bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya bu yaptiklari olacak sey mi. Acikliyorlarsa 1 gun onceden aciklasinlar. Eger sokaga cikma yasagi ilan edilmeseydi hafta sonu yayilma daha az olurdu marketlerde. Simdi herkes ic ice al sana yayilma icin muthis ortam..

Yazdım onu ya hahhaa yenı rekor denemeleri işte
Büfedeki sıralar falan
Orada kapacaz koronayı artık
Çok şükür bugunde türkiyede yaşadığımı hissettim

Adam bakkalın önünde sıra bekliyor, Maskesini indirmiş sigarasını içiyor. Diğerleri dip dibe muhabbet ediyor. Hasta olmaktan değil de aç kalmaktan korkuyorlar.

Adam bakkalın önünde sıra bekliyor, Maskesini indirmiş sigarasını içiyor. Diğerleri dip dibe muhabbet ediyor. Hasta olmaktan değil de aç kalmaktan korkuyorlar.
Türkiye de bu normal ya
Ben de aç kalmaktan korkuyorum paramın dibe kadar değer kaybedip
Buna bir şey demiyorum açıkçası insanlık içgüdüsü elbette koruyacak kendini

sorun böyle açıklanmasında

Hafta sonu bulaşamayan virüs şu anda mesai yapıyor.

Bu virüs ne zamandır var ve virüsün seyrine bakıldığında, insanların sorumsuzca dışarıya çıkma mecburiyeti olmayanların da sırf canımız sıkılıyor bahanesiyle dışarıya çıkmasına da bakıldığında
Bu yasağın gelmesinde bence geç bile kalındı

Ayrıca öğretmen arkadaşlarımızla yaptığımız whatsapp söyleşilerimizde bizler küçük bir ilçede yaşamımıza rağmen mart ayının 13 ünden beri gerekli hazırlığımızı yaptık
Şu saat bulunduğumuz yer için yasak gelse dışarıya çıkmak için bir sebep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…