bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
1,5 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırım söyler misiniz sütü bıraktı kendisi içmiyor süt fındık fıstık sıkıldı meyveye sardı

E sağlık bu. Bir meyve için virüs kapıp çocuğunuzu da kendinizi de riske atmaya değer mi? Alışacak, yapacak bir şey yok. Çocuk sizden atıyorum mango istese verebilecek miydiniz, öyle düşünün. Bu da şu an yok ve olmayanı da bilmesi gerekir. Her şey her an elinde olamaz.

Bu arada kizlar asil benim cikıp kola almam lazimdi yakinzamanda omiriligimden ameliyat oldum beynimdeki bos sıvısında azalma var siddetli başağrılarim oluyor.doktor bır süre günde 1 bardak kola ve kahve ic dedi. normalde hic kola icemem ama 1 litrelik 1 tane var günde 1 cay bardagi iciyorum.

Hepsi zahmetli seyler ugrasmak istemiyorlar kim yapacak kim onca bulasigi yikayacak. Al paket paket ac yesin. Malesef yeni nesilin büyük cogunlugu pankreas hastasi olacak
Ben marketlerde çok denk geliyorum ve içten içe kızıyorum annelere, 2 poşet ev ihtiyacı alıyorlarsa 1 poşet abur cubur alıyorlar çocuklarına, o kadar sağlıksız ki, hele cipsler içinde Çin tuzu var, evde meyve suyu yapılabilir, cips yapılabilir, çikolata yapılabilir, küçücük bedenlerin böyle gıdalarla zehirlenmesine müsade etmesinler, çoğunuzdan büyüğüm bizim çocukluğumuzda satılan bisküvilerle şimdiki bisküvilerin arasındaki farkı bir bilseniz, meyve sularındaki fark deseniz ona keza

Bu arada bizim insanimizdan baskasini da ülkesi icin utanan görmedim

Niye utaniyorsunuz yahu... biri rezillik cikariyorsa butun ülkeyi temsil etmiyor sonucta.
Her ülkenin iyi kötü yanlari var. Iyi kötü veya aptal zeki insani var..

Bir ülke adina utanmak da ne bileyim...

Italya da kendi milletinden bagis istedi. italyan arkadaslarimdan ay rezil olduk vs diyeni duymadim

Türk kahvesi için daha sağlıklı. Kafein almanız gerekiyorsa illa.

almanya evde durmasi icin kimseye para vermiyor bu arada. isyerini kapatmak zorunda olanlara bir miktar ödeme yapiyor ama batan batti sonucta.

ben calisiyorum hala. evde durmam icin para veren yok
Birçok Avrupa ülkesi ve Amerika halkına para veriyor öyle demeyin. Onların bu durumdan haberi yok muhtemelen ama olsun

Valla nerde Almanya para veriyormus ,ben hic duymadım

Türk kahvesi için daha sağlıklı. Kafein almanız gerekiyorsa illa.

Evet türk kahveside olabilir dedi kafein icin ama hastanede hep kola icirdiler . Kahve carpinti ve huzursuzluk hissi yapiyor nedense. Artik idare edicem yarim ölcek falan. Suanda saglik icin bile kola almaya gidemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…