İçişleri bakanımız normal karşıladı yarım saat içinde alırlar giderler dediamac bagisiklik kazandirmakdi heraldebaska aciklamasi varmi bunun yasanacagini biliyorlardi heralde..
Sigara su icin olsa okadar dolmaz sokaklar. Tamam stok dogru degil ama 2 günlük yasaktada bu kadar yığılma olmamaliydi. Nobetci eczanede sıra var dense anlarimda bu tuhaf geldi. Valla o kalabaliga gurecegime 2 gün corba icerim daha iyi.
Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Vala hiç çıkamamhanımlar fırınlar çalışıyormuş
Yaparsin cnm dun ben tepside yaptim cokta kolay ve de guzel oldu .ayri sekil vermeye ugrasmaya gerek yok
Marketler 9 da kapaniyor bizim buralarda sizin kapanmamismi
Marketler? PekiEczaneler
Fırınlar
Ptt, kargo merkezleri
Açık olacakmış
Benim tedbirli ve her zaman en kötü senaryoyu düşünüp, hesaplayan kocam hafta sonu yasak geleceğini tahmin edip,bugün yedekli su sipariş etti.
Yumurta, süt, yoğurt aldı, çayı, kahveyi, meyveyi de yedekledi.
Tedbir almasak da markete, büfeye koşmaz evdekilerle idare ederdik.
İki gün makarna yesek nolacak?
Su olmasa çeşme suyunu kaynatıp soğuturuz.
İnsanımız niye bu kadar telaşa kapılıp, dışarı koşuyor bunu da anlamıyorum.
Oo yeeeee yarım saatse tamam canım ne olacak kiİçişleri bakanımız normal karşıladı yarım saat içinde alırlar giderler dedi
Oha yaaYok açıktı, 2 sokak ilerideki marketin sırası bizim kapıdaydı hem de
Peki çıkanlara ne gibi ceza uygulayacaklar ? para cezası mı nasıl çıkmalarını engelleyecekler ki hala görüyorum çıkanlar var yasak olsa bileşaka gibi sokağa çıkma yasağı gelmiş : )))
eczaneye gidip gele bilirmişim : )
Hep aklım takılıyor "gele bilirmişim" bunu doğru mu yazdım ?
Bence Uzama ihtimalinden korkuyor insanlar sanırım. 2 gün diye başlayıp uzatırlar mı diye. yiyecek içecek ( su ) temel ihtiyaçları alıyorlar.Ya balkondan bakıyorum arada torba torba doldurmuş gidiyor insanlar, bizim burda marketler açık, deli gibi alış veriş yapıyorlar, bak gördüklerim tuvalet kağıtları başta gidiyorkutu kutu sütler vs... vallahi anlamıyorum
Kendi yazımdan devam edeyim.Pazar yarın olmucak die millet akin akın pazara gidio bu saatte.Balkondan izliyorum da..Ne anladım bu yasaktan.Herkes sosyal mesafe kuralını unutmuş durumda.2 günde kimse açlıktan ölmez ama sanırım sokağa çıkma yasağı uzarsa korkusu(ümidi) var ama bence aala uzamaz.Açıkça saatlerini de belirtmişler zaten.Arkadaşlar o zaman pazarlar da kapalı olur di mi? Sanki açık olsa gidebilcem de
Ya balkondan bakıyorum arada torba torba doldurmuş gidiyor insanlar, bizim burda marketler açık, deli gibi alış veriş yapıyorlar, bak gördüklerim tuvalet kağıtları başta gidiyorkutu kutu sütler vs... vallahi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?