Biz iyiyiz teşşekür ederim. Bir sorun olmadı diğer 3 kişide de Birşey olmamış. Sadece temas eden kişinin ailesini yoğun bakıma almışlardı babası ağırlaşmış. Umarım herşey yolunda gider İnş. İyileşir.@poga nasıl oldunuz
Rica ederimabla yemin ediyorum bende öyle yazıyorum ama sitenin uygulaması uyarıyor ayrı yaz diye çok arada kaldım.
şaka yapmadım sorarken ciddi sordum...
teşekkür ederim bilgi tazeleme için.
Fırınlar dağıtacak dedi içişleri bakanıFırınlar eczaneler açık ama gidebilir miyiz ekmek almaya yasak yok mu ? yoksa gidip alabiliyormuyuz kafam karıştı
HayırSaçma birşey sormadım demi ?valla aklım karıştı çünkü
Bende üzerlik otu ,defne yaprağı var ikisini sarıp içsem astral seyahet yaparımDaha da önemlisi sigara yoksa çay mı sarıp içelim
e eczaneden ilaç almaya gidenler ne olacak onlarda mı ilacı getirecekler?Fırınlar dağıtacak dedi içişleri bakanı
Bende üzerlik otu ,defne yaprağı var ikisini sarıp içsem astral seyahet yaparım
Ya balkondan bakıyorum arada torba torba doldurmuş gidiyor insanlar, bizim burda marketler açık, deli gibi alış veriş yapıyorlar, bak gördüklerim tuvalet kağıtları başta gidiyorkutu kutu sütler vs... vallahi anlamıyorum
Ya millet birbirine girmiş market kuyrukları hepsi iç içe maskesiz eldivensiz e ne anlamı kaldı ? oradan aldığın virüsü eve götüreceksinDışardan şöyle bi ses geldi demin. "Bisküvi de al bisküvi."
Onu da yemeyiver ölmezsin be kadın.
Çay da mantıklı zararsız ,ıhlamur da fena olmaz seçenekler çoğalıyor .Sigara kağıdı yok normal kağıt olur mu ?Bosna savaşıyla ilgili bir kitap okumuştum çay sarıp içiyorlarmış sigara bulamadıkları için. Ben daha o kadar aşamamışım kendimi vizyonum çayla sınırlı
Fırınlar açık olacakAy dışarıda arabalar deli dehşet gidiyor araba araba marketlerde izdiham yaşanıyor babam maya almaya gitti mecbur ekmek bırakmamışlar fırınlar açık olacak mı yada marketler temelli mi kapalı yoksa
Evet sadece firinlar eczaneler falan acik olcak Allah biliyo bugun evimde bi kac eksik vardi yarin pazar var diye pazara gider yarin yaparim alisverisi dedim ama bugun birden gitmek istedim gittim herseyimi aldim Allah cocugu olup bebe biskuvi süt alamayanlara yardim etsinHaftasonu marketler kapalı mı olacak?
İşte bunu duymadıme eczaneden ilaç almaya gidenler ne olacak onlarda mı ilacı getirecekler?
Fırın,eczane kaç kişiye götürebilecek?Hadi eczanelerin bazıları evlere ilaç getiriyor zaten.Fırıncı nasıl yapacak ki?Kaç kişiye yetsin adam öyle bir personeli de yok ayyy bilmiyorum fenalık geldie eczaneden ilaç almaya gidenler ne olacak onlarda mı ilacı getirecekler?
Bakan gidip gelebilirler dedi.e eczaneden ilaç almaya gidenler ne olacak onlarda mı ilacı getirecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?