Onlar yüzünden olan bizlere olduPiknikçilere yasak işte yahu. Başka ne olacak ki?
Bu akşam eve girmeyin, yarın da hiç çıkmayın yasağıBu iki günlük sokaga cikma yasagi sacmaligi neyin nesi simdi
Evet kesinlikle. ! Aklın yolu bir. 3 tuvalet kağıdı olan arabasına 4. Yu koymak isterken başkasıyla paylaşmayan Avrupalı kadınin mağdur ettiği bir başka Avrupalı teyzeye yardım edebiliriz
Ya bu gür saçlı kim alansen patron
5 dk düşünseler işler değişecek o zamanİnsanların duygu işin içinde girdiğinde olay kortekstte( davranışlarım kontroll edildiği yer) değerlendirilmiyor hemen direkt amigdala tarafından (duyguların kontrol edildiği yer özellikle korku diye biliyorum)
mesela bundan dolayı derler önce bir 5 dk durup düşünün
Bu durum da insan doğası oldugunu gosterır yaşadığımız kültüre ya da millete özgü değil
olan birşey yok ki abartmıyor muyuz biraz?Onlar yüzünden olan bizlere oldu
Cevap verseydin bari
Bu durumda sürekli evham baskı durumunda zaten değişmeyecek panik anında bu devreye giriyor5 dk düşünseler işler değişecek o zaman
Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfenolan birşey yok ki abartmıyor muyuz biraz?
2 günde ne olacak meyve sebze olmazsa, bebeğiniz bu kadar düşkünse 2 3 tane meyve sebze bekletseydiniz keşke dolapta.
Canım seninki sağlıkla alakalı mutlaka doktorunu ara danış benceYarın doktor kontrolüm vardı, kaldı mı şimdi? Belki doğum da olacaktı
Haklı galibaK.v aradi kızım sakin siz markete gitmeyin koca koca adamlar kola meyve suyu icin dövüşüyorlar dedi. Bende yok anne gidermiyiz dedim. O da ne yapacaksin kızım bunlar nışastayla büyüyen nesil simdiki gibi çesit cesit beslenmedikki diyor. Tovbe bismillah dedim. Kadın çözümleme yapmış
Sokağa çıkma yasağını benim dışımda panikle karşılamayan var mı?Piknikçilere yasak işte yahu. Başka ne olacak ki?
Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfen
1,5 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırım söyler misiniz sütü bıraktı kendisi içmiyor süt fındık fıstık sıkıldı meyveye sardı
Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfen
İnsanların durumunu bilmeden konuşmayınKomşunuzdan 1 elma isteyiverin.
Dünya yıkılmış çocuğumun meyvesi de meyvesi
Afiyet şifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?