bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfen

Bebenizin hacmi ne kadar yav kaç tane meyve yiyor
Ne kadar meyve yiyor ki el kadar çocuk
Bebeler fazla uyuyor hem
2 gün meyve yemese evi yıkmaz sanirim

Ben 26 yaşındayım ama hiç panik olmadım, bu salgın bugün başlamadı 1 aydır sokağa çıkma yasağı konuşuluyor gündemde, en azından 1 haftalık gıda malzemesi olmayan insanın aklına şaşarım açıkçası kimse kusura bakmasın. Parası olmayana sözüm yok, ama bugün param yoksa yarın sabah da olmayacaktır :))

Şu saatte sokaktaki insanlarla polisimiz ugrasiyor evlerinize girin diye anons yapiyorlar

Avrupalı teyzeye yardım edeceğimize sadece bugün bulunduğum şehirde sosyal hizmetlere yardım için sadece 5 bin başvuru yapılmış ediyorsak önce onlara edelim
Ben ironi yapmıştım halbuki. Avrupalılara ne yardım edeceğim İngiltere'ye giden masklerden sonra bazilari (İngiliz vatandaşları) Türkiye para isteyecek ondan maske yolluyor yazdilar. Değer mi ? Değmez.

Rahmetli ananecim bayramlarda bütün cocuklari toplaninca (8 çocuk +17 torun) un corbasi yapardı. Unu yağda kavurup suyla tuz katardi ne tatlı olurdu yaninada turşu kavurmasi yapardı valla kuzu kizartmasi gibi yerdik. Ozamanlar böyle gösterisli sofralarda yoktu. Ama simdi hic bir şey okadar lezzetli gelmiyor. benim evde unum yagim varsa acliktan korkmam. Zaten paketli gida hic tüketmiyor gibiyiz. Ama simdiki cocuklar bagimli gibi kuzenimin kızi 3 yasinda var günde 3 4 tane cikolata yiyor eger almazlarsa çıldırıyor

80 darbesinde 17 yaşındaydım.Sokağa çıkma yasağını yaşadım ben.Menapozlu arkadaşlar bilir

80 darbesinde 17 yaşındaydım.Sokağa çıkma yasağını yaşadım ben.Menapozlu arkadaşlar bilir

Aynen katılıyorum.
Sonuçta ne olacağı belliydi. Ha yetkililerin hatası bunu şu dakika açıklamaları bir gün önceden açıklasalardı herkes tedariğini rahatça yapardı. ben 2 kişiyim çorba makarnada olsa geçiştiririm. Sıkıntı yok. Ha fırınlar kapalı olsaydıda yap bir tepsi poğaça zaten 2 günde ancak bitiyor. Bence insanlar sadece panik yapıyor. Cola bisküvi nedir canım temel ihtiyaç malzemesi alsalar yine anlarımda bence sadece panikten ne yapacaklarını şaşırdılar

Buna katılıyorum. Maddi anlamda zorlamayacaksa bebek ihtiyaçları abartmadan bulundurulmalı evde yedekli.
Oğlum 20 aylık,onun bez,ıslak mendil,devam sütünü internetten siparişle getirtmiştim geçen haftalarda,1 paket bez alırdım normalde 2 paket aldim,devam sütü de haftada 1 paket içiyor,3 paket aldım,ıslak mendili de aynı şekilde.Bitmeden yerine koyacağım,son kutuyu açmadan sipariş veririm. 5-6 günden önce gelmiyor,onu da dikkate alırım.
Biz bir şekilde elimizdekilerle idare ederiz ama bebekler mevzu olunca anlatamıyorsun.
Abartmadan,kendimizi döndürecek şekilde ayarlamamız gerekiyor bencede.

Şuan sokağa çıkanları toplayıp kyk yurdunda 15 20 gün karantinaya alınması lazım yoksa eylüle kadar bitmez bu illet..ne salak insanlar varya
Bu aptal insanlar yüzünden yine sıkıntıyı biz çekeceğiz. Biktim milletin boğaz derdinden.ulan az ye .suyu cesmeden ic.kiymetli gotunu de suyla yika be.
1 aydır çeşme suyu ıciyorum. Sirf markette kalma suremi kisaltmak icin. Bu gece sokaga dolusanlara hakkım iki cihanda haram olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…