Bundan sonra yılın başında değilde sonunda o seneyi kutlasak.Durumuna bakarız o sene güzelse kutlarız.Bazı seneler kutlanmayı haketmiyor.20202023'ü hevesle bekliyorum nedense ..
Kul hakkına giriyorlar ben bir aydır iki çocukla evde tıkılıp kaldım çocuklar çok sıkıldı evde bu güzel havada evde durmak istemiyorlar ama bu gereksiz insanlar yüzünden biraz zor biter bu karantinaBu aptal insanlar yüzünden yine sıkıntıyı biz çekeceğiz. Biktim milletin boğaz derdinden.ulan az ye .suyu cesmeden ic.kiymetli gotunu de suyla yika be.
1 aydır çeşme suyu ıciyorum. Sirf markette kalma suremi kisaltmak icin. Bu gece sokaga dolusanlara hakkım iki cihanda haram olsun
Çok zor bir yaşantı seninde varmış bilirsin diğerleri bir kaygılanırken ben beş değil on beş kaygılanıyorum sende öyleanksiyete benim de var nasıl baş ediyorsunuz bu anksiyete yalancı ateş bile yapıyor dışarı zorunlu gidip geldiğimde ateşim çıkıyor nefesim daralıyor. Birde apartmanda hasta varsa kanalizasyonlardan bulasiyor havalandirmadam falan diyorlar doğru olabilir mi ne kadar aptalca yaZaim beynim iptal
Bundan sonra yılın başında değilde sonunda o seneyi kutlasak.Durumuna bakarız o sene güzelse kutlarız.Bazı seneler kutlanmayı haketmiyor.2020
kutladıktan ne oldu?2023 tende umutlu değilim
Daha mantıklı bir şekilde açıklasalardı bunların yaşanacağı bariz ortadaİnsanlar çok bilinçsiz bu duruma bile lades demekten çekinmiyorlar nedense.
Bakana bende çok üzüldüm o kadar uğraştan sonra bunları yaşaması çökertmiştir kendisini.
Kesinlikle o yılın geçişine göre karar veririz. Kutlayacak mıyız yoksa ağlayacak mıyız. Çok doğruBundan sonra yılın başında değilde sonunda o seneyi kutlasak.Durumuna bakarız o sene güzelse kutlarız.Bazı seneler kutlanmayı haketmiyor.2020
kutladıktan ne oldu?2023 tende umutlu değilim
Tek vaka ile ülkedeki kolonya dezanfektan eldiven stoğunu tüketen millet, hele birkaç gün önceyle gerçekten tüketilebilir ürün bırakmazdı.
Uygulama bence de çok yanlış, 23:59 da söylenecekti, herkes olduğu gibi kalacaktı.
Örneğin havlu kağıda çare, atlet, eski çarşaf, havlu vb kesmek
Bunun gibi yaratıcı fikirlerle düzenimizi 2 gün idare edecektik.
Daha mantıklı bir şekilde açıklasalardı bunların yaşanacağı bariz ortada
Sigara alkol tuvalet kağıdı, hadi un vs tamam.Sigaramiz da yktuevet insan panik haliyle ne yapacagini bilemiyor belki ama bizim girdigimiz markette 3 -4 kisi vardi ve herkes sosyal mesafeyi koruyordu... Ben o etipuf ve luppo alanlara hayran kaldim açikcasi...
İşte bu durumda baş ettiğim söylenemez bi uğraş bulsam biriki saat sürse rahatlasam sonra yine aynıyım psikolog yazılarını ezberledim sayılır bazen nefes egzersizi filan yapıyorum ama dediğim gibi anlık rahatlama sonrası kabus Allah nasip ederse pandemi bitsin bebem bi gelsin yıllardır inat ettiğim anksiyete tedavimi olacağım ohh demek benimde hakkım sen bu arada bişi bulursan banada söyleanksiyete benim de var nasıl baş ediyorsunuz bu anksiyete yalancı ateş bile yapıyor dışarı zorunlu gidip geldiğimde ateşim çıkıyor nefesim daralıyor. Birde apartmanda hasta varsa kanalizasyonlardan bulasiyor havalandirmadam falan diyorlar doğru olabilir mi ne kadar aptalca yaZaim beynim iptal
Pazar kurulmuş BursadaSigara alkol tuvalet kağıdı, hadi un vs tamam.
Ama gerçekten işte temel ihtiyacı dışında bir alışverişe çıkan resmen şölen gibi kutlayama yazıklar olsun.
Gerçi ilk saydığıma da tamam değil ama insalık hali tükenmiş olabilir, binde birdir.
Zaten ihtiyacı için çıkanlar olsaydı, bu manzaraları görmezdik.
Evim ana arter şehirlerarası bir yol üzerinde ve 1 aydır olmayan trafiği gördüm ben.
Nereye gitti bu millet aklım almadı, marketler kapalı burda 9 da, benzinlik desem zaten yanımız, görüyorum.
E diğerleri, onlar nereye gitti!
Mantıcıya, şarküteriye, fırına, pastaneye, fastfood restoranına.
Gerçekten beynim almıyor ve bunlar yüzünden bana virüs bir şekilde ulaşırsa kaçıncıya söylüyorum ‘ülkeyi tükürüğümle yıkarım, gerçekten yıkarım’.
Aldığım önlemin sonu yok çünkü.
Bence 11 Nisan 00:01 de söylenmesi gerekirdi. Madem amac vakaları azaltmak. 2 günlük temel ihtiyac diye bir durum yok. Kimine gore sigara, kimine gore luppo acil ihtiyac.Tek vaka ile ülkedeki kolonya dezanfektan eldiven, makarna, un stoğunu tüketen millet, hele birkaç gün önceyle gerçekten tüketilebilir ürün bırakmazdı.
Uygulama bence de çok yanlış, 23:59 da söylenecekti, herkes olduğu gibi kalacaktı.
Örneğin havlu kağıda çare, atlet, eski çarşaf, havlu vb kesmek
Bunun gibi yaratıcı fikirlerle düzenimizi 2 gün idare edecektik.
Ne diyeyim ki, oturduk ağlanacak halimize gülüyoruz.Pazar kurulmuş Bursada
Pazar kurulmuş Bursada
Bilmiyorum ama bu geceden itibaren kesinlikle guncel degildir.Bu harita güncel mi?
İki üç gün önce sağlık bakanının verdiği verilerle örtüşmeyen detaylar gördüm kendi muhitimde de ondan soruyorum.
Yaw ne ara organize oldunuz haydi pazar kuralım dediniz kimin aklına gelmiş bu parlak fikirCumartesi pazarıymış talan edilmiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?