bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugüne kadar iyi kötü bir şeyler yapılıyordu inşallah olmaz ama bu gecenin acısı çok kötü çıkacak gibi görünüyor. 14 gün sonra vaka patlması yaşanacak gibi

Inanılır gibi değil o kadar mesafeyi koruduk suan istanbulda herkes disarda arabalar trafik dolu insanlar bakkalda fırında pazarcilar bile gelmis tezgah açmışlar bakkallarda hırsızlık oluyor bu sekilde haber verilmemeliydi 14 gun sonraki bulasma sayisini hepimiz göreceğiz ve ne kadar yalnış birşey yapıldığını anlayacaklar esimde bakkalda ve dolu diyor ve hırsızlık var yetisemiyorum diyor :'(

Günlerdir tek tük insan olan sokağımızda araba ve yaya izdihamı var şu an, yolun karşısındaki fırında kavga ediyor insanlar. Gördüğüm o ki kimse durumun ciddiyetini kavramamış, bu salgın durumu başladığından beri deli gibi alış veriş yapmadım ama evde herşey yedekli,mesela iki tane 10 lt suyum var, onlara hiç dokunmuyorum mutfaktaki bittikçe yenisini aldım hep. Lanet sigarayı bırakamıyorum 1 kg yedek tütün ve beş tane makaron yani eşimle ikimizin birbuçuk aylık tüketimini yedekledim. Bir teneke yağ, un vss belliydi bu durumların olacağı. Bizim apartmanda şu an bir telaş koşturuyor herkes sanki bugün haberleri olmuş gibi davranıyorlar anlamadığım bu

Ekmek yemese de olur insan 2 gün. Pilav yapar, makarna ya da patates yer. İki şeyin alternatifi yok, onlar da içme suyu ve sigara.
Bilemiyorum aktif sigara kullanicisi olmadgm icin anlayabilecegm bi durum degil zira su zamanda sigaraya 2 kat daha da farkli bakiyorm keske icmese esimde kimse de icmese ...

Milleti suçlamalarından da bıktım bazı insanların. Kargocular , işçiler arı gibi çalışıyorlar. , Kocaeli çevresinde sanırım 7-8 fabrikada covid çıktı işçiler ücretli izin istediler ama verilmedi! Ne yapacak bu insanlar açlar. Ailemin kiracısı işten çıkarıldı dört çocukları var, bizimkiler idare edecekler ama aç insanlar, gerçekten açlar. Burjuva lafları edip " evde kalın, hayat eve sığar , ev çok cici" demekle olmuyor. Koy yasağı ertele, elektrik su doğalgaz faturalarını, , ver insanlara üç beş aylık maaş ( artık salgın ne kadarsa) sonra gel konuş. Daha tarım var, 65 yaşındakiler çıkmasın dıyorsan eee Türkiye de tarımda çalışan nüfusun yas ortalaması 60 üstü. Tarlayı uzaylılar mı ekecek, sebze meyve fiyatları uçacak denektir bu yazın! Neyse ya sinir oluyorum durduk yere, neremiz doğru ki eğriyi arıyoruz !

Biz ters milletiz, 23 59 da açıklanacaktı.
İngiltere gibi ne haliniz varsa görün denirse, otururuz totomuz üzerine.
Doğru Diyorsun aslında bir gun önceden açıklansaydı da bu durum olacaktı
İnsanlar bazı şeyleri hak etmıyor
Doğal seçilime izin verilsin falan diyesigelıyor insanın

Benim tedbirli ve her zaman en kötü senaryoyu düşünüp, hesaplayan kocam hafta sonu yasak geleceğini tahmin edip,bugün yedekli su sipariş etti.
Yumurta, süt, yoğurt aldı, çayı, kahveyi, meyveyi de yedekledi.
Tedbir almasak da markete, büfeye koşmaz evdekilerle idare ederdik.
İki gün makarna yesek nolacak?
Su olmasa çeşme suyunu kaynatıp soğuturuz.
İnsanımız niye bu kadar telaşa kapılıp, dışarı koşuyor bunu da anlamıyorum.

Az önce bizim adama diyorum bak sen şu arabalara
Sözde virüs var
Telefona bi baktım ana sokağa çıkma yasağı var
Bizim durum içler acısı zaten.. Adam elinden gelse yapacak ama emir kulu işte.. Ben bakanın samimiyetine inananlardanım..
Vala ben idareci olan kimseye inanmıyorum artık
Samimide gelmiyorlar

Ay dışarıda arabalar deli dehşet gidiyor araba araba marketlerde izdiham yaşanıyor babam maya almaya gitti mecbur ekmek bırakmamışlar fırınlar açık olacak mı yada marketler temelli mi kapalı yoksa

Sağlıkla gelsin minnoş inşallah ❤❤❤
O zaman sen evde uzan hep hareket etmeki açılma daha fazla olmasın.

Sigara su icin olsa okadar dolmaz sokaklar. Tamam stok dogru degil ama 2 günlük yasaktada bu kadar yığılma olmamaliydi. Nobetci eczanede sıra var dense anlarimda bu tuhaf geldi. Valla o kalabaliga gurecegime 2 gün corba icerim daha iyi.

Esim aniden kalkti sigara almaya gideyim diyeee aklina ilk gelen sey o oldu sigara icen biri icin demekki normaldi bense firindan da ekmek all dedim

Eşim de gitti benzin istasyonundan almaya, marketler hınca hınç dolu girmemiş bile içeriye. Ekmek yoktu alamadık ekmek kalabalığa girmemek için, unumuz var allahtan yaparız evde birseyler

Eşim de gitti benzin istasyonundan almaya, marketler hınca hınç dolu girmemiş bile içeriye. Ekmek yoktu alamadık ekmek kalabalığa girmemek için, unumuz var allahtan yaparız evde birseyler
Yaparsin cnm dun ben tepside yaptim cokta kolay ve de guzel oldu .ayri sekil vermeye ugrasmaya gerek yok
Marketler 9 da kapaniyor bizim buralarda sizin kapanmamismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…