bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Silivrinin uzun duruşmaları meşhur karpuz yemeye fırsat olacağını pek zannetmiyorum

200 sanıklı kadınlar kulübü davası olmasın sonumuz
Salgın var diye duruşma olmaz, sonra da adli tatil dönemi girer araya, valla taaaa Ekim ayına kadar zindanda, ekmeksiz, süt tozu olmadan ne yapılır

Benim kardesim 25 yasinda kel bizde genetik.komple dazlak yapiyor ne yapsin. Allah şifasi olmayan dert vermesin

Şunu aklım almıyor hala. Hadi bi an gaflete düştün dışarı cıktın birşeyler almaya. Peki o mahşeri kalabalığı görünce neden evine dönmedi milet? Hiçbiri "mazallah bu kalabalıkta hastalık kapılır zaten." diye düşünmedi mi? Gözü kapalı o kalabalığa dalarken ne düşündüler? Bilim adamları bunların kafaları da incelesin Gülüyoruz ama resmen tek bir hamleyle domino taşı gibi bütün işi mombok ettiler. Bu işin temizlenir yanı kalmadı. Kendimi ve sevdiklerimi Allaha emanet ediyorum artık. Ancak o koruyabilir.

2 gün sonra millet sözüm ona ahırdan salıverilmiş deli danalar gibi yine sokağa hücum edecekler diye düşünüyorum
Sebep çok sıkıldık

Koronavirus aylardır dünya gundeminde ve sokağa çıkma yasağı uygulayan birsuru ülke var Orda nasıl yapilmis neler yanlış neler doğru olmuş bakmak zor mu?
Sen dünyanın neresinde olursan ol insanlara iki saat sonra sokağa çıkma yasağı başlayacak dersen insanlar fırına gider markete gider ve izdiham olur. Bunu sen ben değil yöneticiler düşünecek Ama dusunmedikleri için millet birbirine giriyor, sonra da kendileri uzaydan gelme farklı bir kesimdenmis gibi bazıları sosyal medyada markete giden insanları kucumcuyor.

Madem fırınlar açık olacak bu neden hemen söylenmedi?
Madem fırına gitmek serbest kim ne zaman gidecek? Bunu kim denetleyecek?
Bir gün önce veya sabah saatinde açıklama yap insanları aniden sokağa dökme?
Yasak ilan edilen her ilde her ilçede aynı şey oldu ama sosyal medyada bir luppo bir kola fotosundan alıp yürüdünüz. Onu da geçtim burda bir üye bebeği için yiyecek olmadığını söylüyor evde Farzet bu kadın aksam 9'da uyudu habersiz Onu bile linç edeceksiniz Sırf bu her tarafı yanlış uygulamayı savunmak için
Pes!

Cidden o kadar komik ki söyledikleriniz. Kimse yanlış uygulamayı savunmuyor, evet yanlış uygulama yapılmış olabilir ama o insanların beyni yok mu marketteki kalabalığa girip luppo ve kola almamayı akıl edemiyorlar mı yahu? Bu savunduğunuz tipler yüzünden gerçekten ihtiyacını almaya çalışan insanlar alamadı, oluşan saçma sapan sıralar yüzünden evlerine geri döndüler sizce ne yapacaklar yarın?

Bebeğinin sütü, maması, bezi olmadığını söylese hak vereceğim, kaldı ki o durumlarda da çare bulunacaktır kimseye otur bekle 2 gün denilemez böyle birşeye herkes karşı çıkar. "Meyve sebze yoktu tüh, ne yapsam meyve yemeden uyumuyor bebek" denilirse tabii ciddiye alınmaz.

Aynen rezillik herşey verecek bişey bırakmadılarki çok üzücü

Kel tesellisivalla bakın lütfen tepesi açık yanlar saçlı gezmesin kel kardeşler, hele bazıları yanları uzatıp tepeye kapak gibi yapıştırıyor olmuyor saçları kazıyın anacım :))
Benim dayımın sadece arka kısımda az bi sacı var cebınden tarak eksik olmaz onların ayrı bi psikolojisi olduguna o tarağı gorunce kanaat getirdim

Şunu da haber diye yaydılar ya asla öyle bir şey yok.Birileri dalga geçmek istedi herhalde her duyduğumuza inanmayalım lütfen:))Gereksiz kalabalıklar yok maskesiz insan yok keşke herkes bu kadar duyarlı olsa da bir an önce kurtulsak virüsten.Rabbim cümleten yardımcımız olsun.

İnsanlar ddlirmis gibi sokaklardalardi benzinlikte kavga gormeniz lazim sanki evde mazot içecekler

50 kavanoz kiren suyu fazla degilmi cano annemde her yaz yapar şeker var içinde diye içmiyorum kemiğe faydasını senden duyuyorum annem bilse daha çok içer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…