bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Maalesef inanılır gibi değil
Bunca zamandır boşuna yazılmış, çizilmiş, anlatılmış. Kimse zerre kadar bir şey öğrenmemiş

Size katılmakla birlikte bazı noktalarda katılmıyorum
Dünyadaki insanların hala korkutulmadan ya da çaresiz bırakılmadan yönetilemediklerini gördük
İnsanlar telaşlı olunca durumu değerlendiremez direkt duygularıyla hareket eder

ha aptal değiliz bazı durumlar hariç
Her şeyi devlette yapamaz ama en azından yaptıklarıyla ya nötr durumda bırakmalı ya da iyiye gitmeli

zarar verici olmamalı şu durumda tahmın edilemeyecek sonuç değil bu kararlar istişareyle alınıyor

Bende anlamiyorum insanlari . hayır sigara içeni anliyorum birakamiyorlar onlara göre ihtiyac. Ama Millet cola cips icin sıradalar . Arkadaş bazen ben düsünüyorumda ben farklı bir gezegenden mi geldim.
görümcemin gittiği büfe yağmalanmış, sigaraları ve biraları bitirmiş insanlar

10 gün sonra korona patlaması yaşanır.
Çok değil ya 10 14 gün sonra vakalar kat kat artınca göreceğim bu sokaktakileri.
Yahu ilk virüs çıktığında markette makarna kalmamıştı, yine marketleri talan eden bu ve bunlar gibi insanlardı.
2 gün idare edecek yemekleri yok mu sanki şaka gibi.

Ne maskesi yahu şuraya baksana. :/
Açıklama herşeyin özeti.
Ne anlamı kaldı şimdiden herkese yayılmıştır virüs Allahım akıl fikir ver bunu yapacaklarını kestiremediler mi ? geç yayınladılar yasak bildirimini böyle izdiham yaşanıyor heryerde e ne fark etti inanmıyorum

Ya bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Evcil hayvanı olanlar için ciddi bir soru ama. Köpek gezdirme işini nasıl yapacağız tuvaleti falan? Önerisi olan var mı?
köpeğim yok bilmiyorum. kapı önüne çıkarılabilir mi acaba?

Oraya gidenlerin çoğunun evinde iki gün yetecek malzemesi vardır, ekmek su için çıkanı da anlarım, ama çoğunluğun keyfi olduğunu düşünüyorum, zaruriyet hali için değil.
alınan kararın zamanı şekli yanlış da bu insanların yaptığı çok mu doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…