bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eşim ablasını aradı. Ablası "he biliyorum sokağa çıkma yasağı geldi" dedi; Eşim "sigaran var mı?" Görümcem "aaaa hiç aklıma gelmedi" dedi. Çok kızdım, aklına gelmeyen şeyi aklına soktu, kadın şimdi koştur koştur büfeye gidiyor.Gitme dedim, dinletemedim. İki gün sigara içmeseydi ölmezdi, dayanamıyor mu uyku ilacı içer uyurdu en kötüsü ama şimdi .

Aşırı saçma geldi acaba çok görülmediği yerler olduğu içinmi öyle yaptılar ama ne alaka ki heryerde görülmüyormu vakalar neden kayırmışlar diğer illeri
Yani her ilde var, görülmeyen il yok. Herkese gelmesi gerekiyordu aslında. :/

Esim aniden kalkti sigara almaya gideyim diyeee aklina ilk gelen sey o oldu sigara icen biri icin demekki normaldi bense firindan da ekmek all dedim
Ekmek yemese de olur insan 2 gün. Pilav yapar, makarna ya da patates yer. İki şeyin alternatifi yok, onlar da içme suyu ve sigara.

1 hafta 14 gün sonra göreceğiz
Bende bunu düşünüyorum. Bu gecenin, bunca kuyruğun acısı 14 gün sonr açılacak. İnsanlar en azından sadece ihtiyacı olduğu zaman çıkıp sosyal mesafeye dikkat ediyordu, şimdi herkes çıldırmış gibi alışveriş yapıp iç içe birbirlerini eziyorlar.

Ekmek yemese de olur insan 2 gün. Pilav yapar, makarna ya da patates yer. İki şeyin alternatifi yok, onlar da içme suyu ve sigara.

su dağıtımı yapanlar istisna. susuzluk sorunu olmayacak.
anladığım kadarıyla getir, istegelsin vs de açık olacak

AÇIK OLACAK İŞYERİ, İŞLETME VE KURUMLAR

a) Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamül ruhsatlı işyerleri,

b) Tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı işyerleri,

c) Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler,

d) Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları (huzurevi, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezleri, acil çağrı merkezleri vb.)

e) Her bir 50.000 nüfusa bir adet olmak üzere göre valilikler/kaymakamlıklar tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri,

f) Doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler (Tüpraş, termik ve doğalgaz çevrim santralleri gibi)

g) PTT, Kargolar vb dağıtım şirketleri,

h) Hayvan barınak, çiftlik ve bakım merkezleri,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…