- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
Hastaneler açık olur. Annem doktor , yarın işinin başında olacak. Siz danışın isterseniz. Sorun hastaneye.Yarın doktor kontrolüm vardı, kaldı mı şimdi? Belki doğum da olacaktı
İç işleri bakanı birazdan muafiyetleri açıklayacak.Yarın doktor kontrolüm vardı, kaldı mı şimdi? Belki doğum da olacaktı
D vitamini eksikliğim vardı mart başı kontrol ettirdim yeni alt sınıra yaklamışEvet d vitamini onemli.. Bizim komsularin d vitamini ile ilgili oldukca etkili calismalari var.Hayir kendi bahceleri olsa neyse de burasi garaj alani..
Eki Görüntüle 2617661
Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? pasta mı yiyelim ?
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Saka gibi sadece 2 gunAaa siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuzYemeseniz iki gün ne olur, hem hafta içi virüs bulaşmıyor son araştırmalar onu gösteriyor Türkiye'de değişik evdimler geçirmiş öyle diyorlar:)
Doğum vs acil durumlar muafdırYarın doktor kontrolüm vardı, kaldı mı şimdi? Belki doğum da olacaktı
Ben psikolojisi bozuk olanları muaf tutarlarsa benım fnfmfkdkİç işleri bakanı birazdan muafiyetleri açıklayacak.
Hafta sonu ekstra mesai mi yapıyormuş ben anlamadım şimdiAaa siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuzYemeseniz iki gün ne olur, hem hafta içi virüs bulaşmıyor son araştırmalar onu gösteriyor Türkiye'de değişik evdimler geçirmiş öyle diyorlar:)
anneniz hangi hastanede acaba zira bugün tam yedi hastane aradık ve bir sonuca ulaşamadık.Hastaneler açık olur. Annem dokto,r yarın işinin başında olacak. Siz danışın isterseniz. Sorun hastaneye.
Kolay gelsin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.
O bende de var en son 19 du. Yerlerde yani. Bir ara takviye kullandim 39 a cikti. Sonra birakinca hemen dustu yineD vitamini eksikliğim vardı mart başı kontrol ettirdim yeni alt sınıra yaklamış
Kesinlikle haklısınız. Şimdi arkadaşlarla telefonda onu konuşuyorduk. Böyle ani haberle olacak iş değil.Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? pasta mı yiyelim ?
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Bizim sokak an itibariyle dolu markete giden ve gelenlerYine yağmalama başlar 1,30 saatte acaba ne kadar yağmalayacaz
Kaç yığılma olacak hahaha sokağa çıkma yasagından önce koronavirüs yayma çabaları
bu bir challenge
Ya şu an camdan dışarı bakıyorum ve resmen trafik varYine yağmalama başlar 1,30 saatte acaba ne kadar yağmalayacaz
Kaç yığılma olacak hahaha sokağa çıkma yasagından önce koronavirüs yayma çabaları
bu bir challenge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?