bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
2023'ü hevesle bekliyorum nedense ..
Bundan sonra yılın başında değilde sonunda o seneyi kutlasak.Durumuna bakarız o sene güzelse kutlarız.Bazı seneler kutlanmayı haketmiyor.2020
kutladıktan ne oldu?2023 tende umutlu değilim

Kul hakkına giriyorlar ben bir aydır iki çocukla evde tıkılıp kaldım çocuklar çok sıkıldı evde bu güzel havada evde durmak istemiyorlar ama bu gereksiz insanlar yüzünden biraz zor biter bu karantina

Ayrıca bu nasıl karantina herkes dışarı fırladı. Bizim topluma bir de “karantina ne “ onu anlatmak lazım.
bundan sonra çok sık sokağa çıkma yasakları görülebilir. Herkesi uyarmaya çalışalım. İlaç, yiyecek , su hazırlıklı olmaya çalışsınlar.
sonumuz hayrolsun.

Çok zor bir yaşantı seninde varmış bilirsin diğerleri bir kaygılanırken ben beş değil on beş kaygılanıyorum sende öyle
Hamileyim ilaç kullanamıyorum anksiyete için yani berbatlardayım bebeğimin düşük riski olması benim için artı bir olımsuzluk
Aşırı kaygılandığımda dua ediyorum ibadet etmeye çalışıyorum başka hiçbişi yapmak gelmiyor içimden ama ben bu kanalizasyondan bulaşır vb duyumları çokta düşünmüyorum yani çok detay bişi bu eğer bu yada benzer şekilde bulaşacaksa artık bu bence kaderdir elimden geleni yapıyorum gerisi takdir Allahtan ama sıkıntısı çok fazla aşırı fazla bazen bütün Dünyanın yükü omzumda gibi ağır geliyor evinde çalışan biri var mı mesela benim evimde yok ama ablam market çalışanı annem babanmla yaşıyor onlar artık 70+ yaşları beni onlarım derdi bu hale getirdi

Bundan sonra yılın başında değilde sonunda o seneyi kutlasak.Durumuna bakarız o sene güzelse kutlarız.Bazı seneler kutlanmayı haketmiyor.2020

Bende güzel olsun istiyorum umut kaybetmek istemiyorum.Hem nasip oursa olacak inşallah güzel bir parti veririz burada.

1 aydır ben ve annemler ve bildiğim 3 komsum evden dışarı çıkmıyoruz watsaptan görüntülü konuşuyoruz burası izmir karsiyaka 10.30 ile 12.00 arasi ben dehşete düştüm mahşer yeri gibiydi sokaklar allah akıllarını almış sanki yazık çok yazık

Bu harita güncel mi?
İki üç gün önce sağlık bakanının verdiği verilerle örtüşmeyen detaylar gördüm kendi muhitimde de ondan soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle o yılın geçişine göre karar veririz. Kutlayacak mıyız yoksa ağlayacak mıyız. Çok doğru

Sigaramiz da yktu evet insan panik haliyle ne yapacagini bilemiyor belki ama bizim girdigimiz markette 3 -4 kisi vardi ve herkes sosyal mesafeyi koruyordu... Ben o etipuf ve luppo alanlara hayran kaldim açikcasi...

Sigaramiz da yktu evet insan panik haliyle ne yapacagini bilemiyor belki ama bizim girdigimiz markette 3 -4 kisi vardi ve herkes sosyal mesafeyi koruyordu... Ben o etipuf ve luppo alanlara hayran kaldim açikcasi...
Sigara alkol tuvalet kağıdı, hadi un vs tamam.
Ama gerçekten işte temel ihtiyacı dışında bir alışverişe çıkan resmen şölen gibi kutlayama yazıklar olsun.
Gerçi ilk saydığıma da tamam değil ama insalık hali tükenmiş olabilir, binde birdir.
Zaten ihtiyacı için çıkanlar olsaydı, bu manzaraları görmezdik.

Evim ana arter şehirlerarası bir yol üzerinde ve 1 aydır olmayan trafiği gördüm ben.
Nereye gitti bu millet aklım almadı, marketler kapalı burda 9 da, benzinlik desem zaten yanımız, görüyorum.
E diğerleri, onlar nereye gitti!
Mantıcıya, şarküteriye, fırına, pastaneye, fastfood restoranına.
Gerçekten beynim almıyor ve bunlar yüzünden bana virüs bir şekilde ulaşırsa kaçıncıya söylüyorum ‘ülkeyi tükürüğümle yıkarım, gerçekten yıkarım’.
Aldığım önlemin sonu yok çünkü.

İşte bu durumda baş ettiğim söylenemez bi uğraş bulsam biriki saat sürse rahatlasam sonra yine aynıyım psikolog yazılarını ezberledim sayılır bazen nefes egzersizi filan yapıyorum ama dediğim gibi anlık rahatlama sonrası kabus Allah nasip ederse pandemi bitsin bebem bi gelsin yıllardır inat ettiğim anksiyete tedavimi olacağım ohh demek benimde hakkım sen bu arada bişi bulursan banada söyle

Pazar kurulmuş Bursada

Bence 11 Nisan 00:01 de söylenmesi gerekirdi. Madem amac vakaları azaltmak. 2 günlük temel ihtiyac diye bir durum yok. Kimine gore sigara, kimine gore luppo acil ihtiyac.

Pazar kurulmuş Bursada
Ne diyeyim ki, oturduk ağlanacak halimize gülüyoruz.
Yazık ya o doktora, hemşireye, hasta bakıcıya yazık.
Bunların hasta olmasını geçtim, o insanları boşu boşuna ölüm riskine sokuyorlar ve insanüstü bir hayat yaşatıyorlar.
Bile bile ölmeye gidene, bir nevi intihar edene emek, zaman, para harcanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…