bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Açıklamalar taksit taksit yapılıyor ve bir sistematiği yok
Ben televizyonda izledim
Bence önce açıklanması gerekenler sonra açıklandı bir de kast ettıgım buydu

O konuda yüzde 1milyon haklısın canim zaten hersey zamaninda olsaydi süreç daha kısa olurdu. . Ama bu sürecte kimseye güvenmiyorum koruyabildigim kadar kendimi ve ailemi koruyacagim.

Ee noldu şimdi saat 12yi geçti, hala kuyrukta bekliyorlar mı? Ekipler gelip toplasa da karantinaya alsa hepsini ne güzel olur.

O polislere kolluk kuvvetlerine o kadar üzülüyorum ki kelle koltukta yaşıyorlar zaten resmen bir de milletin cehaleti yüzünden uğraşıyorlar yazık günah.

O değil de 65 yaş üstü bile çıkmış kuyruğa girmiş. Sana zaten yasak amca. Neyin kafasını yaşıyorsun? 2 gün su içmesen bile ölmezsin be. Pazartesi bir sürü enfekte insan çıkacak şimdi dışarı. İsteseniz bu kadar güzel yayamazdınız virüsü tebrikler

Kendi adıma tek guvendıgım insanlar sağlık çalışanları işlerini gayet guzel yapıyorlar
Ve hükümetin sağlık sistemi için yaptığı guzel işler var

bu kadar ama insan olarak sınıfta kaldık muhakeme yetenegımız yerlerde

Sokağa çıkma yasagının haberi günün ilk saatlerinde de verilseydi,inanın bu millet yine marketlere koşar yağmalardı
Allah'tan akşam aciklamadilar. Yani evde 2 ekmek var gerekirse pisi yapardım fırın da yasak olsa. Bunlar nasıl bir beyne sahip acaba.... Kosmuslar hadi kostun kalabalık var dön dön.

Bu arada ben çıkmadım, sevgilim eksik olan birşey varsa söyle bizimkilerle yollayayım dedi, yok dedim
Kapı çaldı bi baktım alttaki bekar abi kızım ekmeğiniz yoktur ben zaten çalışıyorum bir isteğiniz varsa bana söyleyin ben gelirken alırım dedi, elindeki poşeti de elime tutuşturdu ekmek vs vardı.
Abi senin benim umutlarımı yeşertmeye ne hakkın var?
Aslında hepimiz bu abi gibi yapsak hepimiz bir komşumuzun ihtiyacını alsak ne kadar güzel olur. Ne kadar az sokağa çıkmak o kadar az enfekte.

Zıkkımın kökünü yesinler!Ne cehalet bu ya!yazıklar olsun!26 gündür evden çıkmıyorum ,önce kendim,ailem ve bu .........,,,için mi??

Son düzenleme:
Yahu tabi ki insanlar markete gidecek fırına gidecek ne bekliyorsunuz? Biz gitmedik çünkü gunduz market alışverişini yapmıştım kızımın bezi islak mendili vs aldım ve bugün kurulan pazardan meyve sebzeyi de aldık
E bu yasak dün akşam gelse biz de akşamın bı vakti bez ıslak mendil vs arayacaktik
Kuzenim evde 5 kişiler kendisi eşi ve üç cocuk, duyunca beni aradı ekmek yok fırında diye Eşim bizim.evin ordaki fırına gitti bakmaya son bı ekmek kalmış Olmadı size un göndereyim dedim (farklı mahalledeyiz) taa bütün bu konuşmalardan sonra fırınlar açık diye açıklama yapılıyor

Otobüs sefer saatleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Yarın istanbul levent tarafına giden sefer kacta baslauacak? Dalga geçiyorlar resmen bizlerle.

Son dakika oldu ve şuan evde ne meyve var nede sebze kendimi geçtim oğlum nasıl kahvaltı yapacak rezillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…