- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Eldiven maske takmayı düşünmüşlerdir umarım.
Köpeklere de yazık. Onlarda can. Umarım bir çare bulunur. Sahipleri zor durumda kaldı.Apartman etrafinda sIkinti cikmamasi lazim,yasak uygulayan ulkeler bu sekilde tolere ettiler durumu.
Ben de şaşkınım. Maddi durumumuz çok iyi olmadığı için normalde herşeyi az az alır bittikçe yerine koyardım, acil ihtiyaçlar çıkarsa paramız olsun diye. 1 aydır en az 2 haftalık 2 kez alışveriş yaptım ki ne olur ne olmaz, sürekli dışarı çıkmayalım diye. Şu an sadece durumu iyi olmayanlar çıkıp 2 paket makarna 1 kilo un almış olsa yine böyle birşey olmazdı, millet fantazi peşinde kuruyemiş cips cola derdinde.
Çıkmaz ayın son çarşambası sözünü yaşıyoruz şu anÇıkmaz ayın son iki haftası, bilmiyor musunuz
Ne maskesi yahu şuraya baksana. :/
Açıklama herşeyin özeti.
Size katılmakla birlikte bazı noktalarda katılmıyorumYa tamam alınan bu kararin zamanlamasi yanlis oldu. Birileri hata yapti. Ama bizde koyun degilizki aklimiz mantigimiz var şuanda sokağa yığılmakta nedir. karsindakinin hata yaptigini düsünüyorsan bari sen kendi önlemini al kendini ve aileni korumuş ol. yanlişa devam etme. Allah beyin diye bir organ vermis insan oğluna.
Köpeklere de yazık. Onlarda can. Umarım bir çare bulunur. Sahipleri zor durumda kaldı.
görümcemin gittiği büfe yağmalanmış, sigaraları ve biraları bitirmiş insanlarBende anlamiyorum insanlari . hayır sigara içeni anliyorum birakamiyorlar onlara göre ihtiyac. Ama Millet cola cips icin sıradalar . Arkadaş bazen ben düsünüyorumda ben farklı bir gezegenden mi geldim.
Açıklama herşeyin özeti.
Çok değil ya 10 14 gün sonra vakalar kat kat artınca göreceğim bu sokaktakileri.10 gün sonra korona patlaması yaşanır.
Strese sokulduk resmen..Bu vakitte bile kavga ediyorlar çok fazla strese girdiler insanlar adam dövmek ne öldürenler bile var cidden Allah akıl fikir versin
Böyle düzenin insanıda böyle olurNe maskesi yahu şuraya baksana. :/
Açıklama herşeyin özeti.
görümcemin gittiği büfe yağmalanmış, sigaraları ve biraları bitirmiş insanlar
Ne anlamı kaldı şimdiden herkese yayılmıştır virüs Allahım akıl fikir ver bunu yapacaklarını kestiremediler mi ? geç yayınladılar yasak bildirimini böyle izdiham yaşanıyor heryerde e ne fark etti inanmıyorumNe maskesi yahu şuraya baksana. :/
Açıklama herşeyin özeti.
köpeğim yok bilmiyorum. kapı önüne çıkarılabilir mi acaba?Ya bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Evcil hayvanı olanlar için ciddi bir soru ama. Köpek gezdirme işini nasıl yapacağız tuvaleti falan? Önerisi olan var mı?
Oraya gidenlerin çoğunun evinde iki gün yetecek malzemesi vardır, ekmek su için çıkanı da anlarım, ama çoğunluğun keyfi olduğunu düşünüyorum, zaruriyet hali için değil.Ben de şaşkınım. Maddi durumumuz çok iyi olmadığı için normalde herşeyi az az alır bittikçe yerine koyardım, acil ihtiyaçlar çıkarsa paramız olsun diye. 1 aydır en az 2 haftalık 2 kez alışveriş yaptım ki ne olur ne olmaz, sürekli dışarı çıkmayalım diye. Şu an sadece durumu iyi olmayanlar çıkıp 2 paket makarna 1 kilo un almış olsa yine böyle birşey olmazdı, millet fantazi peşinde kuruyemiş cips cola derdinde.
Açıklama herşeyin özeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?