bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ayni gun amcamlarda siparis vermis ama onlar gece basvurdugu icin onlara gelmedi
Tek maskeyi bize birakip gittiler galiba
Bir kac gune gelir insallah sizlerede

Ben gündüz veröiştim siparişi.
İnşallah zıpzıpcım gelsin bir an önce ,sen nasılsın epeydir göremiyorum senide

Ne amacla tirnakiyorlar ki anlamadim. Yani limonu tirnaklayip koklayan duydum da. Domates ve elmalar niye? Of igrenclik ya.

Çok geçmiş olsun
Dr lar uyku düzeni beslenme spor diyor biz düzeni bozduk artı ben anksiyete yüzünden sigara başladım gerçi yeni bırakmıştım üç ay olmuştu
anksiyete benim de var nasıl baş ediyorsunuz bu anksiyete yalancı ateş bile yapıyor dışarı zorunlu gidip geldiğimde ateşim çıkıyor nefesim daralıyor. Birde apartmanda hasta varsa kanalizasyonlardan bulasiyor havalandirmadam falan diyorlar doğru olabilir mi ne kadar aptalca yaZaim beynim iptal

Bulundugum yerde marketlerde tuk sebze meyveler posetlenmis olarak satiliyor. O yuzden ciplak elle dokunulmasi zaten mumkun degil. Ama Migros'ta durum ne bilmiyorum. En son 1 ay önce gittim oraya.
migrosta da poşetlenmiş olarak satılıyor. Ben en son 23 martta gittim migrosa, o zaman öyleydi ama sosyal mesafe kuralına kimse uymuyordu.

Ne amacla tirnakiyorlar ki anlamadim. Yani limonu tirnaklayip koklayan duydum da. Domates ve elmalar niye? Of igrenclik ya.
ben de gördüm, biri biberin ucunu ısırmış geri koymuş, acı mı diye tadına baktı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…