bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Böyle cehalet olmaz olsun
Asıl şimdi hücum şeklinde fırınlarda onlarca insan, kim bilir kimler enfekte
Lanet olsun böyle işe
Hicbir markette kuru maya yok. İnsanlar kıtlık varmış gibi alışvsriş yapıyor. Hele bir de simdi ekmek yapma modası çıktı.Corona değil panik öldürecek

Sağlık bakanı diye bir şey yok zaten, biz bir seçim yaptık referandum ile " bütün mkararlar tek merkezden alınacak muhalefet olmayacak bakanları Başkan atayacak, karar tek merkezden alınınca Türkiye uçaçak " seçimi. Aha uçuyor tutamıyoruz

Artı ben şahsına da güvenmiyorum, bütün kritik soruların sen geçiyor, şeffaf değil, gerçeği çarpıtıyor, ayrıca, . Amerika dışında hiç bir ülkenin milli eğitim bakanı, sağlık bakanı, ticaret bilmem ne bakanı özel okul, hastane, tur şirketi sahibinden seçilmez. Adamın ksr etmeye yönelik bir şirketi var, öte yandan sen devletin sağladığı eğitim ve sağlık planlamasının başına onu getiriyorsun. Devletin sağladığı eğitim ve sağlık iyi olursa bu adamların okulları hastaneleri para kazanmaz. Yani bilimsel adıyla " conflict of interest, bu GDO'lu tohum üreten gıda şirketlerinin makale bastırmasına benzıyor " gdo sağlığa zararlı değildir":)))

Hicbir markette kuru maya yok. İnsanlar kıtlık varmış gibi alışvsriş yapıyor. Hele bir de simdi ekmek yapma modası çıktı.Corona değil panik öldürecek
Aynen öyle yeminle nefret ettim herşeyden ya
Çok zor olmamalı şu süreci insanlara panik yaptırmadan atlatmak
Görün şimdi bulaşma sayısını rekor seviyelerde

Muhtemelen ara ara sokağa çıkma yasagı olacak devamlı yapamazlar
Hahah artık bundan sonra bir de herkes stok yapar siz o zaman izleyin
virüsü şaşırtma taktiği bu. Bi 10bin kişiyi sokağa salacaklar, virüs bi şaşıracak sonra şaakk bi 10 bin kişi daha ay delirdim galiba

suan heryer olmadigi kadar kalabalik bunun olacagini bilmiyorlarmiydi sanki gunduzden soyleseler bu kdr yigilma olmayacakti amaclari ne acaba cok acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…