bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kesinlikle öyle yapacağım artık

Eleştirmediğimizi nereden biliyorsunuz?
Yorumları okuyabilirsiniz.

Markete eczaneye gidenler elestiriliyor evet en azindan ben elestiriyorum ama zaruri ihtiyac olur ,cocugun ihtiyaci olur,eczane vs ama burda millet ickilere cips kolalara saldiriyor ben onu elestiriyorum. keyfe keder cikanlar sadece zaruri ihtiyaci icin cikan masumlarida tehlikeye atmiyormu. Sonucta elestirene birsey olmuyor önemsemeyen virüsü kendi evine taşıyor

Yarın eczane ve fırınlar açıkmış ama sebze ve meyve satışları olmayacakmış ayvayı yedik

Bugün sağlık bakanının açıklamasında entübe ve yoğun bakım hasta sayıları grafikte yatay bir düzleme doğru ilerliyor vs. diye bir sevinmiştim, kısa sürdü. Çok yazık oldu...

Haftasonu enfektelerinde sıradışı bir artış görürsek sebebini biliyoruz. Ancak insanlara da neden çıktılar diyemiyorum. İnsanlar güdüsel olarak da dışarı çıkar, panik mantığı devredışı bırakır çünkü.

Tam 18 (On sekiz) yıldır yönettikleri halkı tanımıyorlar.
Whatsapp gruplarında fırınların önünde tekme tokat birbirine giren kavga eden insanlar var.
Burası japonya değil.
Beğenin beğenmeyin, eğitim durumu, insan kalitesi bu.
Buna göre aksiyon almak zorundalar.
Gerçekten bu plansızlık daha yorucu degil mi ya?

Epey kötü oldu bu durum onca zamanki emek boşa gitti yine iyi değildikte bu kadarda değildik. Ben şimdi şeyi merak ediyorum bu gece epeyce yayıldı aksi mümkün değil. 2 gün sonra bu insanlar sokağa çıkınca ne olacak?

Hanımlar paniğe gerek yok bence, genelgede su ve ekmek ihtiyaçlarıyla ilgili madde var, fırınların arabaları ekmek dağıtımı yapacak, içme suyu dağıtıcıları aynen işlerine devam edecek, ekmek bulamazsak hepimizin unu vardır, hamur mayası yoksa kabartma tozu var, bir şekilde hamur mayalanır ekmek yerine mayalanmış hamurlar kızartılır yenir, ben bu yasağın haftasonu havanında güzel olacağı düşünülerek ısrarla evde kalmayanları evde tutabilmek için yapıldığını düşünüyorum.

Yasaklamada bence tek düşünülmeyen kısım, ki bence en önemlisi atlanmış bana kalırsa, haber yayınlanır yayınlanmaz geceyarısına kadar insanların fırın, market vb yerlerde kuyruğa girmelerinin önüne geçilememesi.
Sosyal mesafe hiçe sayılarak alışverişler yapılmış, bu kötü oldu.

Jamaika'daki şu görüntüler bizde de yaşanmaz umarım, sadece 2 gün yasak var, ki zaten bizler evde izole değil miydik? Bizler için değişen bir şey olmadı paniklemeyelim.

Halk değil turuncucugum olay insanoğlunun yapısı bu eminin onlarda koşardı eminim
Dünyadaki butun insanların yapısı bu asya avrupa dinlemiyor gördük

demekki bazı şeylerin eksikliği var

Bütün emekler,evde oturmamız vs hepsi çöpe gitti.
Haftasonu hava güzel olacak,insanlar evde otursun mantığıyla yapılan bir yasak bence ama ne yazık ki sonuçları kötü olacak gibi.
Acil,elzem ihtiyacı olanı anlarım bir nebze ama kola,bisküvi vs alıp sıra bekleyen insanları görünce benim ümidim kalmadı arkadaşlar.
Bencil milletiz.
Ilk vaka geldiginden beri hepimiz 1 alacağımıza 2 alıyoruz,2 günde ölmeyiz açlıktan. Bisküvi,kola almaya çıkmak nedir ya?
Yazıklar olsun.

Söyleyecek kelime bulamıyorum artık. Millet fırınlara koştu, fırınlar açık olacakmış zaten. 2 saattir farklı gruplarda ellerinde çikolata, gofret, cola şişeleriyle markette sıra bekleyen bir sürü insan var. Çoluğu çocuğu için acil bir ihtiyacını almaya gidene hiç bir lafım yok ama şu an dışarıda olanların %90 cahilliğinden dışarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…