- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
Benim anlamadığım 31 ile gelmiş 81 ili kapsaması gerekmiyor muydu neden tüm illere uygulamadılar kuzumBende onu yazmaya geldim.
Cadde hiç karışık olmadığı kadar karışık mahalle arasında trafik var şaka gibi.Kapmayan da bu gece kapar kesin.
Uzun ama ne kadar uzun. 2 ay mı 5 ay mı. Keşke bilinse, bilinmezlik daha zorBilim kurulu üyesinin açıklaması var evde uzun kalmaya hazırlıklı olun diye
Bizim durum içler acısı zaten.. Adam elinden gelse yapacak ama emir kulu işte.. Ben bakanın samimiyetine inananlardanım..Ben bize üzülüyorum
Sağlık bakanına ne olacak dünya kadar serveti imkanı var
Ya fakir gurebanın nesi var
Bebeği öperimDoktorumla iletişime geçtik, acil bir durum olmazsa pazartesi sabah gelin dedi. 2 gün kazandım, zaten istemiyordum daha doğurmak
Evet izmir fena şu anda.Bizim cocukken panayirimiz olurdu herkes icice,küçücük ilcemize senede bir gelen seyler vardi.Tüm ilce o kucucuk panayir alanjna toplanirdi.Şu an izmir bana o panayirlari hatirlatti resmen oturdugum yerde trafik fena insanlar akin akin disari cikiyorlar.. Kuyruklar oluştu.Bu ne boyle dedirtti ilk saatten itibaren.İzmir!de bir arkadaşımızla konuştuk şimdi kıyamet kopuyormuş sokaklarda. Bakkal önlerinde kuyruk, kuyruk sırası için insanlar kavga ediyorlarmış, ekmek yokmuş hiç bir yerde, sigaraları yokmuş bizimkilerin de. 48 saat için bile olsa çok iyi oldu, hatta her hafta sonu yapsınlar bunu ama keşke önceden haber verselerdi,
Onu hiç bilmiyorum. Madem öyle bütün ülkece 48 saat evde olsaydık hepimiz. Biraz garip olmuş.Benim anlamadığım 31 ile gelmiş 81 ili kapsaması gerekmiyor muydu neden tüm illere uygulamadılar kuzum
Sanırım herkes su ve sigara almak için çıktı. Zaten bu saatte sadece büfeler açık olur. Süreci yönetirken kimlerden akıl alıyor bu insanlar.Sokağa bakıyorum deli gibi koşturuyor insanlar
Bu telaşı da ben anlamıyorum o kadar yağmaladılar marketleri, haftalardır alış veriş diye ölüyor herkes şimdi son saat yine sokaktalar, ortalık kötü, belli ki her an her şey olabilir, ne oldu o kadar stok, niye şimdi herkes acil birşeyler alma peşinde
Sigara içenlere tavsiyem tütüne dönün, yasaktan sonra birer kg tütün ve makaron alıp koyun evinize bırakamıyorsanız tedariğiniz olur bari
Altı üstü 2 gün yahu, bu ne celal.Kafayı yiyeli çok oldu be kuzu :))
2 gün önce kontrolde 2 cm açıklık çıktı, doktor cumartesi gel tekrar bakalım, açılma artarsa alalım dedi. Sezaryen olacak zaten benim sağlık problemlerim yüzünden ama neden bebeği erken almak istedi hiç bilmiyorum. Sancım falan da yok. Yarın gitseydim direnecektim zaten doğurmamak için.. Pazartesi çağırdı şimdi, yine de uzatabildiğim kadar uzatacağım.Neden doğuruyorsun canım takviminde mayıs gözüküyor
O da öpüyorBebeği öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?