bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Iyi akşamlar arkadaşlar benim yarın doktor kontrolüm var gidemicekmiyim?

Yani ilaci olan var ise zaruri gitmek zorunda olan var. Babam kazancı 2 gun sokaga cikma yasagi var diye biraz önce aradim adam geceden yollara düştü eşyasini alip mecbur isyerinde kalicak.

Bu hafta Türkiye ve Avrupa için en kritik hafta tamam sokağa çıkma yasağı koy ama bunu bugün açıkla de ki ;

Pazar gecesi 00:00 da başlar 1 hafta sonra biter de. İnsanlar ihtiyaçlarını karşılasın. 2 günde kimse açlıktan da ölmez ama bu kadar da bizi salak yerine koymanın mantığı nedir anlamakta zorlanıyorum.

Son dakika : Al işte büfe ve benzincilere insanlar yığılmış 5 dakika içinde

Aaa siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuz Yemeseniz iki gün ne olur, hem hafta içi virüs bulaşmıyor son araştırmalar onu gösteriyor Türkiye'de değişik evdimler geçirmiş öyle diyorlar:)
Hafta sonu ekstra mesai mi yapıyormuş ben anlamadım şimdi

Kesinlikle haklısınız. Şimdi arkadaşlarla telefonda onu konuşuyorduk. Böyle ani haberle olacak iş değil.
Mesela İtalyada yarım saatlik market izni çıkmıştı.

Yine yağmalama başlar 1,30 saatte acaba ne kadar yağmalayacaz
Kaç yığılma olacak hahaha sokağa çıkma yasagından önce koronavirüs yayma çabaları
bu bir challenge
Ya şu an camdan dışarı bakıyorum ve resmen trafik var Vızır vızır arabalar. Can havliyle herkes çıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…