Sağlık bakanına da üzülüyorum benSağlık Bakanının yerinde olsam Mahmut Hoca gibi " halkımın sağlığıyla ilgili kararları ben veririm." deyip 1 aylık sokağa cıkma yasağı ilan ederdim.Hadi bakalım üstüne laf söylesinler
Bende onu yazmaya geldim.cadde vizir vizir araba kayniyor arabasi olan iyiydi olmayan napacak simdi
Öteki tarafa araba ile gidecekler :)Hepsini anladım da benzin alma sırasına girenler neyin kafasını yaşıyor ?
Yemin ediyorum hayranım yurdumun insanına : )
Evet Türkiye'nin devletin bircok konuda politikasını beğenmem. Ama bu süreçte yapılabilecek her şeyi yaptılar(evde kal projesinin rol modelleri aşırı sačma orasi ayri) Bakan panik olacak bir durum yok dedi. Ama bizim insanimiz naptı iste türkiye de vaka sayisi cok bizim ülkemiz cok kötü avrupadan amerikadan daha kötü diye olmayan seyleri varmış gibi gösterdiler. Sonra birden maskeye yüklendiler,kolonyaya yüklendiler(üçer beşer aldılar),sıra makarnaya geldi,o da yetmedi ekmek yapma modası başladı. Halbuki sadece bakanın dediklerini yapsak uygulasak sağlıklı bir sekilde süreci atlatacaktık.Aynen öyle yeminle nefret ettim herşeyden ya
Çok zor olmamalı şu süreci insanlara panik yaptırmadan atlatmak
Görün şimdi bulaşma sayısını rekor seviyelerde
Ben bize üzülüyorumSağlık bakanına da üzülüyorum ben
Doktorumla iletişime geçtik, acil bir durum olmazsa pazartesi sabah gelin dedi. 2 gün kazandım, zaten istemiyordum daha doğurmak
Kafayı yiyeli çok oldu be kuzu :))Ankara delirdi, yolda trafik var!
Büfelerin önünde 20 araba falan bekliyor, herkes sokakta!
Kafayı yedi millet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?