bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet izmir fena şu anda.Bizim cocukken panayirimiz olurdu herkes icice,küçücük ilcemize senede bir gelen seyler vardi.Tüm ilce o kucucuk panayir alanjna toplanirdi.Şu an izmir bana o panayirlari hatirlatti resmen oturdugum yerde trafik fena insanlar akin akin disari cikiyorlar.. Kuyruklar oluştu.Bu ne boyle dedirtti ilk saatten itibaren.

Sanırım herkes su ve sigara almak için çıktı. Zaten bu saatte sadece büfeler açık olur. Süreci yönetirken kimlerden akıl alıyor bu insanlar.
Eşim su almak için çıktı metrelerce kuyruk varmış büfelerin önünde

Madem bunu yapacaksın kontrollü şekilde yap.İnsanlar paniklemesin.Üst üste alt alta millet market,fırın kuyruğunda.Bu kadar zor mu? anlayamıyorum.Virüs yayılmasın diye yasak yapıyorsun insanlar kuyrukta birbirinin omuzunda neredeyse.Şimdi açıklama geldi fırınlar,eczaneler,veterinerler,kargolar falan açıkmış.Fırın,açık sokağa çıkmadan nasıl ekmek alacağız orası muamma.

Çünkü yanlış yapılıyor bu kararların duyurusu
Şu an yasağın detayları açıklandı açık olan yerler vs ilk başta bu insanlara sükunetle anlatılsaydı
Milletin algısı sokağa çıkma yasağında her yerin kapalı olacağı mantığı ile panik yaşıyorlar
En başından söylendiği gibi virüsün yayılmasına en büyük sebep paniktir ve şu an bu yaşanıyor

Neden doğuruyorsun canım takviminde mayıs gözüküyor
2 gün önce kontrolde 2 cm açıklık çıktı, doktor cumartesi gel tekrar bakalım, açılma artarsa alalım dedi. Sezaryen olacak zaten benim sağlık problemlerim yüzünden ama neden bebeği erken almak istedi hiç bilmiyorum. Sancım falan da yok. Yarın gitseydim direnecektim zaten doğurmamak için.. Pazartesi çağırdı şimdi, yine de uzatabildiğim kadar uzatacağım.
O da öpüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…