bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
cadde vizir vizir araba kayniyor arabasi olan iyiydi olmayan napacak simdi
Bende onu yazmaya geldim.
Cadde hiç karışık olmadığı kadar karışık mahalle arasında trafik var şaka gibi. Kapmayan da bu gece kapar kesin.

gezi döneminde iş çıkışı taksim'e gitmenin rutin olması gibi, haftasonları sokağa çıkma yasağı da rutinleşir

Sokağa bakıyorum deli gibi koşturuyor insanlar
Bu telaşı da ben anlamıyorum o kadar yağmaladılar marketleri, haftalardır alış veriş diye ölüyor herkes şimdi son saat yine sokaktalar, ortalık kötü, belli ki her an her şey olabilir, ne oldu o kadar stok, niye şimdi herkes acil birşeyler alma peşinde
Sigara içenlere tavsiyem tütüne dönün, yasaktan sonra birer kg tütün ve makaron alıp koyun evinize bırakamıyorsanız tedariğiniz olur bari

Aynen öyle yeminle nefret ettim herşeyden ya
Çok zor olmamalı şu süreci insanlara panik yaptırmadan atlatmak
Görün şimdi bulaşma sayısını rekor seviyelerde
Evet Türkiye'nin devletin bircok konuda politikasını beğenmem. Ama bu süreçte yapılabilecek her şeyi yaptılar(evde kal projesinin rol modelleri aşırı sačma orasi ayri) Bakan panik olacak bir durum yok dedi. Ama bizim insanimiz naptı iste türkiye de vaka sayisi cok bizim ülkemiz cok kötü avrupadan amerikadan daha kötü diye olmayan seyleri varmış gibi gösterdiler. Sonra birden maskeye yüklendiler,kolonyaya yüklendiler(üçer beşer aldılar),sıra makarnaya geldi,o da yetmedi ekmek yapma modası başladı. Halbuki sadece bakanın dediklerini yapsak uygulasak sağlıklı bir sekilde süreci atlatacaktık.

AYrı konu açmak istemedim. 3 gündür geçmeyen öksürüğüm ve boğaz ağrım var, ateşim yok çok şükür. Acaba ben de mi enfekte oldum? Biz dışarı çıkmıyoruz ama eşim nüfusta görev yaptığından haftaiçi hergün işe gidiyor. Hamileyim ve 22 aylık bebeğim var, onlar için çok korkuyorum...

Ankara delirdi, yolda trafik var!
Büfelerin önünde 20 araba falan bekliyor, herkes sokakta!
Kafayı yedi millet...

arkadaşlar bunlar veri toplamak için yapılıyor 2 gün yasak olacak sonra bir hafta sonra bakılacak duruma faydası oldu mu ne kadar oldu diye ona göre belki 15 gün yasak olacak herkes birçok şey bildiğini zannediyor ama bilmiyor birde maddi durumu yetersiz olanlara lafım yok ama evinde 2 haftalık yiyecek olmalı yoksa zaten siz sağlıklı beslenmiyorsunuz demektir biraz bakliyat tüketin ekmeği kendiniz yapın ki ekmek az tüketmeye dikkat edin.

Sokağa çıkmak yasakken yakıt almak :) bende bu kafadan istiyorum
Suan açıklanıyor genelge. Fırınlar acikmis :) iyi ki gitmemisim firina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…