bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Bende anlamiyorum insanlari . hayır sigara içeni anliyorum birakamiyorlar onlara göre ihtiyac. Ama Millet cola cips icin sıradalar . Arkadaş bazen ben düsünüyorumda ben farklı bir gezegenden mi geldim.

Bosna savaşıyla ilgili bir kitap okumuştum çay sarıp içiyorlarmış sigara bulamadıkları için. Ben daha o kadar aşamamışım kendimi vizyonum çayla sınırlı
Çay da mantıklı zararsız ,ıhlamur da fena olmaz seçenekler çoğalıyor .Sigara kağıdı yok normal kağıt olur mu ?

Cam ve demirçelik ssktöründe çalışanlar da çıkabilir, çünkü yaşamsal sektörler onlar

Haftasonu marketler kapalı mı olacak?
Evet sadece firinlar eczaneler falan acik olcak Allah biliyo bugun evimde bi kac eksik vardi yarin pazar var diye pazara gider yarin yaparim alisverisi dedim ama bugun birden gitmek istedim gittim herseyimi aldim Allah cocugu olup bebe biskuvi süt alamayanlara yardim etsin

e eczaneden ilaç almaya gidenler ne olacak onlarda mı ilacı getirecekler?
Fırın,eczane kaç kişiye götürebilecek?Hadi eczanelerin bazıları evlere ilaç getiriyor zaten.Fırıncı nasıl yapacak ki?Kaç kişiye yetsin adam öyle bir personeli de yok ayyy bilmiyorum fenalık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…