Hergün yiyor maalesef işten yeni çıkarıldım malum parada gerekiyor değil mi insanların durumunu bilmeden konuşmayın lütfen
Avrupalı teyzeye yardım edeceğimize sadece bugün bulunduğum şehirde sosyal hizmetlere yardım için sadece 5 bin başvuru yapılmış ediyorsak önce onlara edelimCevap verseydin bari
Ahsjdkskds.Sokağa çıkma yasağı 31 şehirde coşkuyla kutlandı ahdvsgvsva
Değişmeli ama...Bu durumda sürekli evham baskı durumunda zaten değişmeyecek panik anında bu devreye giriyor
beklenmesinde değişmesi
Ben bu süreçte emniyet mensuplarına sabır diliyorum, gerçekten işleri zor.Sokağa çıkma yasağı 31 şehirde coşkuyla kutlandı ahdvsgvsva
Sokağa çıkma yasağını benim dışımda panikle karşılamayan var mı?
Biz 80 olaylarını görmüş bir nesiliz, açlıktan ölmeden 48 yaşına geldim, salgından gitmezsem açlık çekmem, un var, kabartma tozu var, yağ var, ekmek yoksa hamur yaparım, sebze yoksa evde olanlardan çorba yaparım.
İnsan doğası yonetenler de insan oldugundan daha mantıklı bir şekilde açıklayabılrılerdiDeğişmeli ama...
Durum ortada.
Evet idarecilik zordur.. Ama önümüzde biçok örnek varken durumun böyle olması üzücü..İnsan doğası yonetenler de insan oldugundan daha mantıklı bir şekilde açıklayabılrılerdi
Ülke yonetmek zordur
Ben ironi yapmıştım halbuki. Avrupalılara ne yardım edeceğimAvrupalı teyzeye yardım edeceğimize sadece bugün bulunduğum şehirde sosyal hizmetlere yardım için sadece 5 bin başvuru yapılmış ediyorsak önce onlara edelim
Sokağa çıkma yasağını benim dışımda panikle karşılamayan var mı?
Biz 80 olaylarını görmüş bir nesiliz, açlıktan ölmeden 48 yaşına geldim, salgından gitmezsem açlık çekmem, un var, kabartma tozu var, yağ var, ekmek yoksa hamur yaparım, sebze yoksa evde olanlardan çorba yaparım.
Oy çok ufakmış kıyamam.1,5 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırım söyler misiniz sütü bıraktı kendisi içmiyor süt fındık fıstık sıkıldı meyveye sardı
Buna katılıyorum. Maddi anlamda zorlamayacaksa bebek ihtiyaçları abartmadan bulundurulmalı evde yedekli.Burada eleştirilen zaruri ihtiyaçlar için çıkanlar değil. Herkes kendi ihtiyacını en acili görüyor ama kimse beni sebze meyve almaya sokamaz o kalabalığa mesela 2 gün için. Kızımın bezi olmasa evet bu zaruri olurdu, çıkıp almak zorunda kalırdık. Biraz tedarikli olmak gerekiyor bence bu süreçte eğer imkanlar el veriyorsa stoklamak değil ama yedekli tutmak şart.
2 gün yahu çok uzun değil, 2 gün makarna yesek ya da evdeki malzemelerle yemek uydursak patates kızartsak açlıktan ölmeyiz.
Bu aptal insanlar yüzünden yine sıkıntıyı biz çekeceğiz. Biktim milletin boğaz derdinden.ulan az ye .suyu cesmeden ic.kiymetli gotunu de suyla yika be.Şuan sokağa çıkanları toplayıp kyk yurdunda 15 20 gün karantinaya alınması lazım yoksa eylüle kadar bitmez bu illet..ne salak insanlar varya
Bunu alan tamamen benim kafadan:)Birinin poşetinde luppo vardı resmini çekmişler. Halley gibi bişeydi galiba o. Adam luppo almış ya. ://///////
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?