bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar eczaneden maske almak için telefona sms le kod geliyormuş.Size kod geldi mi?Sadece İstanbul için geçerli sanırım.

Raporumuz Temmuz’da bitiyor , teşekkür ederim
Ağustos ayına kadar uzatıldı ama inşallah gerek kalmaz.
Benim de raporum var ama eczane raporda ayda 3 olmasına rağmen 1 kutu veriyor sistem demişti. Bu yüzden sağlık ocağında yazdırmak zorunda kalmıştım. Umarım sizde aynı sorun yaşanmaz.

Şimdi gördüm bunu nette. Elinizde kaliteli 2 veya 3 kat kağıt havlu varsa, kısa süre kullanım için maske yapabilirsiniz. Çekerken kızım gördü, ben bunu yapabilirim diyor(7yaşında)

Geçen gün internette maske deneyi gördüm. Maskeyi biri eliyle tutsun iç tarafından dışarı doğru deodorant sakın öbür taraftan çıkıyorsa işe yaramaz. çıkmıyorsa doğru maskeymiş

entubelerin sayisina gore bakarsak maalesef vefat sayisi sasirtici degil ama ilk zamanlara gore entubelerdeki artis daha az olmasi iyi birsey vefat edenlere Allah rahmet eylesin Allah yakinlarina sabir versin..vaka sayisi test sayisina gore azaliyor git gide dun yuzde 7 lerdeydi bugun 6 li degere dusmus

Maskeyi bir dağıtabilseler gerisi gelecek.
2 kez maske başvurusu yaptım, ne cep telefonuma mesaj geldi! ne kapıma maske !
Kendimi aciz hissettim acaba ben mi yapamıyorum bu kadar mı salağı m diye...

parayla satışı da durdurdular iyice sıçmış durumdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…