- 1 Mart 2020
- 86
- 199
- 8
Ya bunun şey versiyonu var ona çok güldüm, önümüzdeki 2 hafta çok önemli diyor.
Yiyecek değil, kimisi cips kuruyemis derdindeCaddede ki kalabalığı görünce Eyvah virüs şimdi heryere bulaştı dedim.kimsenin evinde 2 günlük yiyecek yokmu .bu nedir.ne anlamı kaldı sokağa çıkma yasağının.
Nasıl önemli olabilirki zaten 1006 ölü var geçilse daha önce geçilirdi önlere kırılma noktası yaşarsak sonra rahatlarız atlatırız dedi haberde biri ama bazıları daha fazla vaka bekliyormuş abd bile 100 bin ölü bekliyorYa bunun şey versiyonu var ona çok güldüm, önümüzdeki 2 hafta çok önemli diyor.
Büfeler 12 ye kadar açık sanırım.Son 1 saat 45 dk
Çok haklısınız. Ben de köpeği olanları düşündüm bu işler başladığında nasıl wc işini halledecekler.
Yasak bence de her yere gelmeli ama sabah da açıklasalar bu yoğunluk olacaktı bence yani iki gün ya ve çoğu şeye zaten ulaşılacak şu an olumlu olacak şeyi olumsuza çevirdiler.Geç açıklandığı için herkes telaş yaptı heryer araba dolu tüm insanlar dışarda marketlerin önünde valla durumumuz iyi değil diğer illere neden yasak gelmedi hala anlamadım ?
Ben bunu yazdığımda çıksaydınız en önde olurdunuzkuyruk ta 45 metre ama:))
Stokçular haklı çıktıstok yapmak lazım sanırım biraz.
Gerçi ben hazırlıklıyım. Yani böyle durumlarda bazı şeyleri alıp kenara koymak gerektiğini biliyordum. önceden bazı şeyleri kenara koydum.
sucular bu haftasonu açıkmış sanırım. Büyük şehirlerde su ihtiyacı damacana falan ile karşılanıyor. Önemli.
Bebekler için alt değiştirme bezleri var sıvı geçirmez.Onlar böyle durumlarda işe yarıyor.Yapsın üstüne sonra hop çöpe.10 lu paketlerde falan satılıyor genelde.Dışarı çıkamazsanız kurtarıcı oluyor baya.Ya bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Evcil hayvanı olanlar için ciddi bir soru ama. Köpek gezdirme işini nasıl yapacağız tuvaleti falan? Önerisi olan var mı?
Çok haklısın şimdi kuyruk kuyruğa girdiler daha fazla yayılmıştır virüs ne farketti herkes çıldırdı dışarıda şuan arabalar iç içe trafik varYasak bence de her yere gelmeli ama sabah da açıklasalar bu yoğunluk olacaktı bence yani iki gün ya ve çoğu şeye zaten ulaşılacak şu an olumlu olacak şeyi olumsuza çevirdiler.
Ben bunu yazdığımda çıksaydınız en önde olurdunuzMillet çıldırmış.
İki gün cips çikolata yemeden ölmezdi mesela kimisiYa tamam alınan bu kararin zamanlamasi yanlis oldu. Birileri hata yapti. Ama bizde koyun degilizki aklimiz mantigimiz var şuanda sokağa yığılmakta nedir. karsindakinin hata yaptigini düsünüyorsan bari sen kendi önlemini al kendini ve aileni korumuş ol. yanlişa devam etme. Allah beyin diye bir organ vermis insan oğluna.
İki gün cips çikolata yemeden ölmezdi mesela kimisi
Evde çocuklar , gençler var. Oraya kadar gitmişken alıyorlardır. Bir de aslında temel gıdalara çok yüklenildi Açlık ve gıda ihtiyacını cips kuruyemiş gibi şeylerden karşılasalar temel gıdalara daha az saldırı olur. Alsınlar bence. özellikle kuru yemiş iyi protein , yağ kaynağı.Yiyecek değil, kimisi cips kuruyemis derdinde
Haftasonu çıksaydı insanlar daha az yayılırdı.En azından bu kadar kalabalık gruplar halinde döt döte gezmiyorlarÇok haklısın şimdi kuyruk kuyruğa girdiler daha fazla yayılmıştır virüs ne farketti herkes çıldırdı dışarıda şuan arabalar iç içe trafik var
Çıkmaz ayın son iki haftası, bilmiyor musunuzZaten önümüzde çok önemli 2 hafta hiç bitmiyor hiççççç
Normal zamanda da evimde bazı şeyler yedeklidir, stokçuluk kadar değil ama çay, şeker, yağ, un gibi şeyler. Herkesin evinde var aslında, Türk kadını kışlık yapar, konserve yapar, börek çörek yapıp buzluğa atar, evlerin geneli böyle. Bir aydır pandemi var, herkes biliyor, şu an son dk herkesin kendisini o kalabalığa atmasına inanamadım ya
Bu vakitte bile kavga ediyorlar çok fazla strese girdiler insanlar adam dövmek ne öldürenler bile var cidden Allah akıl fikir versinİstanbulda büfe önünde kavga edenlerin videoları dolaşıyor şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?