bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
K.v aradi kızım sakin siz markete gitmeyin koca koca adamlar kola meyve suyu icin dövüşüyorlar dedi. Bende yok anne gidermiyiz dedim. O da ne yapacaksin kızım bunlar nışastayla büyüyen nesil simdiki gibi çesit cesit beslenmedikki diyor. Tovbe bismillah dedim. Kadın çözümleme yapmış

Ya bu gür saçlı kim alansen patron

valla yeni yasa çıkıyor şu anda tasarı, bugün yarın çıkacak. 1 milyon kişiye ulaşan hitli sitelerde kem küm derseniz sorgusuz sualsiz alın emri çıkıyor.

aman diyeyim....

gür saçlı, saçı beline kadar gelen kimse o işte ! isim veremem

5 dk düşünseler işler değişecek o zaman

olan birşey yok ki abartmıyor muyuz biraz?
2 günde ne olacak meyve sebze olmazsa, bebeğiniz bu kadar düşkünse 2 3 tane meyve sebze bekletseydiniz keşke dolapta.
Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfen

Haklı galiba

Piknikçilere yasak işte yahu. Başka ne olacak ki?
Sokağa çıkma yasağını benim dışımda panikle karşılamayan var mı?
Biz 80 olaylarını görmüş bir nesiliz, açlıktan ölmeden 48 yaşına geldim, salgından gitmezsem açlık çekmem, un var, kabartma tozu var, yağ var, ekmek yoksa hamur yaparım, sebze yoksa evde olanlardan çorba yaparım.

Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfen

Komsularla gorusuyormusunuz apartmandami yasiyorsunuz birine sorsaniz ben kimseyi geri cevirmezdim
Keske tamamen bitirmeden minimum da alsaydiniz daha uzun yasakta gelebilirdi
Yada yarin belediyeyi kaymakamligi arayin yardimci olurlar

Hanımefendi ben gerçekten anlayamıyorum sizi herhalde. Aynı bebekten bende de var, 1.5 yaşında. Kefiri çok seviyor içmek istiyor mesela, ben kendime başka şeyler almıyorum ona 2 şişe kefir alıp dolaba koyuyorum. Şu an sokağa çıkma yasağı gelmeseydi yarın sabah gidip alabilecekseniz paranız vardır, ha yok paranız yoksa onu da anlıyorum yokluk da gördüm ona çarem yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…