öndekileri poşetlemişlerdi biberleri vs onun dışında,domates,elma hepsi açıktı.Onların bağışıklık sistemleri iyi değilmiş,belkide o yüzden yakalandı.
Geçen gün tesadif buldum hatta markette,20 tanesi 19 liraydı.
Dikim videoları var oldukça kolay aslında bakın isterseniz nasıl yapıldığına.
Mesaj gelecekmiş telefonlara .
Migrosta poşetlerde satıyorlar sebzeleri,şimdi migrostan geldim.
Pazartesi gunu e devlet uzerinden siparis verdigim maskeler dun 11 gibi eve geldi her hangi bir mesaj gelmediMaske için başvuran oldumu hanımlar.
Bende okudum ama ne kadar zaman acaba, 1 ay olacak dışarı çıkmadım hadi ben neyse çocuğum ben dayanırım, ama cocuk icin cok zor. Inşallah en kısa surede atlatırızMynet te yazmış
Hangi sehirdesiniz acaba :)Pazartesi gunu e devlet uzerinden siparis verdigim maskeler dun 11 gibi eve geldi her hangi bir mesaj gelmedi
AnkaradayimHangi sehirdesiniz acaba :)
Aynen,çileklerin hepsi kutuda ve strecliydi,onun dışındakiler acıktı. Birde biberlerde öndekiler paketliydi. Poşetli olsa belki tırnak batırma,mıncıklama vb adetlerde son bulur.Keske hepsini posetleyip satsalar. Oyle daha iyi olurdu. Pazarlarda bile secmek yasaklanmisken kurumsal bi yerde oyle olmasi...
İyi yapmislar. Onlar risk altında fazlaca.Burda bir market bölme yapmış kasiyerlere. Aliminyum çubukları çatmışlar, Pet malzemeyle kapatmışlar çevresini
Ankaradayim
Pazartesi gunu e devlet uzerinden siparis verdigim maskeler dun 11 gibi eve geldi her hangi bir mesaj gelmedi
Bende gelince sasirdim acikcasi bu kadar kisa surede beklemiyordumBenim daha önceydi gelmedi yada geldi evdemi yoktum acaba,en azından kağıt filan bırakmaları gerekmez mi.
Bende gelince sasirdim acikcasi bu kadar kisa surede beklemiyordum
Pazar gunu basvuruya yetisemedim ptt üzerinden pazartesi e devlet acilir acilmaz siparisi verdim
Belki daha gitmemis olabilir istanbula eczanelerden uzerinden verilecek deniyordu dünkü haberlerde
Ayni gun amcamlarda siparis vermis ama onlar gece basvurdugu icin onlara gelmediAynı gün vermişiz siparişi,ilk gün ptt kitlendi,ertesi günü verdim bende.
Bende istanbuldayım burada o kadar dağıtımı yapmak çok zor olurdu.
Mesaj gelecekmiş onu bekleyim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?