bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
anneniz hangi hastanede acaba zira bugün tam yedi hastane aradık ve bir sonuca ulaşamadık.
Diyaliz merkezi. Aslında hastane değil. Evet Ben öyle diyorum. Ağız alışkanlığı.
diyaliz doktoru.
ama hastaneleri kapatamazlar. Hastalanan birileri kesin olur. Azaltırlar belki ama kapatmak olmaz gibime geliyor.
şimdi annem telefon görüşmeleri yapıyor hastalarla , çalışanlarla , ama yarın gidecekler merkeze. Çalışacaklar.

Sosyal mesafeyi saglamak icin insanlari büfe ve benzincilere yığmak cok akıllıca. Bence saglik bakanininda elinden birsey gelmiyor adam fikrini beyan ediyor ama uygulamaya geçmiyor. Mart ayinda tam kapsamli 20 gün karantina yetecekti

Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanımıza tam yetki verilse muhteşem olacak ta o saçları gür olan çok konuşan abi (siz anladınız) ortalığı karıştırıyor.

ben sağlık bakanının iyi niyetine en başından beri inandım. ama kesinlikle elinden gelenler kısıtlı.

Hastaneler açık olur. Annem doktor , yarın işinin başında olacak. Siz danışın isterseniz. Sorun hastaneye.
Kolay gelsin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.
İç işleri bakanı birazdan muafiyetleri açıklayacak.
Doğum vs acil durumlar muafdır
Doktorumla iletişime geçtik, acil bir durum olmazsa pazartesi sabah gelin dedi. 2 gün kazandım, zaten istemiyordum daha doğurmak

Kuzen için kritik gebelik testleri var, tam yedi hastane aradık hiç biri hasta kabul etmiyor!! Eee bu testler olmazsa engelli olacaksa çocuk yasal sınırı var ne olacak diyoruz ses yok. İnsan bari kadın ve çocuk hastanesi veya jınekolojı doktorlarını yonlendırmez covid hastalarına. Cerrahpaşadaki doktorlar hasta alamıyoruz çünkü covidlere yönlendirdiler bızı bütün testler her şey durdu dedi.

İzmir!de bir arkadaşımızla konuştuk şimdi kıyamet kopuyormuş sokaklarda. Bakkal önlerinde kuyruk, kuyruk sırası için insanlar kavga ediyorlarmış, ekmek yokmuş hiç bir yerde, sigaraları yokmuş bizimkilerin de. 48 saat için bile olsa çok iyi oldu, hatta her hafta sonu yapsınlar bunu ama keşke önceden haber verselerdi,

ben sağlık bakanının iyi niyetine en başından beri inandım. ama kesinlikle elinden gelenler kısıtlı.

Yani Saglik Bakana adama da yazik, adam elinden geleni yapiyor ama misal bu durumda bir yetkisi yok ki. Simdi herkes markete yigilacak gece gece eee sosyal mesafe 1.5 metre ne olacak? Saglik Bakani ne yapsin simdi? Hukumetten bu adamin fikrine danisan var mi ki?

Ne oldugu açıkça belli bilim kurulu bence yasak için açıkça bastırıyordu baştan beri hem de
Fakat pike doğru hızlıca yol almamız sebebiyle
Son anda alınmış bir karar
Ee haftasonu da gelıyor
Herkesin işi gorulecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…