bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Aminnnn cok cok tesekkür ederim. Sizlerede rabbim agiz tadiyla yemegi nasip etsin.

Eşim açıklamadan hemen sonra sigara almak için dışarı cıktı iki dakika sonra geri geldi. ''Ben o bakkala girinceye kadar sabah olur'' dedi. Abartıyor diye düşündüm ama watshap gruplarına atılan birkaç fotoğraftan sonra anladım ki az bile söylemiş. 2 gün değil iki ay deseler oturur makarna, bulgur pilavı, kuru fasülye yer bakliyatın kökünu kazırım. Yeterki canımız sağ olsun. Şu ölümler bi son bulsun.

Tam tersini düşünün, saçları gür sırma değil de saçı yokmuş mesela kelmiş
#KelleriötekileştirmeTürkiye
Rica edeceğim saçı olmayan insanları dışlamayalım, eşim de kel, buradan sayın kellere çağrı yapalım tepe açık yanlar saçlı olunca olmuyor, lütfen saçları sıfırlayalım, tam dazlak daha iyi bir görüntü yaratıyor

Hahah katılıyorum tepe açık olunca hiç hoş olmuyor, işin kötüsü eşimin de açılmaya başladı tepesi. Sırma saçlı bakanla dalga geçerken yanımda da olacak yakında

Evet türk kahveside olabilir dedi kafein icin ama hastanede hep kola icirdiler . Kahve carpinti ve huzursuzluk hissi yapiyor nedense. Artik idare edicem yarim ölcek falan. Suanda saglik icin bile kola almaya gidemem.

Hastanede Türk kahvesi yapmak zor tabi. :) Neyse 2 gün idare edersiniz elbette.

Fazla zekadan saç dökülürmüş, kelliğin sebebi o yanlış anlaşılma olmasın. Silivri soğuktur şimdi memuriyetimi de yakmayayım
Kel tesellisivalla bakın lütfen tepesi açık yanlar saçlı gezmesin kel kardeşler, hele bazıları yanları uzatıp tepeye kapak gibi yapıştırıyor olmuyor saçları kazıyın anacım :))

Benim k.p 2 yanda sac var 1 tarafi upuzun diger tarafa uzatip yapistiriyor.gecen ay esimin dedesi vefat etti.cenazede rüzgar esiyor sac havalaniyor millet gülme krizine girdi. Esimde beni dürtüyor yaninda makas varmi diye

Kel tesellisivalla bakın lütfen tepesi açık yanlar saçlı gezmesin kel kardeşler, hele bazıları yanları uzatıp tepeye kapak gibi yapıştırıyor olmuyor saçları kazıyın anacım :))

Bir komşumuz vardı bekarken, yandaki saçlarını iyice uzatıp sağdaki saçları sola doğru tarıyordu, o şekilde kelin kapandığını örtündüğünü zannediyordu galiba kıyamam.

Şöyle bir model ama saçın daha az olduğunu düşünün

Benim k.p 2 yanda sac var 1 tarafi upuzun diger tarafa uzatip yapistiriyor.gecen ay esimin dedesi vefat etti.cenazede rüzgar esiyor sac havalaniyor millet gülme krizine girdi. Esimde beni dürtüyor yaninda makas varmi diye

Hahahh ay şimdi aynısını anlatıyordum

Fazla zekadan saç dökülürmüş, kelliğin sebebi o yanlış anlaşılma olmasın. Silivri soğuktur şimdi memuriyetimi de yakmayayım

Tabi tabi ailecek sever sayariz hersey fazla zekadan Allah baska dert keder vermesin.hem kel erkekler daha yakisikli oluyor. (Silivride cok güzel karpuz yetisiyormus)

Tabi tabi ailecek sever sayariz hersey fazla zekadan Allah baska dert keder vermesin.hem kel erkekler daha yakisikli oluyor. (Silivride cok güzel karpuz yetisiyormus)

Silivrinin uzun duruşmaları meşhur karpuz yemeye fırsat olacağını pek zannetmiyorum

200 sanıklı kadınlar kulübü davası olmasın sonumuz

Yani saç bu, genetik nedenlerle dökülebiliyor yandan alıp kapak yapmak bana komik geliyor, komple traş et mis gibi olur, eşimin hem genetik hem de yıllar evvel geçirdiği kazada başından yaralandı, zımbayla dikiş atıldı, doktor o kısımda saç çıkmaz demiş zaten öyle de oldu, yıllar geçtikçe de genler devreye girdi tepede hiç saç kalmadı saçlarını kazıyor, yakışıklılık gidecek diye mi korkuyorlar saç olmayınca anlamadım gitti :)))

Silivrinin uzun duruşmaları meşhur karpuz yemeye fırsat olacağını pek zannetmiyorum

200 sanıklı kadınlar kulübü davası olmasın sonumuz

Yok kuzum İsin sakasindayiz islerini dogru yapsinlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…