- 5 Mayıs 2013
- 33.881
- 41.459
- 798
En sinir olduğum şey benimde ama maalesef yapıyorlar. Fasulyeyi de kırarak seçer bunu yapan tip.
ben de gördüm, biri biberin ucunu ısırmış geri koymuş, acı mı diye tadına baktı herhalde.
Isırmamıştir ya bunu düşünemiyorum eliyle kırmıştır ısırma cok iğrenç kırmada ama isirma degisikben de gördüm, biri biberin ucunu ısırmış geri koymuş, acı mı diye tadına baktı herhalde.
Ohhh kafalar tertemizBaşka bir haberde ise koronalı olduğunu öğrenen biri de helallik almak için akrabalarına sarılıp bulaştırmış
Ağustos ayına kadar uzatıldı ama inşallah gerek kalmaz.Raporumuz Temmuz’da bitiyor , teşekkür ederim
Henüz gelmedi bize.Kızlar eczaneden maske almak için telefona sms le kod geliyormuş.Size kod geldi mi?Sadece İstanbul için geçerli sanırım.
Ben disarda kullanip eve gelince atiyorum. Aldiklarimin disini yikamiyorum acikcasi :)
Çakmak testi de vardı. Ateşi üflüyorsa işe yaramaz, üflemiyorsa iyi diyeGeçen gün internette maske deneyi gördüm. Maskeyi biri eliyle tutsun iç tarafından dışarı doğru deodorant sakın öbür taraftan çıkıyorsa işe yaramaz. çıkmıyorsa doğru maskeymiş
Ekranda 8 gözükmedi başta, şaşırdım 9 ölü diye98 vefat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?