- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aslında bakıldığında geceye doğru açıklamaları bir yönden iyi oldu çoğu market 8 de kapanıyor ama bu kadar olacağınıda kimse tahmin etmemiştir çünkü zaten bir aydır herkes yasak gelsin diye zırlayıp stok yapıyordu. Kaç gündür sağlık bakanı büyük iller için yasak teklifini bilim kuruluna verdiklerini söylüyorduTam 18 (On sekiz) yıldır yönettikleri halkı tanımıyorlar.
Whatsapp gruplarında fırınların önünde tekme tokat birbirine giren kavga eden insanlar var.
Burası japonya değil.
Beğenin beğenmeyin, eğitim durumu, insan kalitesi bu.
Buna göre aksiyon almak zorundalar.
Gerçekten bu plansızlık daha yorucu degil mi ya?
Aslında bakıldığında geceye doğru açıklamaları bir yönden iyi oldu çoğu market 8 de kapanıyor ama bu kadar olacağınıda kimse tahmin etmemiştir çünkü zaten bir aydır herkes yasak gelsin diye zırlayıp stok yapıyordu. Kaç gündür sağlık bakanı büyük iller için yasak teklifini bilim kuruluna verdiklerini söylüyorduTam 18 (On sekiz) yıldır yönettikleri halkı tanımıyorlar.
Whatsapp gruplarında fırınların önünde tekme tokat birbirine giren kavga eden insanlar var.
Burası japonya değil.
Beğenin beğenmeyin, eğitim durumu, insan kalitesi bu.
Buna göre aksiyon almak zorundalar.
Gerçekten bu plansızlık daha yorucu degil mi ya?
Haftasonu enfektelerinde sıradışı bir artış görürsek sebebini biliyoruz. Ancak insanlara da neden çıktılar diyemiyorum. İnsanlar güdüsel olarak da dışarı çıkar, panik mantığı devredışı bırakır çünkü.
off ya istemsizce guldum:))Ya Burası Turkiye.
Her ramazan, ramazanın ilk haftası, sigarasizligin başına vurduğu insanların kavgalarina şahit oluruz sağda solda.
Son anda yarim yamalak yapılan açıklamalar da Kimse dinlemeden bir panik hali ile hareket eder.
Ben 2 günü kimsenin duyduğuna inanmiyorum.
Herkes büyük resmi görüp kesin daha uzun olacak yasak diyip alisveris yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum
Bence en güzel fotograf buydu.
Viral reklam gibi.
Virus halt etmiş.
Eki Görüntüle 2617754
Bu kadar beyin kullanamaz olduğumuzu onlar da tahmin etmedi bence. Günlerdir yirtindilar. Ama bu büyük bir hata oldu acısı da 4 güne çıkarAslında bakıldığında geceye doğru açıklamaları bir yönden iyi oldu çoğu market 8 de kapanıyor ama bu kadar olacağınıda kimse tahmin etmemiştir çünkü zaten bir aydır herkes yasak gelsin diye zırlayıp stok yapıyordu. Kaç gündür sağlık bakanı büyük iller için yasak teklifini bilim kuruluna verdiklerini söylüyordu
Halk değil turuncucugum olay insanoğlunun yapısı bu eminin onlarda koşardı eminim
Dünyadaki butun insanların yapısı bu asya avrupa dinlemiyor gördük
demekki bazı şeylerin eksikliği var
Acil ihtiyacı için çıkan tek tük insan olsa eleştirmeyiz tabi ama insanlar izdiham yapmış birbirini eziyor, maske yok önlem yok, sosyal mesafe sıfır. Siz bez almak için çıktığınızda hayatınızı hiçe sayıp öyle bir izdihamın ve kalabalığın içine girer miydiniz? sanmıyorum, çocuğunuz var sonuçta Allah bağışlasın, ama insanlar bir cips için, iki gün evdeki unla bir şeyler yapabilecek iken o kalabalığın içine giriyor ve kaptığı virüsü evde çoluğuna çocuğuna bulaştıracakBenzinliğe gidene aklım ermez ama akşamın vakti böyle bir şey açıklanınca insanların yigilmasini normal karşılıyorum Mesajımda da yazdım tesadüfen bugün bebeğe bez ıslak mendil alışverişi yapmamış olsam ben de markete koşacaktım Burda iki üç saat kala yasak aciklamayi elestirmeyip markete firina gidenleri elestirmenizi kınıyorum
Bütün emekler,evde oturmamız vs hepsi çöpe gitti.
Haftasonu hava güzel olacak,insanlar evde otursun mantığıyla yapılan bir yasak bence ama ne yazık ki sonuçları kötü olacak gibi.
Acil,elzem ihtiyacı olanı anlarım bir nebze ama kola,bisküvi vs alıp sıra bekleyen insanları görünce benim ümidim kalmadı arkadaşlar.
Bencil milletiz.
Ilk vaka geldiginden beri hepimiz 1 alacağımıza 2 alıyoruz,2 günde ölmeyiz açlıktan. Bisküvi,kola almaya çıkmak nedir ya?
Yazıklar olsun.
Günlerdir yan komşunun bitmek bilmeyen misafirleri var gerçekten düşünme yetisi yok mu bu insanlarda ciddi ciddi merak etmeye başladım ben.Bu kadar beyin kullanamaz olduğumuzu onlar da tahmin etmedi bence. Günlerdir yirtindilar. Ama bu büyük bir hata oldu acısı da 4 güne çıkar
Ortalıkta halihazırda bir hastalık varken ve yetkililerin sürekli tedbirlerimiz artabilir diye açıklama yaptığını bildiğiniz halde önemli istiyaçlarınızı (bez ve ıslak mendil gibi) bittikten sonra almak zaten hata. Azalınca En azından 1 haftalık kaldıktan sonra alıp koyarsanız zor durumda kalmazsınız. Ama bizim huyumuzdur yumurta kapıya dayanmadan almayız.Benzinliğe gidene aklım ermez ama akşamın vakti böyle bir şey açıklanınca insanların yigilmasini normal karşılıyorum Mesajımda da yazdım tesadüfen bugün bebeğe bez ıslak mendil alışverişi yapmamış olsam ben de markete koşacaktım Burda iki üç saat kala yasak aciklamayi elestirmeyip markete firina gidenleri elestirmenizi kınıyorum
AA olur mu sen iki gün aç kalsan ölmezsin demi gerekirse su iç ne olacak ki? (!)
Yok malesef . Önlerinde bir kalbur saman eksik.Günlerdir yan komşunun bitmek bilmeyen misafirleri var gerçekten düşünme yetisi yok mu bu insanlarda ciddi ciddi merak etmeye başladım ben.
Panik kapidan girince mantik bacadan cikiyor anlasilan...Halk değil turuncucugum olay insanoğlunun yapısı bu eminin onlarda koşardı eminim
Dünyadaki butun insanların yapısı bu asya avrupa dinlemiyor gördük
demekki bazı şeylerin eksikliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?