İki hafta öncede ben bırakmıştımiçmişliğim var : )
iyi ki sigaraya ara vermişim aylar önce
Açıklamalar taksit taksit yapılıyor ve bir sistematiği yok
Ben televizyonda izledim
Bence önce açıklanması gerekenler sonra açıklandı bir de kast ettıgım buydu
Sızdırılsa bile yalanlayabılırlerdi daha makul şeyler yapabılırlerdiBir yandan da diyorum acaba sızdırıldı da mı oldu çünkü akıl karı degil yani onca zamanın emeği boşa gitti.
Aynen. Gece 12den sonra artik yasak var denseydi keşke.Sokağa çıkma yasagının haberi günün ilk saatlerinde de verilseydi,inanın bu millet yine marketlere koşar yağmalardı
Ee noldu şimdi saat 12yi geçti, hala kuyrukta bekliyorlar mı? Ekipler gelip toplasa da karantinaya alsa hepsini ne güzel olur.
En dogrusu bu olurdu bencedeAynen. Gece 12den sonra artik yasak var denseydi keşke.
Allah'tan akşam aciklamadilar. Yani evde 2 ekmek var gerekirse pisi yapardım fırın da yasak olsa. Bunlar nasıl bir beyne sahip acaba.... Kosmuslar hadi kostun kalabalık var dön dön.Sokağa çıkma yasagının haberi günün ilk saatlerinde de verilseydi,inanın bu millet yine marketlere koşar yağmalardı
Son dakika oldu ve şuan evde ne meyve var nede sebze kendimi geçtim oğlum nasıl kahvaltı yapacak rezillikSokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?