bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
YouTube de bir genç central park da bir video çekmiş. Türkiye'yi kötüleyen virüs önlemleri açısından... Sonra bir video daha çekiyor orayı unuttum işte Türkiye'nin önlemleri işe yaramıyor Amerika şöyle böyle diye. Sonraki durağı Kastamonu devlet hastanesi. 100 bin lira veremedi Amerika'da tedavi için. Türkiye'ye geldi. Bizim insanimizda her zaman vardir. Başkaları ne der.

Kontrolleri kim yapacak biliyor musunuz? Yarin cikan kisi az ise cikayim. Luppo icin:) deel tabi ki. Eczaneye gitmem gerekebilir.

Gündüz açıklansa durum yine değişmeyecekti malesef. 10 gün önceden haber verilse yine panik yapilip marketler yağmalanirdi bir grup insan böyle malesef korona morona dinlemediler dipdibe marketlere doluştular bu insanlara ne anlatilabilir ki

Ben utanıyorum valla. Utanırım da. Utanılmayacak gibi mi? Hem milletim adına hem de yönetim adına malesef utandım. Hoş ben tv de saçma sapan konuşan birini görünce bile onun adına utanıp kanal değiştiren biriyim.

Allahtan sokağa çıkma yasağı geldiği sırada tatlı yapıyordum da tatlı krizim gelirse bakkala koşmama gerek kalmayacak
Ben son tatlımı saat 00:00'da Külkedisi gibi bal kabağına döndük Türkiye kutlaması yaparken bitirdim ama bende çareler tükenmez nişastam var suyla muhallebi yaparım, içine biraz da limon sıkarım

Abla ben 92 doğumluyum, ben bile çok bariz fark ediyorum dondurma meyve suyu bisküvilerin tat değişimini. Şimdikiler buram buram zehir gibi

İlk vaka tespit edildiğinde panik olduk ama pek önemsemedik hayat devam ediyordu
Sonra okullar kapandı
Bu biraz endişe vericiydi
Ama tatildi sonuçta
Bunu fırsat bilenler gezdiler tozdular eş dost ziyaretleri yapıldı
Sonra 65+ yaş üstü insanlara sokağa çıkma yasağı getirildi
Bu dönemde ise hedefe oturuldu yaşlı insarlar
Gene gençler dışardaydı durum bir kesim için kötüyken diğerleri pek etkileniyordu
Durum hergeçen gün biraz daha ciddileşince
20 yaş altı gençlerede yasaklar geldi
Şimdi ise ülke 2 gün boyunca sokağa çıkamayacak
Bundan sonlrası korkutuyor hergecçen gün kötüye gidiyoruz

Valla nerde Almanya para veriyormus ,ben hic duymadım
Koronavirüs ile mücadelede ülkelerin açıkladığı teşvik paketleri: ABD1 trilyon dolar Almanya614 milyar dolar İngiltere412 milyar dolar Fransa373 milyar dolar Türkiye: Erdoğan'ın 7 aylık maaşı + vatandaş devlete ne kadar verirse.

Tamamen rezillik. Iki ay once açıklansın yine stoklardi millet. Bunun sebebi baharimsi hastane havalari ve sadece sayilar. Oysa ki yoğun bakım sartlarini ve hastaların ne çektiklerini gösterselerdi milletin kafasına dank ederdi. Daha da etmeseydi zaten bizden bir cacık olmaz. Ben bahceye bile çıkmıyorum ama kime laf anlatacaksin.

Valla bilemiyorum ben utanmiyorum banane.. ülkeyi de ben yönetmiyorum sonucta

Benimkisi alman mentalitesi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…