Ya bu yaptiklari olacak sey mi. Acikliyorlarsa 1 gun onceden aciklasinlar. Eger sokaga cikma yasagi ilan edilmeseydi hafta sonu yayilma daha az olurdu marketlerde. Simdi herkes ic iceİzmir!de bir arkadaşımızla konuştuk şimdi kıyamet kopuyormuş sokaklarda. Bakkal önlerinde kuyruk, kuyruk sırası için insanlar kavga ediyorlarmış, ekmek yokmuş hiç bir yerde, sigaraları yokmuş bizimkilerin de. 48 saat için bile olsa çok iyi oldu, hatta her hafta sonu yapsınlar bunu ama keşke önceden haber verselerdi,
Yazdım onu ya hahhaa yenı rekor denemeleri işte
Büfedeki sıralar falan
Orada kapacaz koronayı artık
Çok şükür bugunde türkiyede yaşadığımı hissettim
Esim aniden kalkti sigara almaya gideyim diyeee aklina ilk gelen sey o oldu sigara icen biri icin demekki normaldi bense firindan da ekmek all dedimDaha da önemlisi sigara yoksa çay mı sarıp içelim
Hafta sonu havayı güzel görenler evde mi duracaktı, iyi oldu, sadece birden oldu kötü tarafı bu, dünden falan haber verilseydi insanlar büfelere akın etmezdi şimdi... her hafta sonu yasak olur artık bencetam olarak bunu düşünüyorum
Şaka gibi yaŞu an misafirlikte(!) olanlar evlerine koşuyor.
Türkiye de bu normal yaAdam bakkalın önünde sıra bekliyor, Maskesini indirmiş sigarasını içiyor. Diğerleri dip dibe muhabbet ediyor. Hasta olmaktan değil de aç kalmaktan korkuyorlar.
Hafta sonu bulaşamayan virüs şu anda mesai yapıyor.Yani Saglik Bakana adama da yazik, adam elinden geleni yapiyor ama misal bu durumda bir yetkisi yok ki. Simdi herkes markete yigilacak gece gece eee sosyal mesafe 1.5 metre ne olacak? Saglik Bakani ne yapsin simdi? Hukumetten bu adamin fikrine danisan var mi ki?
Valla öyle yapsalardı daha iyidi ya da çok önceden haber vereceklerdi millet şimdi market önlerinde yığıldı, sosyal mesafe sıfırBence tam 23 59 da açıklamalıydılar erken oldu bu biraz
Marketler 9 da kapaniyor istanbuldayim ama benzinci tekelci vs acik tabiBizim sokak an itibariyle dolu markete giden ve gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?