bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün İstanbul ve çevresinde tam yedi tane hastane aradım. Yapılması gereken testler var ve zamanı geçerse yapılamazlar (kuzenin gebelik testleri). Tıp fakülteleri, büyük araştırma hastaneleri, İstanbul yakını Kocaeli'deki hastaneler hepsi pandemi hastanesi olmuş. Hiç bir tanesi hasta kabul etmiyor, özele yönlendiriyorlar. Arkadaş herkesin bütçesi bu testleri yapacak kadar geniş değil hele bu durumda, dalga mı geçiyorsunuz , sorunlu gebeliklerde gebeliğin sonlandırılması için yasal sınır var, bu testler olmadan nasıl olacak o diyorum cevap yok. Sağlık bakanlığını aradım en son. Şu hastaneye gidebilir hastanız , orayı aradım orayı da pandemi hastanesi yapmışsınız diyorum. Eee sizi arayalım tekrar diyorlar. İstanbul'da aradığımız hastaneler kadın Doğum bölümü için " çivisi hastalarınıza bakıyoruz durdurduk muayen ve testleri " dediler. Bir tanesi dese amenna diyeceğim hepsi der mi. Bir sürü vakamız var hastaneler çok kötü durumda dediler. Bu yüzden yapılan hiç bir açıklamaya güvenmiyorum artık.

Tesekkur ederim. Size de gecmis olsun.
Ben de gitmek istemezdim ama bugun ciddi panik yaptim.. Burada klinikler oluyor. Hastaneye ortami gibi degil..Sakin.
Randevusu olan hasta cikti sonra bizi binaya aldilar..Binaya dahi almiyorlar. Ama iste doktorla bile olsa yakin temas geriyor insani.

Hatta dis kapida bir suru zarf asiliydi sanirim hastalarin tahlillerini asmislar. Ve randevunuzu olusturun ama gerekli olmadikca gelmeyin doktorlarimiz sizinle video ile baglanti kurup yardimci olacak tarzinda bir yazi asmislardi. Bu guzel birsey riski azaltmak icin. Keske Turkiye'deki saglik ocaklari da boyle bir uygulama yapsa.

Evet d vitamini onemli.. Bizim komsularin d vitamini ile ilgili oldukca etkili calismalari var. Hayir kendi bahceleri olsa neyse de burasi garaj alani..

Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow

ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !

10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…