Sanırım herkes su ve sigara almak için çıktı. Zaten bu saatte sadece büfeler açık olur. Süreci yönetirken kimlerden akıl alıyor bu insanlar.
Eşim su almak için çıktı metrelerce kuyruk varmış büfelerin önünde
Biz ters milletiz, 23 59 da açıklanacaktı.2 günde yayılmasın korkulan virüs, 2 saate sıkıştırıldı
Bilemiyorum aktif sigara kullanicisi olmadgm icin anlayabilecegm bi durum degil zira su zamanda sigaraya 2 kat daha da farkli bakiyorm keske icmese esimde kimse de icmese ...Ekmek yemese de olur insan 2 gün. Pilav yapar, makarna ya da patates yer. İki şeyin alternatifi yok, onlar da içme suyu ve sigara.
Marketler acikmi bilgisi olan varmi ben markette calisiyorum
Doğru Diyorsun aslında bir gun önceden açıklansaydı da bu durum olacaktıBiz ters milletiz, 23 59 da açıklanacaktı.
İngiltere gibi ne haliniz varsa görün denirse, otururuz totomuz üzerine.
Açık değilMarketler acikmi bilgisi olan varmi ben markette calisiyorum
Az önce bizim adama diyorum bak sen şu arabalaraAltı üstü 2 gün yahu, bu ne celal.
Günlerdir geçmeyen araba şuan akşam trafiği oluşturmuş durumda.
Son 1 saat diye napıyolarsa anlamadım
Büfenin ışıklarını tabelasını sökecekler neredeyse
Vala ben idareci olan kimseye inanmıyorum artıkBizim durum içler acısı zaten.. Adam elinden gelse yapacak ama emir kulu işte.. Ben bakanın samimiyetine inananlardanım..
Ay dışarıda arabalar deli dehşet gidiyor araba araba marketlerde izdiham yaşanıyor babam maya almaya gitti mecbur ekmek bırakmamışlar fırınlar açık olacak mı yada marketler temelli mi kapalı yoksaBende bunu düşünüyorum. Bu gecenin, bunca kuyruğun acısı 14 gün sonr açılacak. İnsanlar en azından sadece ihtiyacı olduğu zaman çıkıp sosyal mesafeye dikkat ediyordu, şimdi herkes çıldırmış gibi alışveriş yapıp iç içe birbirlerini eziyorlar.
2 gün önce kontrolde 2 cm açıklık çıktı, doktor cumartesi gel tekrar bakalım, açılma artarsa alalım dedi. Sezaryen olacak zaten benim sağlık problemlerim yüzünden ama neden bebeği erken almak istedi hiç bilmiyorum. Sancım falan da yok. Yarın gitseydim direnecektim zaten doğurmamak için.. Pazartesi çağırdı şimdi, yine de uzatabildiğim kadar uzatacağım.
O da öpüyor
Günlerdir tek tük insan olan sokağımızda araba ve yaya izdihamı var şu an, yolun karşısındaki fırında kavga ediyor insanlar. Gördüğüm o ki kimse durumun ciddiyetini kavramamış, bu salgın durumu başladığından beri deli gibi alış veriş yapmadım ama evde herşey yedekli,mesela iki tane 10 lt suyum var, onlara hiç dokunmuyorum mutfaktaki bittikçe yenisini aldım hep. Lanet sigarayı bırakamıyorum 1 kg yedek tütün ve beş tane makaron yani eşimle ikimizin birbuçuk aylık tüketimini yedekledim. Bir teneke yağ, un vss belliydi bu durumların olacağı. Bizim apartmanda şu an bir telaş koşturuyor herkes sanki bugün haberleri olmuş gibi davranıyorlar anlamadığım bu
Esim aniden kalkti sigara almaya gideyim diyeee aklina ilk gelen sey o oldu sigara icen biri icin demekki normaldi bense firindan da ekmek all dedim
Yaparsin cnm dun ben tepside yaptim cokta kolay ve de guzel oldu .ayri sekil vermeye ugrasmaya gerek yokEşim de gitti benzin istasyonundan almaya, marketler hınca hınç dolu girmemiş bile içeriye. Ekmek yoktu alamadık ekmek kalabalığa girmemek için, unumuz var allahtan yaparız evde birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?