bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tek yapmaları gereken evde oturmaktı, onu da yapamadılar.
Buna cehalet diyemiyorum, bu gece olanlar cehalet üstü şeylerdi.
Sokağa çıkmış, bu rezilliği yapmışş ama maske takmaya bile tenezzül etmemiş.
Pazatesi günü çoğu işlerine dönecekler ve bize zarar vermeye devam edecekler.

Tamamda yasak için bilim kurulunda konuşulduğunu söyleyip duruyorlar kaç gündür büyük iller için bile dediler. Daha ilk vakada evlerine makarna yığmadı mu insanlar? E bu korku ve tedbirsizlik niye?

Herkes belli bir mantıkta hareket edemiyor ya da herkes aynı eğitim ve zeka seviyesine sahip değil. Onu geçtim herkesin dolapları dolu değil. Günlük kazanıp günlük yiyen var, haftalık stok yapacak para olmayabilir. Bu fotoğrafını attığın şey de güdüsel paniktir. Acil bir şey olmadığı halde de güdüsel olarak kendini dışarı atan olacak.

Çiğköfteci önünde bile kuyruk olmuş.

Yurtdısı haber kanallarına çıkacaz yarın.. Rezil olduk yaa ülkece
Yenı rezil olmadık biz ve diğer ülkeler alışkın
Ama suç yığılan insan da değil
Organize olunmayan açıklamada rezil olacaksak bundan oluruz

herkes insani davranış gösterip elbette markete koştu bundan rezil olunmaz

Açı doyurabilirsin ama açlıktan korkan birini doyuramazsın, işin özeti bu..

Aynı şekilde bende sadece markete gittim 1 aydır. Aldığım malzeme bitince çıkıp almadım hemen,listemi yapıp sonraki hafta alırım dedim,2-3 gün öteledim ki sık sık çıkmayayım diye(2 çocuk var evde bu arada biri bebek). Kızım 7.5 yaşında bugün çilek yemek istedi, haftalik alısverişte almıştım perşembe günü seviyor diye,anne az yiyeceğim,yarın canım isterse yerim kalanından,çıkamazsın dedi.Minicik çocuk bile anladı,kabullendi evde oturacak,canı birşey istese evde yoksa yiyemeyecek ki bu yaşına kadar alışkın değil böyle bir duruma. Ama eşşek kadar adamlar,kola,cips,bisküvi almaya çıkmış şaka gibi. Birde kavga ediyorlar.
Hiç mi yiyecek birşey yok evlerinde anlayamıyorum cidden. Zaten birbirimize azıcık saygımız olsa,evinde malzemesi olan akın etmezdi markete,fırına 2 gün idare ederim derdi. Elzem ihtiyacı olan çıkıp alırdı sadece bu görüntüler yaşanmazdı.
maske alırken eczaneden şu basit cerrahi maskelerden, evdeyim bize 4 tane yeter dedim,kanser vb rahatsizlıkları olanlar alsın diye düşündüm. Millet paket paket stokladı. Hiç geride kalanı düşünmedi.
Bize müstehak,belki bitecekti,azalacaktı şimdi ne olacak?
Allah bildiği gibi yapsın bunları,yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…