bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya bunun şey versiyonu var ona çok güldüm, önümüzdeki 2 hafta çok önemli diyor.
Nasıl önemli olabilirki zaten 1006 ölü var geçilse daha önce geçilirdi önlere kırılma noktası yaşarsak sonra rahatlarız atlatırız dedi haberde biri ama bazıları daha fazla vaka bekliyormuş abd bile 100 bin ölü bekliyor

Geç açıklandığı için herkes telaş yaptı heryer araba dolu tüm insanlar dışarda marketlerin önünde valla durumumuz iyi değil diğer illere neden yasak gelmedi hala anlamadım ?
Yasak bence de her yere gelmeli ama sabah da açıklasalar bu yoğunluk olacaktı bence yani iki gün ya ve çoğu şeye zaten ulaşılacak şu an olumlu olacak şeyi olumsuza çevirdiler.

Normal zamanda da evimde bazı şeyler yedeklidir, stokçuluk kadar değil ama çay, şeker, yağ, un gibi şeyler. Herkesin evinde var aslında, Türk kadını kışlık yapar, konserve yapar, börek çörek yapıp buzluğa atar, evlerin geneli böyle. Bir aydır pandemi var, herkes biliyor, şu an son dk herkesin kendisini o kalabalığa atmasına inanamadım ya

Ya bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Evcil hayvanı olanlar için ciddi bir soru ama. Köpek gezdirme işini nasıl yapacağız tuvaleti falan? Önerisi olan var mı?
Bebekler için alt değiştirme bezleri var sıvı geçirmez.Onlar böyle durumlarda işe yarıyor.Yapsın üstüne sonra hop çöpe.10 lu paketlerde falan satılıyor genelde.Dışarı çıkamazsanız kurtarıcı oluyor baya.

Yasak bence de her yere gelmeli ama sabah da açıklasalar bu yoğunluk olacaktı bence yani iki gün ya ve çoğu şeye zaten ulaşılacak şu an olumlu olacak şeyi olumsuza çevirdiler.
Çok haklısın şimdi kuyruk kuyruğa girdiler daha fazla yayılmıştır virüs ne farketti herkes çıldırdı dışarıda şuan arabalar iç içe trafik var

İki gün cips çikolata yemeden ölmezdi mesela kimisi

Yiyecek değil, kimisi cips kuruyemis derdinde
Evde çocuklar , gençler var. Oraya kadar gitmişken alıyorlardır. Bir de aslında temel gıdalara çok yüklenildi Açlık ve gıda ihtiyacını cips kuruyemiş gibi şeylerden karşılasalar temel gıdalara daha az saldırı olur. Alsınlar bence. özellikle kuru yemiş iyi protein , yağ kaynağı.
ben o markete şimdi bu enfeksiyon tehlikesinde yığılmada gitsem , çikolata cips çerez beni mutlu edecek son yiyeceklerimi alırdım
Allah korusun tabi. Eldiven maske takmayı düşünmüşlerdir umarım.

Çok haklısın şimdi kuyruk kuyruğa girdiler daha fazla yayılmıştır virüs ne farketti herkes çıldırdı dışarıda şuan arabalar iç içe trafik var
Haftasonu çıksaydı insanlar daha az yayılırdı.En azından bu kadar kalabalık gruplar halinde döt döte gezmiyorlar

Ben de şaşkınım. Maddi durumumuz çok iyi olmadığı için normalde herşeyi az az alır bittikçe yerine koyardım, acil ihtiyaçlar çıkarsa paramız olsun diye. 1 aydır en az 2 haftalık 2 kez alışveriş yaptım ki ne olur ne olmaz, sürekli dışarı çıkmayalım diye. Şu an sadece durumu iyi olmayanlar çıkıp 2 paket makarna 1 kilo un almış olsa yine böyle birşey olmazdı, millet fantazi peşinde kuruyemiş cips cola derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…