Kesinlikle öyle yapacağım artıkYasadiginiz sehrin durumunu bilmiyorum ama Bu surecte evde herzaman en az 1 haftalik cocugun ihtiyaclari bulundurmaniz lazim. .cünkü biz ne olsa yerizde çocuklar yoktan anlamiyorlar. Bu yasak ortadan kalkinca bence 1 2 haftalik bulundurun cünkü durum iyiye gitmeyecek gibi.
Eleştirmediğimizi nereden biliyorsunuz?Benzinliğe gidene aklım ermez ama akşamın vakti böyle bir şey açıklanınca insanların yigilmasini normal karşılıyorum Mesajımda da yazdım tesadüfen bugün bebeğe bez ıslak mendil alışverişi yapmamış olsam ben de markete koşacaktım Burda iki üç saat kala yasak aciklamayi elestirmeyip markete firina gidenleri elestirmenizi kınıyorum
Biz Türküz unuttun mu canım bize birşey olmaz!!!AA olur mu sen iki gün aç kalsan ölmezsin demi gerekirse su iç ne olacak ki? (!)
Benzinliğe gidene aklım ermez ama akşamın vakti böyle bir şey açıklanınca insanların yigilmasini normal karşılıyorum Mesajımda da yazdım tesadüfen bugün bebeğe bez ıslak mendil alışverişi yapmamış olsam ben de markete koşacaktım Burda iki üç saat kala yasak aciklamayi elestirmeyip markete firina gidenleri elestirmenizi kınıyorum
Ah canım hahhahahshhdfhjjfdjd puhahhaha
Bugün sağlık bakanının açıklamasında entübe ve yoğun bakım hasta sayıları grafikte yatay bir düzleme doğru ilerliyor vs. diye bir sevinmiştim, kısa sürdü. Çok yazık oldu...
Halk değil turuncucugum olay insanoğlunun yapısı bu eminin onlarda koşardı eminimTam 18 (On sekiz) yıldır yönettikleri halkı tanımıyorlar.
Whatsapp gruplarında fırınların önünde tekme tokat birbirine giren kavga eden insanlar var.
Burası japonya değil.
Beğenin beğenmeyin, eğitim durumu, insan kalitesi bu.
Buna göre aksiyon almak zorundalar.
Gerçekten bu plansızlık daha yorucu degil mi ya?
pazartesi o bayatlamış ekmekleri çöplerde görürüz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?