bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Caddede ki kalabalığı görünce Eyvah virüs şimdi heryere bulaştı dedim.kimsenin evinde 2 günlük yiyecek yokmu .bu nedir.ne anlamı kaldı sokağa çıkma yasağının.
Geç açıklandığı için herkes telaş yaptı heryer araba dolu tüm insanlar dışarda marketlerin önünde valla durumumuz iyi değil diğer illere neden yasak gelmedi hala anlamadım ?

Ya bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Evcil hayvanı olanlar için ciddi bir soru ama. Köpek gezdirme işini nasıl yapacağız tuvaleti falan? Önerisi olan var mı?

Evde bir noktaya naylon serip üzerine gazete kağıdı yayın ona yapsın, varsa hasta bezi de olur sıvıyı daha iyi emer. Tuvaleti geldiğinde o noktaya götürün ve yaptıktan sonra küçük bir ödül verin, dışarı çıkarma şansı olmaz diye düşünüyorum

Firinlar, eczaneler vs acik. E insanlar firina gidiyorum bahanesiyle yine gezecek. Polis gorse firina eczaneye gidiyorum diyecek. Boyle insanlar cok o yuzden soyluyorum. Bunun onune nasil gecilecek bunu anlayamadim.

Stokçular haklı çıktı stok yapmak lazım sanırım biraz.
Gerçi ben hazırlıklıyım. Yani böyle durumlarda bazı şeyleri alıp kenara koymak gerektiğini biliyordum. önceden bazı şeyleri kenara koydum.
sucular bu haftasonu açıkmış sanırım. Büyük şehirlerde su ihtiyacı damacana falan ile karşılanıyor. Önemli.

İnsanlar stresle başedemiyor herkes endişeleniyor evden bunaldılar daha fazla şiddet arttı herkes bağırıp çağırıyor kapana kısılmış gibi kaçıyorlar heryere Cidden türkiyede bu yılda cidden değişime gittik daha fazla evham sahibi olduk 2021 e kadar süreceği söyleniyor umarım fazla kayıp vermeden sapasağlam atlatırız

Ya bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Evcil hayvanı olanlar için ciddi bir soru ama. Köpek gezdirme işini nasıl yapacağız tuvaleti falan? Önerisi olan var mı?
Çok haklısınız. Ben de köpeği olanları düşündüm bu işler başladığında nasıl wc işini halledecekler.

Ya tamam alınan bu kararin zamanlamasi yanlis oldu. Birileri hata yapti. Ama bizde koyun degilizki aklimiz mantigimiz var şuanda sokağa yığılmakta nedir. karsindakinin hata yaptigini düsünüyorsan bari sen kendi önlemini al kendini ve aileni korumuş ol. yanlişa devam etme. Allah beyin diye bir organ vermis insan oğluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…