2 gün sokağa çıkma yasağı diyor tv de.
Eki Görüntüle 2617650
Tesekkur ederim. Size de gecmis olsun.Geçmiş olsun. Hayat devan ediyor. Sadece salgına odaklandık ama başka hastalıklar da var. Ben de geçen hafta kalp doktoruna gitmek zorunda kaldım. Birsürü test yapıldı. Hastaneye gitmek istemiyordum. İçim hiç rahat değildi. Ama mecburen gittim.
O spatulalar tek kullanumlık değilmi bir sakınca olmazdı sanırım
Hafta sonu gezmelerine çıkan vurdumduymazlar için iyi olmuş. Bunu 4hafta önce de yapmalılardı.2 gün sokağa çıkma yasağı diyor tv de.
Eki Görüntüle 2617650
Hiç bilmiyorum çok yeni daha 10 dk falan oldu. Ayrıntıları gelir.İse gidenlerdemi gidemeyecek acaba
Bana gelmedi 57-65 yaş arasına öncelik verilmiş diye okudum.Yığılma olmasın diyeymiş.İnşallah gelir kısa zamanda.Geldi bana aldım hatta eczaneden.
Aslında havaların ısınmasını çok bekledim. Corona sıcak havaya çok dirençli değil. Ayrıca d vitamini de etkili olacak diye söyleniyor. ( güneşten d vitamini alacak insanlar. Dışarı çıkmadan nasıl olacak onu da bilmiyorum. Ama siz ağızdan ilaç olarak almaya devam edin. )
yalnız bir korku geldi. Havalar düzelecek. Okullar evden devam ediyor. Tatil gibi bişey. Bizim halkı evde tutmak zor olacak. Bana öyle geliyor. Salgında azalma beklerken artış olabilir.
Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? pasta mı yiyelim ?
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
Büfeler 12 ye kadar açık sanırım.Daha da önemlisi sigara yoksa çay mı sarıp içelim
Daha da önemlisi sigara yoksa çay mı sarıp içelim
Büfeler 12 ye kadar açık sanırım.Son 1 saat 45 dk
Iyi bari hemen göndereyim en kötü benzin istasyonu vardır değil mi
Kazen keşke ben de ara verebilmiş olsaydım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?