- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Bence bi kısmı cümbüş derdinde :)Gulsek mi aglasak mi
Allah muhafaza o ekmegi yemezlerse kilo kaybedip bagisikliklari duser, korona kaparlar
2 gün karbonhidratsız kalmaya dayanamadılar zaarGulsek mi aglasak mi
Allah muhafaza o ekmegi yemezlerse kilo kaybedip bagisikliklari duser, korona kaparlar
Saçma sapan iş yaparlarsa böyle olur. Erkek denen canlı çok yiyor cidden , haftasonunu evi yerler vallahi:) . Eee evi yiyerek doyan bir Hansen ile Gratel var, ne yapsın bu adamlar onlar da haklıAy ağlanacak halimize güldüm resmen
Oraya gidenlerin çoğunun evinde iki gün yetecek malzemesi vardır, ekmek su için çıkanı da anlarım, ama çoğunluğun keyfi olduğunu düşünüyorum, zaruriyet hali için değil.
alınan kararın zamanı şekli yanlış da bu insanların yaptığı çok mu doğru...
Tamamen ştreşten yani :)Evde çocuklar , gençler var. Oraya kadar gitmişken alıyorlardır. Bir de aslında temel gıdalara çok yüklenildi Açlık ve gıda ihtiyacını cips kuruyemiş gibi şeylerden karşılasalar temel gıdalara daha az saldırı olur. Alsınlar bence. özellikle kuru yemiş iyi protein , yağ kaynağı.
ben o markete şimdi bu enfeksiyon tehlikesinde yığılmada gitsem , çikolata cips çerez beni mutlu edecek son yiyeceklerimi alırdım
Allah korusun tabi. Eldiven maske takmayı düşünmüşlerdir umarım.
Oraya gidenlerin çoğunun evinde iki gün yetecek malzemesi vardır, ekmek su için çıkanı da anlarım, ama çoğunluğun keyfi olduğunu düşünüyorum, zaruriyet hali için değil.
alınan kararın zamanı şekli yanlış da bu insanların yaptığı çok mu doğru...
Saçma sapan iş yaparlarsa böyle olur. Erkek denen canlı çok yiyor cidden , haftasonunu evi yerler vallahi:) . Eee evi yiyerek doyan bir Hansen ile Gratel var, ne yapsın bu adamlar onlar da haklıEv yenmiyor arkadaşlar köprü de :))) inşaat duvarı, demişler falanda :)
Sağlık Bakanı boşuna demiyor her hafta, önümüzdeki 2 hafta çok önemli diye. Her gün sıfırlanıyor o süre, o iki hafta hiç bitmiyor. Baksanıza şunlara boşa durduk evde.Ne maskesi yahu şuraya baksana. :/
Açıklama herşeyin özeti.
Şaka gibi bir ülkeyiz ya...Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Size katılmakla birlikte bazı noktalarda katılmıyorum
Dünyadaki insanların hala korkutulmadan ya da çaresiz bırakılmadan yönetilemediklerini gördük
İnsanlar telaşlı olunca durumu değerlendiremez direkt duygularıyla hareket eder
ha aptal değiliz bazı durumlar hariç
Her şeyi devlette yapamaz ama en azından yaptıklarıyla ya nötr durumda bırakmalı ya da iyiye gitmeli
zarar verici olmamalı şu durumda tahmın edilemeyecek sonuç değil bu kararlar istişareyle alınıyor
1 dilim ekmek az yesinler ya. O kadar çıkmayın diyor adam bas bas bağırıyor. Çok da iyi durumdaydık. Şimdi berbat oldu her şey. Evinde un mu yok bunların bu kadar yığıldı.Yani Saglik Bakana adama da yazik, adam elinden geleni yapiyor ama misal bu durumda bir yetkisi yok ki. Simdi herkes markete yigilacak gece gece eee sosyal mesafe 1.5 metre ne olacak? Saglik Bakani ne yapsin simdi? Hukumetten bu adamin fikrine danisan var mi ki?
Eki Görüntüle 2617701 bari bizim içinde bir çözüm önerseydiniz. Mobilyaları kemirebilir, perdeleri haşlayabilir falan oldumu böyle hiç cık cık cık
Açıklamalar taksit taksit yapılıyor ve bir sistematiği yokAni durumlarda evet ama bu durum yeni degilki. Günlerdir insanlar tv de girtlak patlatiyor cips kola ayy ne biliyim anlamiyorum. Insallah dahada büyümez.
Bir yandan da diyorum acaba sızdırıldı da mı oldu çünkü akıl karı degil yani onca zamanın emeği boşa gitti.Açıklamalar taksit taksit yapılıyor ve bir sistematiği yok
Ben televizyonda izledim
Bence önce açıklanması gerekenler sonra açıklandı bir de kast ettıgım buydu
Bu gecenin acısı 2 hafta sonra çıkacak.Sağlık Bakanı boşuna demiyor her hafta, önümüzdeki 2 hafta çok önemli diye. Her gün sıfırlanıyor o süre, o iki hafta hiç bitmiyor. Baksanıza şunlara boşa durduk evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?