- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
1,5 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırım söyler misiniz sütü bıraktı kendisi içmiyor süt fındık fıstık sıkıldı meyveye sardı
. Lupposuz 2 gün müüüüüü
OH MY GOD
Boşver, yoğun bakımda tavani izlerken son yediği luppoyu düşünür mutlu olurLuppo ,cola,cips bla bla ...Bu elzem ihtiyaçlarını! alanların başları göğe ermiş midir acaba ?cidden merak ediyorum.
Lutfen luppoya bu kadar karsi olmayalım :). Lupposuz 2 gün müüüüüü
OH MY GOD
Ben marketlerde çok denk geliyorum ve içten içe kızıyorum annelere, 2 poşet ev ihtiyacı alıyorlarsa 1 poşet abur cubur alıyorlar çocuklarına, o kadar sağlıksız ki, hele cipsler içinde Çin tuzu var, evde meyve suyu yapılabilir, cips yapılabilir, çikolata yapılabilir, küçücük bedenlerin böyle gıdalarla zehirlenmesine müsade etmesinler, çoğunuzdan büyüğüm bizim çocukluğumuzda satılan bisküvilerle şimdiki bisküvilerin arasındaki farkı bir bilseniz, meyve sularındaki fark deseniz ona kezaHepsi zahmetli seyler ugrasmak istemiyorlar kim yapacak kim onca bulasigi yikayacak. Al paket paket ac yesin. Malesef yeni nesilin büyük cogunlugu pankreas hastasi olacak
Bu arada kizlar asil benim cikıp kola almam lazimdi yakinzamanda omiriligimden ameliyat oldum beynimdeki bos sıvısında azalma var siddetli başağrılarim oluyor.doktor bır süre günde 1 bardak kola ve kahve ic dedi. normalde hic kola icemem ama 1 litrelik 1 tane var günde 1 cay bardagi iciyorum.
Zaten o resmi görünce birdenbire aydınlanma yaşadım. Lupposuz olmaz abiLutfen luppoya bu kadar karsi olmayalım :)
Birçok Avrupa ülkesi ve Amerika halkına para veriyor öyle demeyin. Onların bu durumdan haberi yok muhtemelen ama olsunalmanya evde durmasi icin kimseye para vermiyor bu arada. isyerini kapatmak zorunda olanlara bir miktar ödeme yapiyor ama batan batti sonucta.
ben calisiyorum hala. evde durmam icin para veren yok
Valla nerde Almanya para veriyormus ,ben hic duymadımÖyle bir imkanımız yok
İnsanımız mağdur
Almanya vatandaşına evde durması için para verirken bizden para isteniyor
Şartlar eşit değil kıyaslanamaz bile
Gönül istemezmi
Zengin kültürlü bir toplum olalım
Çok gelişmiş bir ilaç sanayimiz olsun
Tedaviyi bizler bulalım
Ama gerçekler ayrı hayal etmek ayrıdır
Ama cidden bekarların bunu sorması lazım:)Ona göre evlensinler:)Evdeydim :)
Luppo, bisküvi değil kek, o yüzden, ayrıntıya dikkat edelim lütfenZaten o resmi görünce birdenbire aydınlanma yaşadım. Lupposuz olmaz abi
Luppo o adama bir koli yollamalı bence. Bedava reklam yaptı adamLuppo, bisküvi değil kek, o yüzden, ayrıntıya dikkat edelim lütfen
Türk kahvesi için daha sağlıklı. Kafein almanız gerekiyorsa illa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?