bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ay ağlanacak halimize güldüm resmen
Saçma sapan iş yaparlarsa böyle olur. Erkek denen canlı çok yiyor cidden , haftasonunu evi yerler vallahi:) . Eee evi yiyerek doyan bir Hansen ile Gratel var, ne yapsın bu adamlar onlar da haklı Ev yenmiyor arkadaşlar köprü de :))) inşaat duvarı, demişler falanda :)

Alınan kararın duyurulma zamanı bence şöyle yanlış, keşke gece tam 00.00 da yasak başladığında duyursalardı biz onu hak ediyoruz. Kimsenin aç kalacağını zannetmiyorum fırınlar zaten açık olacak, yani bu yapılan tamamen saçmalık. İnsanlar kendi inisiyatiflerini alacak olgunlukta olmalılar yahu, eşim de çıktı sigara almaya gitmiş başka bir ilçede boş olan bir benzinciden almış gelmiş. Aptal değil çünkü o kalabalığa girmemesi gerektiğini biliyor.

Tamamen ştreşten yani :)

Aklımdan ne geçiyor biliyor musunuz?
Allah göstermesin bir felaket yaşasak göreceklerimizin fragmanı bunlar, bu bilinçsiz güruh asar da keserde soyar da. Şu an guda maddesi sıkıntısı yok, marketlerde malzeme var, biraz azalsa başımıza neler gelir allah bilir

Ben asıl eşimle nasıl baş edeceğim 2 gün onu düşünüyorum, panik atağı tutuyor, yasak gelirse daha beter olurum diye kaç gündür şartlandırdı kendini. O stresten birşey yiyemiyor ben sıkıntıdan kendimi buzdolabına atıyorum

Şaka gibi bir ülkeyiz ya...

Ani durumlarda evet ama bu durum yeni degilki. Günlerdir insanlar tv de girtlak patlatiyor cips kola ayy ne biliyim anlamiyorum. Insallah dahada büyümez.

1 dilim ekmek az yesinler ya. O kadar çıkmayın diyor adam bas bas bağırıyor. Çok da iyi durumdaydık. Şimdi berbat oldu her şey. Evinde un mu yok bunların bu kadar yığıldı.
Detaylar sonra açıklanacak ne demek. İyi ki akşamüzeri açıklanmadı yoksa marketler de dolup tasacakti.

Şaka gibi ya. 2 gün 2 .... Öldüler sanki.

Ani durumlarda evet ama bu durum yeni degilki. Günlerdir insanlar tv de girtlak patlatiyor cips kola ayy ne biliyim anlamiyorum. Insallah dahada büyümez.
Açıklamalar taksit taksit yapılıyor ve bir sistematiği yok
Ben televizyonda izledim
Bence önce açıklanması gerekenler sonra açıklandı bir de kast ettıgım buydu

Bilim kurulu halkin ne kadar cahil oldugunu hesap edemedi herhalde.
Saat 22de bir araba sirkulasyonu basladi burada, herhalde misafirlikten apar topar dönenler. Demek ki kimse evinde falan degilmis.
Markete koşanlarin zaten hepsine ceza yazilsa az. 2 gun bulgur yesen ölmezsin

Açıklamalar taksit taksit yapılıyor ve bir sistematiği yok
Ben televizyonda izledim
Bence önce açıklanması gerekenler sonra açıklandı bir de kast ettıgım buydu
Bir yandan da diyorum acaba sızdırıldı da mı oldu çünkü akıl karı degil yani onca zamanın emeği boşa gitti.

Sağlık Bakanı boşuna demiyor her hafta, önümüzdeki 2 hafta çok önemli diye. Her gün sıfırlanıyor o süre, o iki hafta hiç bitmiyor. Baksanıza şunlara boşa durduk evde.
Bu gecenin acısı 2 hafta sonra çıkacak.
Ne sosyal izolasyon kaldı ne sosyal mesafe. Hepsi birbirine girdi millet sokağa yığıldı.
Ama şunu unutmayalım aynı insanlar virüs ilk ülkeye geldiğinde marketteki makarnayı unu mayayı bitiren insanlardı. Böyle insana 23.59da açıklamayı yapıp ertesi her haneden 1 kişi çıkmasına izin vereceksin. Başka türlü anlamıyorlar, mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…