Bilim kurulu üyesinin açıklaması var evde uzun kalmaya hazırlıklı olun diyeDün sevinmiştim vaka sayısı düşüyor diye
Nüfusu 10 milyonu geçen ülkeler arasında vaka sayısı olarak onikinci sıradayız desi.Ya bakan 12 ülke arasında dedi televızyon gitti ne dedi ki?
iki uc haftalik surec onemli diyor zaten biz bu ayi gozden cikardik hatta mayisda diyoruz artik:)Bilim kurulu üyesinin açıklaması var evde uzun kalmaya hazırlıklı olun diye
Okullar Mayıs’ta açılır mı ne dersiniz?
Bazı öğretmenler Mayıs’ın ilk haftası açılacak demiş yani kendilerine öyle denmiş.Çok zor. Univetsiteler bile donemi uzaktan kapatıyoruz dediler meb de öyle olur
Hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.daha pik yapıcaz sonra azalıcak falan derken uzun bir süreç varOkullar Mayıs’ta açılır mı ne dersiniz?
Benim sınavım hazirana ertelendi ve online olacakmış okularda açılmaz sanırımBazı öğretmenler Mayıs’ın ilk haftası açılacak demiş yani kendilerine öyle denmiş.
Geçmiş olsun. Hayat devan ediyor. Sadece salgına odaklandık ama başka hastalıklar da var. Ben de geçen hafta kalp doktoruna gitmek zorunda kaldım. Birsürü test yapıldı. Hastaneye gitmek istemiyordum. İçim hiç rahat değildi. Ama mecburen gittim.Bugun doktora gitmek zorunda kaldim. Cok fena bir nefes darligiyla uyandim. Daha dogrusu ben uyanmadim o beni uyandirdi. Nefes aliyorum yarida kaliyor sanki daha fazlasi gitmiyor icime. Cok urkutucu.
Coronavirus oldugunu dusunmuyorum ama acikca bir problemim oldugu belli. Ara ara oluyor bu sekilde nefes darligim ama bu sabah cidden panik oldum.
Doktor Sirtimi dinledi, alet ile kulaklarima bakti, spatula ile bogazima bakmak istedi ama izin vermedim.
Alerjik astim icin ilac yazdi ve iyi gelmezse, bir degisiklik hissetmezsen birak dedi.
Ne duruma geldik. Deneme yanilma yoluyla anlamaya calisiyoruz sorunu. Burada vaka 3200 civari ama burada bile hastaneye gidemiyoruz. Allah daha ciddi saglik problemleri olanlarin yardimcisi olsun
Doktorda da bende de maske vardi. Zaten bir hasta cikmadan diger hastayi binaya dahi almiyorlar. Ama yine de insan tedirgin oluyor yakin temas oldugu icin. Doktorun yanindan ciktiktan sonra kulaklarimin icini falan alkolle sildim ne olur ne olmaz diye
O spatulalar tek kullanumlık değilmi bir sakınca olmazdı sanırımBugun doktora gitmek zorunda kaldim. Cok fena bir nefes darligiyla uyandim. Daha dogrusu ben uyanmadim o beni uyandirdi. Nefes aliyorum yarida kaliyor sanki daha fazlasi gitmiyor icime. Cok urkutucu.
Coronavirus oldugunu dusunmuyorum ama acikca bir problemim oldugu belli. Ara ara oluyor bu sekilde nefes darligim ama bu sabah cidden panik oldum.
Doktor Sirtimi dinledi, alet ile kulaklarima bakti, spatula ile bogazima bakmak istedi ama izin vermedim.
Alerjik astim icin ilac yazdi ve iyi gelmezse, bir degisiklik hissetmezsen birak dedi.
Ne duruma geldik. Deneme yanilma yoluyla anlamaya calisiyoruz sorunu. Burada vaka 3200 civari ama burada bile hastaneye gidemiyoruz. Allah daha ciddi saglik problemleri olanlarin yardimcisi olsun
Doktorda da bende de maske vardi. Zaten bir hasta cikmadan diger hastayi binaya dahi almiyorlar. Ama yine de insan tedirgin oluyor yakin temas oldugu icin. Doktorun yanindan ciktiktan sonra kulaklarimin icini falan alkolle sildim ne olur ne olmaz diye
Kızlar eczaneden maske almak için telefona sms le kod geliyormuş.Size kod geldi mi?Sadece İstanbul için geçerli sanırım.
Pazartesi gunu e devlet uzerinden siparis verdigim maskeler dun 11 gibi eve geldi her hangi bir mesaj gelmedi
ben de ptesi başvurdum, istanbuldayım, ne mesaj ne gelen giden.
bekliyoruz bakalım.
Bnde ptesi basvuru yaptim ne gelen var ne giden bir mesaj bile gelmedi elimizdemi maskelerde bitti esim ise gidecek yarin gene ne yapacağız bilmiorum satışta yokMaskeyi bir dağıtabilseler gerisi gelecek.
2 kez maske başvurusu yaptım, ne cep telefonuma mesaj geldi! ne kapıma maske !
Kendimi aciz hissettim acaba ben mi yapamıyorum bu kadar mı salağı m diye...
parayla satışı da durdurdular iyice sıçmış durumdayız.
Mümkün degil, okullar mayista acilmaz.Acilmasini da hickimse onaylamaz.Gidisat pek de ic acici degil zaten ,bu gidisle sokaga cikma yasagi bile gelebilirOkullar Mayıs’ta açılır mı ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?