- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Bende reçel, marmelat, komposto, hoşaf yaparım, yoğurt mayalarım ayran yaparız, hiçbir şey olmazsa limonata yapıyorum, dışarıdan içecek almam, ancak misafir gelecek de onlar hazır meyve suyu vb isteyecek de öyle alıyorum yoksa asla eve sokmam öyle içecekleri.
Yavrum benim alışık değil tabii hazır ürünlereki valla en iyisini yapıyorsunuz bilmesin öyle şeylerin tadını, sağlığı her şeyden önemli, Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah
Yurtdışında yaşayan tanıdıklarım var, çikolatayı çok severim bazen onlar çikolata getiriyor, aradaki farkı anlamamak mümkün değil, Türkiye'deki üretimini bozdu diye kaşık kaşık yediğim bir krem çikolatayı bile bıraktım aylar önce.
Bütun kabineye baktim saclari gür bakan diye googlede bile arattim cikmadi. Meraktan catlayacagim.. Baska tiyo alabiliriz. Korkmayin site yonetimi tanidik banlanmazsiniz
İpucu ismi ve soyismi S harfiyle başlıyor :)))
Bütun kabineye baktim saclari gür bakan diye googlede bile arattim cikmadi. Meraktan catlayacagim.. Baska tiyo alabiliriz. Korkmayin site yonetimi tanidik banlanmazsiniz
İç işlerinden bahsediyor.
Tam tersini düşünün, saçları gür sırma değil de saçı yokmuş mesela kelmiş
Tam tersini ima ediyor aslinda.
#KelleriötekileştirmeTürkiyeTam tersini düşünün, saçları gür sırma değil de saçı yokmuş mesela kelmiş
Tirik tirink jeton düştü ama gec oldu
#KelleriötekileştirmeTürkiye
Rica edeceğim saçı olmayan insanları dışlamayalım, eşim de kel, buradan sayın kellere çağrı yapalım tepe açık yanlar saçlı olunca olmuyor, lütfen saçları sıfırlayalım, tam dazlak daha iyi bir görüntü yaratıyor
Evet türk kahveside olabilir dedi kafein icin ama hastanede hep kola icirdiler . Kahve carpinti ve huzursuzluk hissi yapiyor nedense. Artik idare edicem yarim ölcek falan. Suanda saglik icin bile kola almaya gidemem.
Kel tesellisiFazla zekadan saç dökülürmüş, kelliğin sebebi o yanlış anlaşılma olmasın. Silivri soğuktur şimdi memuriyetimi de yakmayayım
#KelleriötekileştirmeTürkiye
Rica edeceğim saçı olmayan insanları dışlamayalım, eşim de kel, buradan sayın kellere çağrı yapalım tepe açık yanlar saçlı olunca olmuyor, lütfen saçları sıfırlayalım, tam dazlak daha iyi bir görüntü yaratıyor
Kel tesellisivalla bakın lütfen tepesi açık yanlar saçlı gezmesin kel kardeşler, hele bazıları yanları uzatıp tepeye kapak gibi yapıştırıyor olmuyor saçları kazıyın anacım :))
Benim k.p 2 yanda sac var 1 tarafi upuzun diger tarafa uzatip yapistiriyor.gecen ay esimin dedesi vefat etti.cenazede rüzgar esiyor sac havalaniyor millet gülme krizine girdi. Esimde beni dürtüyor yaninda makas varmi diye
Fazla zekadan saç dökülürmüş, kelliğin sebebi o yanlış anlaşılma olmasın. Silivri soğuktur şimdi memuriyetimi de yakmayayım
Tabi tabi ailecek sever sayariz hersey fazla zekadan Allah baska dert keder vermesin.hem kel erkekler daha yakisikli oluyor. (Silivride cok güzel karpuz yetisiyormus)
Yani saç bu, genetik nedenlerle dökülebiliyor yandan alıp kapak yapmak bana komik geliyor, komple traş et mis gibi olur, eşimin hem genetik hem de yıllar evvel geçirdiği kazada başından yaralandı, zımbayla dikiş atıldı, doktor o kısımda saç çıkmaz demiş zaten öyle de oldu, yıllar geçtikçe de genler devreye girdi tepede hiç saç kalmadı saçlarını kazıyor, yakışıklılık gidecek diye mi korkuyorlar saç olmayınca anlamadım gitti :)))Benim k.p 2 yanda sac var 1 tarafi upuzun diger tarafa uzatip yapistiriyor.gecen ay esimin dedesi vefat etti.cenazede rüzgar esiyor sac havalaniyor millet gülme krizine girdi. Esimde beni dürtüyor yaninda makas varmi diye
Silivrinin uzun duruşmaları meşhur karpuz yemeye fırsat olacağını pek zannetmiyorum
200 sanıklı kadınlar kulübü davası olmasın sonumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?