- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Diyaliz merkezi. Aslında hastane değil. Evet Ben öyle diyorum. Ağız alışkanlığı.anneniz hangi hastanede acaba zira bugün tam yedi hastane aradık ve bir sonuca ulaşamadık.
Bazı öğretmenler Mayıs’ın ilk haftası açılacak demiş yani kendilerine öyle denmiş.
Mümkün mü bilemiyorum açılsa bile gönderebilecek miyiz, ortam o kadar rahatlayacak mı ?
İnşallah
Bu hafta Türkiye ve Avrupa için en kritik hafta tamam sokağa çıkma yasağı koy ama bunu bugün açıkla de ki ;
Pazar gecesi 00:00 da başlar 1 hafta sonra biter de. İnsanlar ihtiyaçlarını karşılasın. 2 günde kimse açlıktan da ölmez ama bu kadar da bizi salak yerine koymanın mantığı nedir anlamakta zorlanıyorum.
Son dakika : Al işte büfe ve benzincilere insanlar yığılmış 5 dakika içinde
Hava güzel olduğu için insanlar gezmeye çıkmasın yasağı olmasın bu. Marketler açık olur muhtemelen.
Sosyal mesafeyi saglamak icin insanlari büfe ve benzincilere yığmak cok akıllıca. Bence saglik bakanininda elinden birsey gelmiyor adam fikrini beyan ediyor ama uygulamaya geçmiyor. Mart ayinda tam kapsamli 20 gün karantina yetecekti
Sosyal mesafeyi saglamak icin insanlari büfe ve benzincilere yığmak cok akıllıca. Bence saglik bakanininda elinden birsey gelmiyor adam fikrini beyan ediyor ama uygulamaya geçmiyor. Mart ayinda tam kapsamli 20 gün karantina yetecekti
Hastaneler açık olur. Annem doktor , yarın işinin başında olacak. Siz danışın isterseniz. Sorun hastaneye.
Kolay gelsin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.
İç işleri bakanı birazdan muafiyetleri açıklayacak.
Doktorumla iletişime geçtik, acil bir durum olmazsa pazartesi sabah gelin dedi. 2 gün kazandım, zaten istemiyordum daha doğurmakDoğum vs acil durumlar muafdır
Diyaliz merkezi. Aslında hastane değil. Evet Ben öyle diyorum. Ağız alışkanlığı.
diyaliz doktoru.
ama hastaneleri kapatamazlar. Hastalanan birileri kesin olur. Azaltırlar belki ama kapatmak olmaz gibime geliyor.
şimdi annem telefon görüşmeleri yapıyor hastalarla , çalışanlarla , ama yarın gidecekler merkeze. Çalışacaklar.
İzmir!de bir arkadaşımızla konuştuk şimdi kıyamet kopuyormuş sokaklarda. Bakkal önlerinde kuyruk, kuyruk sırası için insanlar kavga ediyorlarmış, ekmek yokmuş hiç bir yerde, sigaraları yokmuş bizimkilerin de. 48 saat için bile olsa çok iyi oldu, hatta her hafta sonu yapsınlar bunu ama keşke önceden haber verselerdi,Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? pasta mı yiyelim ?
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Şu an yayıldı zaten virüs ya. Coronanın yayılışını izliyorum resmen.Bence tam 23 59 da açıklamalıydılar erken oldu bu biraz
Yazdım onu ya hahhaa yenı rekor denemeleri işteŞu an yayıldı zaten virüs ya. Coronanın yayılışını izliyorum resmen.
ben sağlık bakanının iyi niyetine en başından beri inandım. ama kesinlikle elinden gelenler kısıtlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?