bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ya balkondan bakıyorum arada torba torba doldurmuş gidiyor insanlar, bizim burda marketler açık, deli gibi alış veriş yapıyorlar, bak gördüklerim tuvalet kağıtları başta gidiyor kutu kutu sütler vs... vallahi anlamıyorum

Buralar tika basa arac dolu ne bu arkadasim nerde sosyal mesefa yemin ederim bu geceden sonra herkes virüs kapacak ekmek derdine dusmus herkes firinlar acik zaten bide sadece 2 gun stolkladiginiz makarnalari yiyin aclik korkusu ölüm korkusunu yenmis demin pencereden baktim yaslilar cocuklar hepsi disarda nerde sosyal izolasyon nerde tedbir

işte sokağa çıkma yasağı yapmadık dememek için...

hayır bu olayı dünden haber verselerdi insanlar bugün rahatça alacaklarını alırlardı bu işin olacağı belli madem son dakika haber vermeleri kötü oldu bence

bizim firmada bugün apar topar herkesin çalışma kağıtlarını çıkardı. home office devam edenlere elektronik gönderdi. zaten gitmekte olanlara ıslak imzalı verildi.
gerçi ilk günden biliyoduk sokağa çıkma yasağında istisna olacağımızı. ama belli ki haberi aldılar, gündüzden hallettiler.

şaka gibi sokağa çıkma yasağı gelmiş : )))

eczaneye gidip gele bilirmişim : )

Hep aklım takılıyor "gele bilirmişim" bunu doğru mu yazdım ?
Peki çıkanlara ne gibi ceza uygulayacaklar ? para cezası mı nasıl çıkmalarını engelleyecekler ki hala görüyorum çıkanlar var yasak olsa bile

Bence Uzama ihtimalinden korkuyor insanlar sanırım. 2 gün diye başlayıp uzatırlar mı diye. yiyecek içecek ( su ) temel ihtiyaçları alıyorlar.
böyle aniden haber verilmesi sonucunda aniden uzatırlar mı diye düşündüm bende. ( ekonomi etkilenmesin diye yapmazlar sanırım ama belli olmaz )
yoğun bakım yatakları azaldı. Bundan sonra daha sıkı önlemler alınacak.

Arkadaşlar o zaman pazarlar da kapalı olur di mi? Sanki açık olsa gidebilcem de
Kendi yazımdan devam edeyim.Pazar yarın olmucak die millet akin akın pazara gidio bu saatte.Balkondan izliyorum da..Ne anladım bu yasaktan.Herkes sosyal mesafe kuralını unutmuş durumda.2 günde kimse açlıktan ölmez ama sanırım sokağa çıkma yasağı uzarsa korkusu(ümidi) var ama bence aala uzamaz.Açıkça saatlerini de belirtmişler zaten.

Bizim burda abur cubur kuyruğuna girdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…