- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
SbxbhahsaÜlkem insanı
Yurtdısı haber kanallarına çıkacaz yarın.. Rezil olduk yaa ülkeceSbxbhahsa
Güler misin ağlar mısın
Tamamda yasak için bilim kurulunda konuşulduğunu söyleyip duruyorlar kaç gündür büyük iller için bile dediler. Daha ilk vakada evlerine makarna yığmadı mu insanlar? E bu korku ve tedbirsizlik niye?Benzinliğe gidene aklım ermez ama akşamın vakti böyle bir şey açıklanınca insanların yigilmasini normal karşılıyorum Mesajımda da yazdım tesadüfen bugün bebeğe bez ıslak mendil alışverişi yapmamış olsam ben de markete koşacaktım Burda iki üç saat kala yasak aciklamayi elestirmeyip markete firina gidenleri elestirmenizi kınıyorum
Kazen wptan böyle birşey geldi doğru olabilir mi sizin bir bilginiz var mı?
Ne güler ne ağlarımYurtdısı haber kanallarına çıkacaz yarın.. Rezil olduk yaa ülkece
Ya Burası Turkiye.
Her ramazan, ramazanın ilk haftası, sigarasizligin başına vurduğu insanların kavgalarina şahit oluruz sağda solda.
Son anda yarim yamalak yapılan açıklamalar da Kimse dinlemeden bir panik hali ile hareket eder.
Ben 2 günü kimsenin duyduğuna inanmiyorum.
Herkes büyük resmi görüp(!) kesin daha uzun olacak yasak diyip alisveris yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum
Bence en güzel fotograf buydu.
Viral reklam gibi.
Virus halt etmiş.
Eki Görüntüle 2617754
Cidden çok merak ediyorum neler denilecek diyeNe güler ne ağlarım
Oturup koltuğumda mal gibi izlerim
İzahı yok
Çiğköfteci önünde bile kuyruk olmuş.O değil de 65 yaş üstü bile çıkmış kuyruğa girmiş. Sana zaten yasak amca. Neyin kafasını yaşıyorsun? 2 gün su içmesen bile ölmezsin be. Pazartesi bir sürü enfekte insan çıkacak şimdi dışarı. İsteseniz bu kadar güzel yayamazdınız virüsü tebrikler
DbdbbfbadYurtdısı haber kanallarına çıkacaz yarın.. Rezil olduk yaa ülkece
Türkiye sokağa çıkma yasağına sokağa çıkarak başladı olabilirCidden çok merak ediyorum neler denilecek diye
Çok mu önemli Almanya'nın ülke hakkındaki düşündükleri? Onlar kendine baksın önce. İsviçre'de parklarda gezenleri engellesinler bir zahmet.Cidden çok merak ediyorum neler denilecek diye
Yenı rezil olmadık biz ve diğer ülkeler alışkınYurtdısı haber kanallarına çıkacaz yarın.. Rezil olduk yaa ülkece
Kasapta etler hep bitmiş abdbavdÇiğköfteci önünde bile kuyruk olmuş.
Açı doyurabilirsin ama açlıktan korkan birini doyuramazsın, işin özeti bu..Tam bir aydır evdeyim
Alış veriş dışında hiç çıkmadım, o da binamın altındaki markete kadar
Doktor randevularımı iptal ettim
Azami dikkat ediyorum her şeye ama bu gece benimde umudum bitti. Bundan sonrası allaha emanet, yaşananlar resmen vahşilik, tüm o görüntülerde binlerce yıllık medeniyetin hiç uğramadığı insanlar gördüm, ilkel dürtülerine fabrika ayarlarına dönüyor herkes. Tüylerim ürperdi, vatan millet sakarya hikaye, başımıza ciddi bir iş gelse bizi bile yer bu insanlar
Aynı şekilde bende sadece markete gittim 1 aydır. Aldığım malzeme bitince çıkıp almadım hemen,listemi yapıp sonraki hafta alırım dedim,2-3 gün öteledim ki sık sık çıkmayayım diye(2 çocuk var evde bu arada biri bebek). Kızım 7.5 yaşında bugün çilek yemek istedi, haftalik alısverişte almıştım perşembe günü seviyor diye,anne az yiyeceğim,yarın canım isterse yerim kalanından,çıkamazsın dedi.Minicik çocuk bile anladı,kabullendi evde oturacak,canı birşey istese evde yoksa yiyemeyecek ki bu yaşına kadar alışkın değil böyle bir duruma. Ama eşşek kadar adamlar,kola,cips,bisküvi almaya çıkmış şaka gibi. Birde kavga ediyorlar.Tam bir aydır evdeyim
Alış veriş dışında hiç çıkmadım, o da binamın altındaki markete kadar
Doktor randevularımı iptal ettim
Azami dikkat ediyorum her şeye ama bu gece benimde umudum bitti. Bundan sonrası allaha emanet, yaşananlar resmen vahşilik, tüm o görüntülerde binlerce yıllık medeniyetin hiç uğramadığı insanlar gördüm, ilkel dürtülerine fabrika ayarlarına dönüyor herkes. Tüylerim ürperdi, vatan millet sakarya hikaye, başımıza ciddi bir iş gelse bizi bile yer bu insanlar
Çok mu önemli Almanya'nın ülke hakkındaki düşündükleri? Onlar kendine baksın önce. İsviçre'de parklarda gezenleri engellesinler bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?