Salgın var diye duruşma olmaz, sonra da adli tatil dönemi girer araya, valla taaaa Ekim ayına kadar zindanda, ekmeksiz, süt tozu olmadan ne yapılırSilivrinin uzun duruşmaları meşhur karpuz yemeye fırsat olacağını pek zannetmiyorum
200 sanıklı kadınlar kulübü davası olmasın sonumuz
Yani saç bu, genetik nedenlerle dökülebiliyor yandan alıp kapak yapmak bana komik geliyor, komple traş et mis gibi olur, eşimin hem genetik hem de yıllar evvel geçirdiği kazada başından yaralandı, zımbayla dikiş atıldı, doktor o kısımda saç çıkmaz demiş zaten öyle de oldu, yıllar geçtikçe de genler devreye girdi tepede hiç saç kalmadı saçlarını kazıyor, yakışıklılık gidecek diye mi korkuyorlar saç olmayınca anlamadım gitti :)))
80 darbesinde 17 yaşındaydım.Sokağa çıkma yasağını yaşadım ben. HanimKelesimiGetir abla öyle değil mi?
Salgın var diye duruşma olmaz, sonra da adli tatil dönemi girer araya, valla taaaa Ekim ayına kadar zindanda, ekmeksiz, süt tozu olmadan ne yapılır
Kapalı alan hem deeeee kesin yasaktırAyy allah korusun sigara da yasaktır kesin
Kapalı alan hem deeeee kesin yasaktırekmek yok, süt tozu yok sigara yok, Orhan Gencebay'dan gelsin batsın bu dünya
Valla ahretlik hiç stoklamamıştım ama birkaç gün önce ne hikmetse sigarayı fazla alasım geldi, artık hissettim mi, mübarekliğimden mi, kafama taş mı düştü bilmemStok vardır sende ahretlik 2 gün önce 1 karton almıştım
2 gün sonra millet sözüm ona ahırdan salıverilmiş deli danalar gibi yine sokağa hücum edecekler diye düşünüyorumuyumadan önce son mesajım ;
Sağlık bakanı nasıl çok güzel işler yapıyorsa, o saçları beline gelen gür saçlı işin içine öyle sıçıyor.
Gülüp eğlendik ama kuluçka süresi dolunca haftaya umarım bir patlama yaşamayız.
Sen bu halkın ne kadar manyak olduğunu bilmiyor musun? 2 saat kala sokağa çıkma yasağı mı açıklanır ?
Allah akıl fikir versin ....
1 aydır insanları nasıl içeride tuttuysanız 2 saatte o insanları dışarı çıkardınız...
Koronavirus aylardır dünya gundeminde ve sokağa çıkma yasağı uygulayan birsuru ülke var Orda nasıl yapilmis neler yanlış neler doğru olmuş bakmak zor mu?
Sen dünyanın neresinde olursan ol insanlara iki saat sonra sokağa çıkma yasağı başlayacak dersen insanlar fırına gider markete gider ve izdiham olur. Bunu sen ben değil yöneticiler düşünecek Ama dusunmedikleri için millet birbirine giriyor, sonra da kendileri uzaydan gelme farklı bir kesimdenmis gibi bazıları sosyal medyada markete giden insanları kucumcuyor.
Madem fırınlar açık olacak bu neden hemen söylenmedi?
Madem fırına gitmek serbest kim ne zaman gidecek? Bunu kim denetleyecek?
Bir gün önce veya sabah saatinde açıklama yap insanları aniden sokağa dökme?
Yasak ilan edilen her ilde her ilçede aynı şey oldu ama sosyal medyada bir luppo bir kola fotosundan alıp yürüdünüz. Onu da geçtim burda bir üye bebeği için yiyecek olmadığını söylüyor evde Farzet bu kadın aksam 9'da uyudu habersiz Onu bile linç edeceksiniz Sırf bu her tarafı yanlış uygulamayı savunmak için
Pes!
Valla ahretlik hiç stoklamamıştım ama birkaç gün önce ne hikmetse sigarayı fazla alasım geldi, artık hissettim mi, mübarekliğimden mi, kafama taş mı düştü bilmem
Aynen rezillik herşey verecek bişey bırakmadılarki çok üzücüKoronavirüs ile mücadelede ülkelerin açıkladığı teşvik paketleri: ABD1 trilyon dolar Almanya614 milyar dolar İngiltere412 milyar dolar Fransa373 milyar dolar Türkiye: Erdoğan'ın 7 aylık maaşı + vatandaş devlete ne kadar verirse.
Benim dayımın sadece arka kısımda az bi sacı var cebınden tarak eksik olmazKel tesellisivalla bakın lütfen tepesi açık yanlar saçlı gezmesin kel kardeşler, hele bazıları yanları uzatıp tepeye kapak gibi yapıştırıyor olmuyor saçları kazıyın anacım :))
Şunu da haber diye yaydılar ya asla öyle bir şey yok.Birileri dalga geçmek istedi herhalde her duyduğumuza inanmayalım lütfen:))Gereksiz kalabalıklar yok maskesiz insan yok keşke herkes bu kadar duyarlı olsa da bir an önce kurtulsak virüsten.Rabbim cümleten yardımcımız olsun.Ülkem insanı
50 kavanoz kiren suyu fazla degilmi cano annemde her yaz yapar şeker var içinde diye içmiyorum kemiğe faydasını senden duyuyorum annem bilse daha çok içer:)Benim her mevsime özel kompostolarim reçellerim vardir. Yazdan en az 50 kavanoz kiren suyu(kireni herkes bilmez ama kemiklere cok faydali) 20 kavanoz üzüm en az 30 kavanoz erik suyu yaparim biraz koyu yaparim kışında sulandirip içeriz .kışında boşalan kavanozlara ayva kompostosu portakal receli yaparim. Hepsi bittiyse ev yapimi reçelleri sulandiririm. ayran iceriz bol bol. Oglum anaokuluna ilk basladiginda yemekte meyve suyu vermisler anne boğazlarim yandi demisti cok üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?