Geç saatte meyve yemek çok zararlı aslında, alışması için bi bahane olur belki.Ben değil ama oğlum kahvaltıda arıyor ekmeği birde geceleri meyve yemeden uyuyamaz yarın akşam meyve yok
İnsani dürtü diyorsunuz.. Ben aynı fikirde deilim her aklı basında İnsan anlayabılir bu kadar evdekal çagrısı yapılıyor 2 günde kimse açlıktan ölmezdi.. Kalabalık mı kac arakads belki enfekte biri var o kalabalığın içinde hiç mi düdüşnmezler. Akıllı adamlar evlerinde oturuyorYenı rezil olmadık biz ve diğer ülkeler alışkın
Ama suç yığılan insan da değil
Organize olunmayan açıklamada rezil olacaksak bundan oluruz
herkes insani davranış gösterip elbette markete koştu bundan rezil olunmaz
Tam bir aydır evdeyim
Alış veriş dışında hiç çıkmadım, o da binamın altındaki markete kadar
Doktor randevularımı iptal ettim
Azami dikkat ediyorum her şeye ama bu gece benimde umudum bitti. Bundan sonrası allaha emanet, yaşananlar resmen vahşilik, tüm o görüntülerde binlerce yıllık medeniyetin hiç uğramadığı insanlar gördüm, ilkel dürtülerine fabrika ayarlarına dönüyor herkes. Tüylerim ürperdi, vatan millet sakarya hikaye, başımıza ciddi bir iş gelse bizi bile yer bu insanlar
HiççççÇok mu önemli Almanya'nın ülke hakkındaki düşündükleri? Onlar kendine baksın önce. İsviçre'de parklarda gezenleri engellesinler bir zahmet.
Aziz Nesin i haklı çıkarmasalar bir yerleri eksilir.hani bizi bazen gazlıyorlar ya. Türk milleti caliskandir, zekidir falan. ben artik hic inanmıyorum.
İnsanların duygu işin içinde girdiğinde olay kortekstte( davranışlarım kontroll edildiği yer) değerlendirilmiyor hemen direkt amigdala tarafından (duyguların kontrol edildiği yer özellikle korku diye biliyorum)İnsani dürtü diyorsunuz.. Ben aynı fikirde deilim her aklı basında İnsan anlayabılir bu kadar evdekal çagrısı yapılıyor 2 günde kimse açlıktan ölmezdi.. Kalabalık mı kac arakads belki enfekte biri var o kalabalığın içinde hiç mi düdüşnmezler. Akıllı adamlar evlerinde oturuyor
Benim küçük oğlum da evin dış kapısını açtı bugün belki biri geçer görür konuşurum diye, çook üzüldüm ya3 çocukla, 13 marttan beri evdeyiz
Sadece haftada 1 market alışverişine esim çıktı.
Artık cam kenarına masalarını çekip güneş olan saatlerde güneşlenmeye falan çalışıyorlar.
Çocuklara ne kadar anlatsak da, neden dışarıda doya doya kosamadigini, neden kimse ile gorusmedigimizi, neden krese gitmedigini, neden evimize kimsenin gelmedigini anlatamıyorum
Tek Olsam bir şekilde ya sabır ne yapalım derim ama artik icim parcalaniyor ellerinde ayakkabılarla montlarla gezdiklerinde.
Her gün bir şeyler yapsak da, neden rüzgarı hissedemediklerini anlamıyorlar
Bu gece uyurken hadi dua edelim, çok istediğimiz şeylerden konuşalım dedim,
3 yaşındaki oğlum park, 5 yaşındaki oğlum deniz ve ormanı özlemiş.
En küçük de bugün teyzesi ile görüntülü konuşmayı kapattığımızda bir kenarda sessiz sessiz ağladı.
Bunların her biri travma
Daha 1 ay olmadı.
Bu süreç ne kadar uzarsa, o kadar travma
Cani ile uğraşanları, sağlık calisanlarini, yakinlarini kaybedenleri saymıyorum bile.
Normal sıradan bir evin içi sadece.
Daha fazla Sorumsuzluga, bosvermislige, ihmalkarliga tahammülüm yok. Gerçekten yok
Bu iki günlük sokaga cikma yasagi sacmaligi neyin nesi simdi
Ümraniye dediler buraya, ki ben de benzettim..Gür saçları beline kadar gelen sn iç işleri bakanı !
25 günde yayılmayan virüsü 2 saat içinde yayma becerinizden dolayı sizi ayakta alkışlıyorum ...
Kocaeli ;
Eki Görüntüle 2617769
1,5 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırım söyler misiniz sütü bıraktı kendisi içmiyor süt fındık fıstık sıkıldı meyveye sardıGeç saatte meyve yemek çok zararlı aslında, alışması için bi bahane olur belki.
Evet kesinlikle. ! Aklın yolu bir. 3 tuvalet kağıdı olan arabasına 4. Yu koymak isterken başkasıyla paylaşmayan Avrupalı kadınin mağdur ettiği bir başka Avrupalı teyzeye yardım edebilirizHiçççç
Almanya ve isviçre halt etmişler bizim yanımızda
Bu süreçte hiç sahip çıkamıyorlar halklarına
Bir el atmak lazım
Maske ilaç falan göderelim
Hatta gariban halklarına bi destek olalım yazık günah
Ya bu gür saçlı kim alansen patronGür saçları beline kadar gelen sn iç işleri bakanı !
25 günde yayılmayan virüsü 2 saat içinde yayma becerinizden dolayı sizi ayakta alkışlıyorum ...
Kocaeli ;
Eki Görüntüle 2617769
Ümraniye dediler buraya, ki ben de benzettim..
Gerçi önemli olan neresi olduğu da değil ya..
Yani evinizde 2 gün aç kalmayacak şekilde yiyeceğiniz yok mu gerçekten?AA olur mu sen iki gün aç kalsan ölmezsin demi gerekirse su iç ne olacak ki? (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?