- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Bazi mesajlariniza denk geliyorum enerjinize hayran kaliyorum maşaAllah sizeBenim her mevsime özel kompostolarim reçellerim vardir. Yazdan en az 50 kavanoz kiren suyu(kireni herkes bilmez ama kemiklere cok faydali) 20 kavanoz üzüm en az 30 kavanoz erik suyu yaparim biraz koyu yaparim kışında sulandirip içeriz .kışında boşalan kavanozlara ayva kompostosu portakal receli yaparim. Hepsi bittiyse ev yapimi reçelleri sulandiririm. ayran iceriz bol bol. Oglum anaokuluna ilk basladiginda yemekte meyve suyu vermisler anne boğazlarim yandi demisti cok üzülmüştüm
Cidden o kadar komik ki söyledikleriniz. Kimse yanlış uygulamayı savunmuyor, evet yanlış uygulama yapılmış olabilir ama o insanların beyni yok mu marketteki kalabalığa girip luppo ve kola almamayı akıl edemiyorlar mı yahu? Bu savunduğunuz tipler yüzünden gerçekten ihtiyacını almaya çalışan insanlar alamadı, oluşan saçma sapan sıralar yüzünden evlerine geri döndüler sizce ne yapacaklar yarın?
Bebeğinin sütü, maması, bezi olmadığını söylese hak vereceğim, kaldı ki o durumlarda da çare bulunacaktır kimseye otur bekle 2 gün denilemez böyle birşeye herkes karşı çıkar. "Meyve sebze yoktu tüh, ne yapsam meyve yemeden uyumuyor bebek" denilirse tabii ciddiye alınmaz.
Bir de düşünün saatler önce ya da sabahtan haber verildiğini, bayramlaşmaya giderdi bu millet ‘ramazanda gelemeyeceğiz malum’ diye.2 saat öncesi yasak verilen başka bir ülke varmıdır acaba..
Bir de düşünün saatler önce ya da sabahtan haber verildiğini, bayramlaşmaya giderdi bu millet ‘ramazanda gelemeyeceğiz malum’ diye.
Siz de komiksiniz
Binlerce insan aynı şeyi yaptı İnternette bir foto yayıldı diye herkesi luppo almaya çıktı sanıyorsunuz Yahu velev ki aldı adamın canı ne isterse alır o da ayrı mesele 13 marttan beri defalarca sokağa çıkma yasağı dil
Komik olan sizsiniz
Siz ciddiye almayabilirsiniz ben alıyorum bunu yazan kişiyiMiyav_su isimli uyeydi sanırım Kaldı ki binlerce binlerce insan markete çıktı siz internette bir foto gördüm diye herkesi çikolata almaya çıktı sanıyorsunuz İki saat önce sokağa çıkma yasağı aciklanmaz aciklanirsa sonuç bu olur Bunu diyemeyip insanları sucluyorsunuz
Son yazdığınız durumdaki insanlarin ne yapacağını siz veya ben değil yöneticiler düşünecek Bız de boş yere birbirimize girmeyecegiz
Yani şuan özellikle Twitter'da bu yigilmadan yöneticileri değil de halkı suçlu çıkarmaya çalışan tayfadan farkınız yok Veya zaten onlardan birisiniz
Zaten bizim milleti korona öldürmezse de birbirini habire suçlu hain vs ilan etmek öldürecek.. Herkes bı kendi mükemmel
Ben koronadan hasta olan yakınına ‘geçmiş olsun’a gideni duyduktan sonra, hiçbir şeye şaşırmıyorum ve üzülmüyorum.Ramazanda kapalıyız gibi şaka gibi resmen yaşananlar.
Tarih sayfasına girdik bu gece.
Bir de ramazan gelecek, inancı olan oruç tutacak değil mi?Evimizin dibinde market var koçişim yorulmasın diye sigara aldım ona.
Gelenlerin aldığı şeyleri dökeyim hemen.
Sigara büskivi kola meyve suyu bira 5 tane muz patates soğan çikolata falan filan.
Elzem malzemede makarna un ve pakmaya.
Ben koronadan hasta olan yakınına ‘geçmiş olsun’a gideni duyduktan sonra, hiçbir şeye şaşırmıyorum ve üzülmüyorum.
İnanın tek üzüldüğüm başta sağlık bakanı çünkü kendisi bir hekim, sağlık çalışanları ve hala çalışmak zorunda olan tüm bireyler.
Diğerleri olarak evimizdeyiz ama o ... ler sokakta olduğu için, bu saydığım insanlar evlerine gidemiyor.
Bir de ramazan gelecek, inancı olan oruç tutacak değil mi?
İki gün yetinmeyi bilemedik biz, 30 gün 16 saat aç kalıp sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldıracağız.
2 gun cok cok az benim dibi.de 50 vaka var ve ben 1 aydir evden disari burnumy cikarmiyorum 2 gun yasaga herkes atti kendini disari ac insanlar ac hic mi evinizde un yok pisi krep yumurta bos vorba yap ye bu kadar mi ac kaldiniz 1 aydir uzak durulan virusle suan herkes burun buruna tesekkurler. TURKIYEM
Ben lamı cimi bilmem, evimdeyim.Asıl fırtına o zaman çıkacak bence sinirler gergin olacak
Ben lamı cimi bilmem, evimdeyim.
Çok şükür çıkmama imkanım var, çalışmıyorum.
Çalışmak zorunda olsaydım yemin ediyorum bu halka beddua ederdim, bunun adı en hafif hali ile zorbalıktır.
Tekel bayileri benzinliği anladım, sigara alkol meselesi de, market, fırın vs nedir yahu?
Evinde 1 paket makarna 1 kg un yok mu?
Öldün mü?
Ne oldu şimdi, yüzlerce insan enfekte oldu tek mekanda.
E ülke bazında 30 şehir, ohooo.
Ülkenin yarısı bugün artık hasta!
50 hastanede yapsan yetmez, 2 milyon sağlık çalışanı da alsan yetmez!
Tek vaka ile ülkedeki kolonya dezanfektan eldiven, makarna, un stoğunu tüketen millet, hele birkaç gün önceyle gerçekten tüketilebilir ürün bırakmazdı.Yahu havlu peçetem yoktu. Ki çok onemli benim icin. Olmassa olmaz yani baska bir secenek dusunemiyorum. Yani o kadar onemliki bitmeden aldiririmama sonunu açtim bugun yarin esime aldiririm dedim. Abooo yasak geldi bizde hoop markete havlu pecete onemli arkadaslar. Sabah soyleselerdi bu kadar yogunluk olmazdi...ya da bir kac gun onceden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?