Luppo, bisküvi değil kek, o yüzden, ayrıntıya dikkat edelim lütfen
Halley bisküvi, luppo kek, :)Halley dimi o
YouTube de bir genç central park da bir video çekmiş. Türkiye'yi kötüleyen virüs önlemleri açısından... Sonra bir video daha çekiyor orayı unuttum işte Türkiye'nin önlemleri işe yaramıyor Amerika şöyle böyle diye. Sonraki durağı Kastamonu devlet hastanesi.Bu arada bizim insanimizdan baskasini da ülkesi icin utanan görmedim
Niye utaniyorsunuz yahu... biri rezillik cikariyorsa butun ülkeyi temsil etmiyor sonucta.
Her ülkenin iyi kötü yanlari var. Iyi kötü veya aptal zeki insani var..
Bir ülke adina utanmak da ne bileyim...
Italya da kendi milletinden bagis istedi. italyan arkadaslarimdan ay rezil olduk vs diyeni duymadim
Gündüz açıklansa durum yine değişmeyecekti malesef. 10 gün önceden haber verilse yine panik yapilip marketler yağmalanirdi bir grup insan böyle malesef korona morona dinlemediler dipdibe marketlere doluştular bu insanlara ne anlatilabilir kiNe anlamı kaldı şimdiden herkese yayılmıştır virüs Allahım akıl fikir ver bunu yapacaklarını kestiremediler mi ? geç yayınladılar yasak bildirimini böyle izdiham yaşanıyor heryerde e ne fark etti inanmıyorum
İkisini de çok seviyorumTamamdır.
Ben utanıyorum valla. Utanırım da. Utanılmayacak gibi mi? Hem milletim adına hem de yönetim adına malesef utandım. Hoş ben tv de saçma sapan konuşan birini görünce bile onun adına utanıp kanal değiştiren biriyim.Bu arada bizim insanimizdan baskasini da ülkesi icin utanan görmedim
Niye utaniyorsunuz yahu... biri rezillik cikariyorsa butun ülkeyi temsil etmiyor sonucta.
Her ülkenin iyi kötü yanlari var. Iyi kötü veya aptal zeki insani var..
Bir ülke adina utanmak da ne bileyim...
Italya da kendi milletinden bagis istedi. italyan arkadaslarimdan ay rezil olduk vs diyeni duymadim
Ben son tatlımı saat 00:00'da Külkedisi gibi bal kabağına döndük Türkiye kutlaması yaparken bitirdim ama bende çareler tükenmez nişastam var suyla muhallebi yaparım, içine biraz da limon sıkarımAllahtan sokağa çıkma yasağı geldiği sırada tatlı yapıyordum da tatlı krizim gelirse bakkala koşmama gerek kalmayacak
Çocuğuna söz vermiştir işten gelirken alacağım diye yeminler etmistir gibi hala mantığa sığdırmaya çalışıyorum. Aklım mantığım almıyor çünküOlmamalı dimi?
Sinir bozucu valla sinir bozucu.
Abla ben 92 doğumluyum, ben bile çok bariz fark ediyorum dondurma meyve suyu bisküvilerin tat değişimini. Şimdikiler buram buram zehir gibiBen marketlerde çok denk geliyorum ve içten içe kızıyorum annelere, 2 poşet ev ihtiyacı alıyorlarsa 1 poşet abur cubur alıyorlar çocuklarına, o kadar sağlıksız ki, hele cipsler içinde Çin tuzu var, evde meyve suyu yapılabilir, cips yapılabilir, çikolata yapılabilir, küçücük bedenlerin böyle gıdalarla zehirlenmesine müsade etmesinler, çoğunuzdan büyüğüm bizim çocukluğumuzda satılan bisküvilerle şimdiki bisküvilerin arasındaki farkı bir bilseniz, meyve sularındaki fark deseniz ona keza
Çocuğuna söz vermiştir işten gelirken alacağım diye yeminler etmistir gibi hala mantığa sığdırmaya çalışıyorum. Aklım mantığım almıyor çünkü
Kontrolleri kim yapacak biliyor musunuz? Yarin cikan kisi az ise cikayim. Luppo icin:) deel tabi ki. Eczaneye gitmem gerekebilir.
Markete gidip bir Luppo almayanda ne bileyim.....Allahtan sokağa çıkma yasağı geldiği sırada tatlı yapıyordum da tatlı krizim gelirse bakkala koşmama gerek kalmayacak
Luppo’nun sırrının yüzde 30’u adında. Lup diye yiyesi geliyo insanın kışkırtıcıLuppo, bisküvi değil kek, o yüzden, ayrıntıya dikkat edelim lütfen
Koronavirüs ile mücadelede ülkelerin açıkladığı teşvik paketleri: ABD1 trilyon dolar Almanya614 milyar dolar İngiltere412 milyar dolar Fransa373 milyar dolar Türkiye: Erdoğan'ın 7 aylık maaşı + vatandaş devlete ne kadar verirse.Valla nerde Almanya para veriyormus ,ben hic duymadım
Bizde yok, kara kara düşünüyorum 2 gün ne yiycez diyeMarkete gidip bir Luppo almayanda ne bileyim.....
Tamamen rezillik. Iki ay once açıklansın yine stoklardi millet. Bunun sebebi baharimsi hastane havalari ve sadece sayilar. Oysa ki yoğun bakım sartlarini ve hastaların ne çektiklerini gösterselerdi milletin kafasına dank ederdi. Daha da etmeseydi zaten bizden bir cacık olmaz. Ben bahceye bile çıkmıyorum ama kime laf anlatacaksin.Ben utanıyorum valla. Utanırım da. Utanılmayacak gibi mi? Hem milletim adına hem de yönetim adına malesef utandım. Hoş ben tv de saçma sapan konuşan birini görünce bile onun adına utanıp kanal değiştiren biriyim.
Ben utanıyorum valla. Utanırım da. Utanılmayacak gibi mi? Hem milletim adına hem de yönetim adına malesef utandım. Hoş ben tv de saçma sapan konuşan birini görünce bile onun adına utanıp kanal değiştiren biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?